Aynen çok büyük ihtimal kalmış durumda. Geçenlerin hepsi max 48 saatte geçip yoluna devam ediyor çünkü |
Arkadaşlar 1 aylık (1 ay kullanacağım tahmini) amazondan alınma Asus ROG 6900XT 15.500 TL'ye satabilir miyim sizce? Ben bu ürünü bu fiyata satın aldım da ama yakalarsam 3080 veya 3090 alacağım da o yüzden soruyorum. |
Aldım onu az önce. Ama iptal edeceğim gibi. |
|
|
Japonya sıkıntılı hocam. Herkesi banlıyor. Ben ürün almamama rağmen banlandım :D |
|
23 Şubat'tan beri takipte hiç güncelleme yok mu hocam? |
Benim de öyle hocam 5 günde amerikadan buraya geldi 6 gündür gümrükte bekliyor. UPS gümrük müşavirini (ünsped) aradım onlar da net bir şey demiyor. |
Yakın zamanda almanyadan gelecek tanıdınığınız varsa burdan alıp onun adresine gönderin yanında getirsin. Havalimanında tek kart sorun olur mu bilemeyeceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 2 Mart 2021; 2:8:4 > |
ben bi kumar oynayacağım :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bana 6800xt yada 6800 lasım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ucuz mu bu fiyat |
Gayet normal. |
|
ben devamlı ulaşabiliyorum, kargo bilgilerinizi dinledikten sonra 3'e basın yurtdışı gönderi - ithalat seçin gümrük sonucunu söylerler. vekalet gerekiyordur büyük ihtimal.. Ayrıca gümrük durumunu öğrenmek için direk ünspeed'i arayabilirsin. (02124109999) Ups gümrük onayı bekliyor derken red yediğini bu numaradan öğrendim ben, 23'ünden beri bekliyorsa bunu aramana gerek yoktur ups'i ara onlar red yediğini söyler. mailine vekalet örneği iste < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Mart 2021; 2:11:30 > |
Burda var ama almanyadan birisinin yanında getirmesi lazım. |
|
bu site pahalı kardeşim... bakalım olmadı 2-3 ay bekleyip almanyadan kuzenlerden getirticem.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |