NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (4294. sayfa)

-
-
şimdi ekledim ödeme tercihini ödeme yapılması gereken kart olarak değiştirdim. Şu yarın sabah eski kartımdan para çeker mi çekmez mi bilemiyorum, işimi şansa da bırakma istemiyorum. Tüm ödeme yöntemlerimi ayarlar kısmında değiştirdim.
-
https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html?nodeId=GMTDJ6XPUMN7NWNB
Hediye makbuzu alan kişi 24 ay boyunca ürün ücretini hediye çeki olarak hesabına alabiliyor.
Satan kişiye ulaşması halinde satın alım esnasında kullanılan karta iade gerçekleştiriliyor.
Tüm Avrupa Amazonlarda bu şekilde.
Makbuz paylaşımı ürün satın alındıktan 30 gün sonra siparişlerden siliniyor. O yüzden Hediye makbuzu olmayan ürün satın alırsanız satın aldığınız kişiye ulaşmak zorundasınız.
Yeni ürün, makbuzu olan ürünü aldığınızda zaten hediye linke tıkladığınızda iade et kısmı direkt karşınıza çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 7 Mayıs 2021; 1:28:45 >
-
güle güle kullan.
-
Sormazlar, bugün Amazon konusunda paylaşıldığı üzere birisi böyle oluyor der herkes o tarafa gider. Bir başkası böyle olmuyor der, herkes diğer tarafa gider. Doğru bilgiyi kaynağından öğreneyim diyip kendi tecrübesine dayanacağına, başkalarının düşünceleriyle iş yaparlar. Bilen birisinin tecrübesinden yararlanmak farklı bir şey, zaten forumda bildiğini paylaşan da bunu bir beklenti olmadan yapıyor; fakat mevcut bilgiyi filtreleyemeyip bir de başkasından duyduğunu yüzde yüz doğru ya da yanlış kabul etmek tembelliktir.
Sonra kendisini savcı, hâkim, polis, jandarma ya da kabile şefi olarak tanıtanlar nasıl bu kadar kişiyi dolandırıyor. Dolandırır tabiî, biri bir şey söylese de inansak beklentisi içinde olan toplumu dolandırır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai HelSormazlar, bugün Amazon konusunda paylaşıldığı üzere birisi böyle oluyor der herkes o tarafa gider. Bir başkası böyle olmuyor der, herkes diğer tarafa gider. Doğru bilgiyi kaynağından öğreneyim diyip kendi tecrübesine dayanacağına, başkalarının düşünceleriyle iş yaparlar. Bilen birisinin tecrübesinden yararlanmak farklı bir şey, zaten forumda bildiğini paylaşan da bunu bir beklenti olmadan yapıyor; fakat mevcut bilgiyi filtreleyemeyip bir de başkasından duyduğunu yüzde yüz doğru ya da yanlış kabul etmek tembelliktir.
Sonra kendisini savcı, hâkim, polis, jandarma ya da kabile şefi olarak tanıtanlar nasıl bu kadar kişiyi dolandırıyor. Dolandırır tabiî, biri bir şey söylese de inansak beklentisi içinde olan toplumu dolandırır.
Evet bu amazon alınan ekran kartları hediye makbuz ile üzerimize geçirdikten sonra ürün bize mi ait oluyor yoksa ilk satın alınan hesabamı? Satıcıya soru soruyorum körlemesine atlıyor arkadaş sonrada alıntıladığında kızıyor. biliyrosanız net söyleyin sonuçta para vericez bir ürün alacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 7 Mayıs 2021; 1:39:38 >
-
-
amazon.it
GIGABYTE GeForce GTX 1650 D6 WindForce OC 4GB GDDR6 Scheda Grafica HDMI/DP/DVIhttps://www.amazon.it/GIGABYTE-GeForce-WindForce-Scheda-Grafica/dp/B086T5YC63/ref=sr_1_13?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=Rtx&m=A11IL2PNWYJU7H&qid=1620341127&refinements=p_6%3AA11IL2PNWYJU7H%2Cp_36%3A11100-255500&rnid=1631630031&s=pc&sr=1-13
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok teşekkür ettim hocam eline emeğine sağlık.
-
yetişemedim be samsunlu :(
-
İade dışında herhangi bir işlem seçeneği çıkmıyor mu hocam şuan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
durmadan giriyor satışa ama bakalım ne olacak. gönderecekler mi :)
-
hocam peki direk sebepsiz iade etmek istediğinizi mi söylediniz yoksa üründe bir sorun olduğunu mu ? çünkü sebepsiz iadeyi sahibi de yapamaz o süre dolduktan sonra ama bir sorun olduğunda yardımcı oluyorlarmı o önemli
-
Bu kartı neden alıyorsunuz ve bekliyorsunuz ki kullanacaksanız bile 2.5 çok rahat tr de garantili bulunur. Değer mi gerçekten beklemeye
-
1800 e kullanılabilir bir kart. nasıl olsa bununda garantisi var. -
amazon.it
GIGABYTE GeForce GTX 1650 D6 WindForce OC 4GB GDDR6 Scheda Grafica HDMI/DP/DVIhttps://www.amazon.it/GIGABYTE-GeForce-WindForce-Scheda-Grafica/dp/B086T5YC63/ref=sr_1_13?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=Rtx&m=A11IL2PNWYJU7H&qid=1620341681&refinements=p_6%3AA11IL2PNWYJU7H%2Cp_36%3A11100-255500&rnid=1631630031&s=pc&sr=1-13
Birazdan tr acarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çıkan seçenekler bunlar. İadeyi seçtikten sonra da az önce paylaştığım sayfa karşılıyor bizleri.
İade işlemlerini ilk 30 gün kendiniz link üzerinden yönetiyorsunuz. Hediye linki ile müşteri hizmetlerine nasıl derdinizi anlatacaksınız ki? Elimde bir link var ama ürünüm arıza yaptı mı diyeceksiniz? Sipariş verilen hesabı isteyecekler, yardımcı da olmayacaklar.
Zaten hediye makbuzunun altında da şu şekilde bir yazı var:
"Bu hediye makbuzu sipariş ile ilişkilendirilmiş olup, gerekirse iade için kullanılabilir. Lütfen iade politikamıza bakın. Bazı ürünlerin açıldıysa iade edilemeyeceğini unutmayın."
İade politikası:
https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html?nodeId=201819340
-
quote:
Orijinalden alıntı: PanikAtakEvet bu amazon alınan ekran kartları hediye makbuz ile üzerimize geçirdikten sonra ürün bize mi ait oluyor yoksa ilk satın alınan hesabamı? Satıcıya soru soruyorum körlemesine atlıyor arkadaş sonrada alıntıladığında kızıyor. biliyrosanız net söyleyin sonuçta para vericez bir ürün alacağız.
Alıntıları GösterYa da sonuçta para vereceğin için, müspet ilimi kaynağından öğrenir, başkasından bilgi dilenmezsin. Yanlış bilgiyi verenlerin sayısı, yani niceliği, o bilginin doğru olduğu anlamına gelmez. Ortada birbirine temel temele zıt iki fikir varsa ve bu bilgiyi birinci kaynaktan öğrenebilme imkânı varsa, bu imkânı kullanmaya engel zihinsel ya da bedensel bir sağlık kondisyonu yok ise, doğru bilgiye ulaşılabilir. Neticede bir soru sorup cevabını bekleyip gelen cevabı da teyit etme ihtiyacı duymak yerine, o soruyu direkt olarak muhataba sorup cevabı almak hem daha az sürer, hem daha az meşakkatli hem de daha kesin.
Kimse kimseye kızmıyor, yazıda iki gevşek smiley atılmıyor diye öfkeden kudurulmuyor. Tanımadığımız birine kızmak, öfkelenmek, sevmek genelde yanlış yönlendirilmiş duygulardan kaynaklı tepkisel indirgemeden gerçekleşir.
-
Hediye İadesi
https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html?nodeId=GMTDJ6XPUMN7NWNB
Klasik 30 günlük iade ile karıştırılıyor hala.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X