Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu macunu temizleme işlemini herhangi bir bilgisayarcı bile yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Bir arkadasım da "Palit Daytona GF 9600GT 1GB 256bit DDR2 PCI-E DNXGF9600GT1024B128HDM" ekran kartı var driveri yok knedisi çok anlamıyor bende bulamadım, sizden ricam link verebilirmisinz, ben nvdia sitesinden indirdim problem çıkardı, daha önce de yüklediği bir driver çalışmamıs, acaba driverler doğru da kartta veya bağlantılarda mı bi sorun var?? İşletim sis. XP

Ürün Özellikleri

Marka: Palit Daytona
    Model: GF 9600GT
    1024 MB
    DDR2
    256 bit
    PCI-E 2.0
    Core Clock: 650 MHz
    Memory Clock:800 Mhz (400x2)
    Dual-Link DVI, TV-Out
    Pure Video, SLI
    HDCP
    PureVideo HD
    Open GL 2.1 desteği
    DirectX 10 Shader Model 4.0
    Gerçek 128 bit HDR aydınlatma
    Microsoft Windows Vista Destekler. GF 9600 GT 1 GB 256 bit DDR 2 PCI E DNXGF 9600 GT 1024 B 128 HDM, GF9600GT1GB256bitDDR2PCIEDNXGF9600GT1024B128HDM, GF 9600GT 1GB 256bit DDR2 PCI E DNXGF9600GT1024B128HDM, GF9600GT1GB256bitDDR2PCI-EDNXGF9600GT1024B128HDM, GF 9600GT 1GB 256bit DDR2 PCI-E DNXGF9600GT1024B128 HDM olarak da bilinir.

Eski Driverı DriverSweper ile kaldır sonra burdan güncel driverı indir
    www.nvidia.com
    NVIDIA Driver Downloads - Automatically Detect NVIDIA Products
    http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

bu macunu temizleme işlemini herhangi bir bilgisayarcı bile yapabilir mi?

Bende macun vardı kartı soğutucuyu tozdan arındırdım gpuya yeni macunu sürüp montaj yapmıştım biraz riskli dikkat etmek lazım hele şu ampdeki soğutucu ile üstündeki plakayı ayırmak zor soğutucuyu karttan ayırmak kolay.
    Hayatımda ilk kez yaptım böyle birşey
  • merhaba arkadaslar nvidia geforce 9600gt ekran kartim var ve HDMI ayarlari nasil yapiliyor bilmiyorum tvye bagliyorum ama sinyal yok uyarisi aliyorum ve nvidia geforce 9600gt HDMI ile bagliyorum görmüyor sanirim 2.ekran aktif olmasi gerekiyormus o secenekte bende yok en son driver yüklü güncel yani
    LCD TV de Monitörde LG marka
  • Arkadaşlar Palit GT9600 sonic 512 mb için 62.94.11.00.00 nolu sürümden daha üst biosu olan var mı ? techpowerup sitesinden bulduklarım çalışmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 27 Eylül 2013; 16:42:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Hooooort :D
  • Evet hortlattım ama ekran kartıda pek yeni sayılmaz zaten :)

Belki birinin daha işine yarar ,

Techpowerup sitesindeki üsteki mesajda yazdığım kart için tek uyumlu bios 6. yüklediğim oldu. Oda şudur

Diğerlerinde siyah ekran oldu , birinde de açıldı fakat windows nvidia olarak tanımadı.

6. yüklediğim bios'ta fanın açılışta tam devir dönmesi sorununu gidermişler.

• yaaa arkadaşlar benimde axle 1gb 256 bit 9600gt'm var ama yaklaşık 1 yıldır ekran kartı driversız kullanıyorum win7nin tanıdığı kadarıyla
    nvidia tools drvier 3d şeylerini yükleyince pc açılışta windows 10 20 saniye sonra kitleniyor bunun sorunu ne olabilir ? tamir olabilirmi ?

Driver yüklerken nvidianın sitden ya da win7nin update den farketmiyor yükleme esnasında ekrn gelip gidiyor ya orada gidiyor hiç gelmiyor ekran reset atmak zorunda kalıyorum ve sonuç kitlenme oluyor kullanılmıyor format atmak zorunda klaıyorum tekrar. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_y_o_g_u_n -- 29 Eylül 2013; 2:27:58 >
  • Sağlam kartmış ama hala taş gibi.En ufak arıza yok.
  • konuyu görünce eski ekran kartım aklıma geldi.

Bende eskiden 9500GT kullanıyordum yaklaşık 3-4 yıl kullandım. 1-2 ay önce kart maalesef yandı.

Battlefield 3'de 17-15 fps veriyordu bu kartların devri artık bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 8 Ekim 2013; 15:25:17 >
  • Merhaba arkadaşlar konu oldukça eski olmasına rağmen ben hala 9600 kullanıyorum.. benim bir sorunum var sizlerle paylaşmak istiyorum.. ekran kartım yaklaşık olarak 4 yıllık.. bir kaç aya kadar sorunum olmamıştı.. win 8 kurduğumda ek kartının da güncel driverini kurdum fakat hiç açılmadan donma yapmaya basladı.. win 7 ye döndüm yine aynı sorunla karşılaştım.. ekran kartını söktüm sorun halloldu.. tekrar win 8 kurdum.. uzun süre kullandım ekran kartsız problem çıkmadı.. sonra tekrar ekran kartını takıp orjinal cd den yükledim driverini.. hiç bir sorun çıkmadı :) hala da kullanıyorum.. her yeni ekran kartı driveri güncellemesi çıktığında deniyorum ama her güncellemeyi yüklemem de pc donuyor ve reset atıyor.. silip eski driveri kuruyorum hiç bir problem yok.. yani anladığım kadarıyla nvidia diyor ki " kardeş sen 4 yıldır bu ekran kartını kullanıyorsun.. tamam temiz kullanmışsın sorun yok ama oyun vs şeyler için güncelleme yapman lazım güncellersen de bu ekran kartını kullanamazsın.. o yüzden sen iyisi mi yeni bir ekran kartı al" demeye getiriyor diye düşünmeye başladım.. ama inat edip son noktasına kadar kullanmaya kararlıyım :) eğer ki bunun gibi bir sorunla karşılaşıp çözen arkadaşlar varsa ve bilgilendirirlerse sevinirim..

• Biz halen 9400 GT'de sürünelim..
  • Bende kullanom
    Zotac'ın Synergy Edition modeli fanlar şekil bu arada nasıl fan hızını %100 yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Bende kullanom
    Zotac'ın Synergy Edition modeli fanlar şekil bu arada nasıl fan hızını %100 yapıcam

msı afterburner ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

quote:

Bende kullanom

msı afterburner ile.

Bende onu kullanıyorum ama overclock yapıyorum işlemciye belleğe falan biosdan program yüzünden hepsi gidiyor
    programlarla overclcok istemiyorum sadece fan hep %100 olsun istiyorum gpu fanı ama hem stabil bir program değil biosdada ekran kartı fanı ayarları yok kafam
    çok karışık technopat'da 2-3 konu açtım düzgün cevap gelmedi burda açtım yine cevap gelmedi farklı pc forumlarında açtım yine cevap yok
    çok dertliyim yakında satıcam lanet olası pcyi gidip 3000 tlye düzgün bir pc alıp oyunları 1080 60fps oynayacağım
    hdmi ile tek isteğim ve gayem bu babam izin verse :'(

• quote:

quote:

quote:

Bende kullanom

msı afterburner ile.

Bende onu kullanıyorum ama overclock yapıyorum işlemciye belleğe falan biosdan program yüzünden hepsi gidiyor
    programlarla overclcok istemiyorum sadece fan hep %100 olsun istiyorum gpu fanı ama hem stabil bir program değil biosdada ekran kartı fanı ayarları yok kafam
    çok karışık technopat'da 2-3 konu açtım düzgün cevap gelmedi burda açtım yine cevap gelmedi farklı pc forumlarında açtım yine cevap yok
    çok dertliyim yakında satıcam lanet olası pcyi gidip 3000 tlye düzgün bir pc alıp oyunları 1080 60fps oynayacağım

http://www.kancablog.com/2012/12/Ekran-Kartiniz-isinmayacak-MSI-Afterburner-kullanimi.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende kullanom

msı afterburner ile.

http://www.kancablog.com/2012/12/Ekran-Kartiniz-isinmayacak-MSI-Afterburner-kullanimi.html

Anlamamışsın.Tek isteğim fan hızını yükseltmek.Ekran kartının fanlarının hızını %100 yapmak istiyorum.
    Ancak overclock yapınca bu programı kullandığım zaman overclock iptal olacak ve ekran kartının standart ayarları
    Gelecek.ben sadece fanları istiyorum speedfanı anakartım desteklemiyor başka program bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• E7300 ile 9500gt kullanıyordum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende kullanom

msı afterburner ile.

Anlamamışsın.Tek isteğim fan hızını yükseltmek.Ekran kartının fanlarının hızını %100 yapmak istiyorum.
    Ancak overclock yapınca bu programı kullandığım zaman overclock iptal olacak ve ekran kartının standart ayarları
    Gelecek.ben sadece fanları istiyorum speedfanı anakartım desteklemiyor başka program bulamadım

bilmiyorum başka.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende kullanom

msı afterburner ile.

bilmiyorum başka.

ASUS GPU Tweak vardı aslında ama oda aynı gibi neyse
    İndirip deneyecem göreceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.