Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (4938. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
30 Misafir (9 Mobil) - 21 Masaüstü, 9 Mobil
5 sn
197.607
Cevap
848
Favori
14.207.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
459 oy
Giriş
  • Bilgilendirme : Dünki 3070 Vision için MH nin verdiği cevap :

Firstly, we apologize for any inconvenience has caused about the item, "GIGABYTE GV-N3070VISION OC-8GD NVIDIA GeForce RTX3070 Graphics Board, 8 GB, White Model".
    Please note that the information in the item page is the all information which was provided by manufacture.
    I have checked the item page, however, I am afraid, there is no information about Rev 1.0 and Rev 2.0.
    So I have asked our relevant department to investigate about this.
    Once this investigation completes, I will send you another email and let you know the result.
    I am afraid, this investigation might take about a couple weeks, so if you need the information urgently, please contact the manufacturer directly for the details.
    ------------------------------------------------------------------
    * Item information
    Model Number: GV-N3070VISION OC-8GD
    Ean: 4988755056229
    Manufacture: GIGABYTE
    TEL: +81- 50-3786-9585
    Email:https://ssl2.buffalo.jp/cfd/cfdgs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 12 Haziran 2021; 11:42:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iSpeedy kullanıcısına yanıt

Revizyon falan yazmıyor ki kartın satış sayfasını kopyalamış yapıştırmış

o da öyle diyor, üretici tarafından sağlanan bilgileri yazdık. Talebinizi ilgili birime ilettik geri dönüş olunca sizi bilgilendiricez ama bu süreç 1-2 hafta alabilir filan demiş, altta da direk üretici bilgisini paylaşmış. Hiç uğraşasım yok nedense NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

Bir kurban lazım alıp da ne çıktığını beyan edecek bir kurban NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

Hazır provizyonda düştü limit açılmışken yapsam mı bir çılgınlık NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

Yapın da gariban sevindirin hocam NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

Erdo foto atmıştı kartın etiket kısmında revizyon 1.0 yazıyordu. Depodan bunu sordurmaları zor olmasa gerek.

Aynı kartı 4 gün kadar önce Japonya'dan aldım ama satıcı farklıydı, benim aldığım LHR olmayabilir çünkü satıcıda tekli stoktu önceden kalmış bir ürün olabilir ama dün satılan Amazon satıcılı olanlarda çok stok girdi, bunların yeni üretim LHR kartlar olma ihtimali var, o açıdan riskli bence, iade kısmında da kargolamak masraflı oluyor, LHR çıkarsa zararlı çıkılabilir. Benimki LHR çıkarsa benim işim daha çok sıkıntı tabii, ben satmak için değil kullanmak için alıyorum ama LHR 3080'e de bu parayı vermek istemem şahsen, zaten LHR versiyonlar bir süre sonra daha uyguna bulunabilir olacak.

MSI kartlar aldım hiçbirinde, dış kutuda etiket yoktu. Sadece antistatik poşetinde bant vardı. Son zamanlarda Avrupa'dan gelen ürünlerde bant olduğunu söyleniyordu.

Pahalı ya da değil artık sizin biliceğiniz iş.

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

• It seems that this we ship items registered as JAN #4988755056229. WHen I search by 4988755056229, I found following URL.

http://archive.cfd.co.jp/product/graphics_...(See full link)

I'm sorry but I can not access to 3rd party web site due to security reason but you may find the Hash rate of the item JAN #4988755056229.

If you can not find information you need, we are unable to check further.

bana böyle bir site attı ama yine bilgi yok. Sakat bu japonlar yahu

Orijinalden alıntı: 0rka

MSI kartlar aldım hiçbirinde, dış kutuda etiket yoktu. Sadece antistatik poşetinde bant vardı. Son zamanlarda Avrupa'dan gelen ürünlerde bant olduğunu söyleniyordu.

Aynen öyle. MSi’larda nadiren küçük bant oluyor zaten. En son amazon.fr mallarında bant vardı. Bana gelen JP malı 3070’te de kutunun kapağında bant yoktu (burada da yazmıştım zaten). Statik poşette olması gerektiği gibi vardı. @srcn.90 İade mal değildir yani sıkıntı olmaz. JP mallarında aksi belirtilmedikçe 1 ay garanti mevcut, MSi’ın global garantisi bulunmuyor, zaten TR’de işletemezsiniz.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • Ben 3080 msı z yi ödedim az önce 2 176 çekti

İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • einstein6161 kullanıcısına yanıt
    Yapıkredi de olmuştu bana dostum 7700 tl ye gelen dolar alışverişi m vardındolar tutarını hatırlamıyorum şuan karttan 8000 civarı düştü aradım dedim bu doların tl karşılığı bunksdar fazla yapmıyor ben aynı doları geri yatırınca tl borcum düşecek mi dedim bilemediler kayıt açtılar 😊 neyse ben daha sonra aldığım tutar kadar dolar geçince yatırdım tl karşılığı yşne 7700 civarı iken limitimden düşen 8000 tl civarı geri açılmıştı. Yani kısacası kaş dolara aldıysam o kadar dolsr yatırdım ve borcum kapandı. Euro olsrak aldıysan veya farklı para birimi o durumlsrda dolara çevirirken sstın aldığın dolar miktarından biraz fazşa geliyor.

Telefondan yazım oldupu için çok hata var sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheris -- 12 Haziran 2021; 12:19:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar japandan sipariş ettiğim kart "Sold by: アマゾンジャパン合同会社" yazıyor satıcı amazonun kendisi midir? Google Translate yaptığımda "Tarafından satılan: Amazon Japan LLC" yazıyor ama emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 12 Haziran 2021; 12:18:33 >

Evet, Amazon Japonya

Benimde kafamı karıştıyor kart güzel hoş ama hem daha çok güç tüketmesiyle hem de 3070ten çok fazla fps farkı olmamasından çok pahalı geliyor

Benim böyle bir siparişim var fakat iptal edeceğim büyük ihtimalle 13000tl gibi geliyor yaklaşık

Teşekkürler

3070 ti suprim iyi de, buna kıyasla pahalı baya

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.