Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreonal69

3D MARK 06----- 12715
     NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ

Alıntıları Göster
    @emreonal69

Bu sonucu imzanızdaki sistem ile aldıysanız,işlemci hızı ve eğer oc yaptıysanız vga ya onların hızlarını verebilir misiniz?
    Birde 3dmark06da çözünürlük vs. herşey def. halde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tsk

@emreonal69

Bu sonucu imzanızdaki sistem ile aldıysanız,işlemci hızı ve eğer oc yaptıysanız vga ya onların hızlarını verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tsk

@emreonal69

Evet imzamdaki sistemle aldım.İşlemci imzamdaki gibi 3,0 ghz oc li ekran kartı ise 770/1950/2280.
    3D Markda herşey default.

• quote:

quote:

@emreonal69

Evet imzamdaki sistemle aldım.İşlemci imzamdaki gibi 3,0 ghz oc li ekran kartı ise 770/1950/2280.
    3D Markda herşey default.

Alıntıları Göster
    Şahane sonuç, ekran kartınız canavar çıkmış

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Teşekkür ederim.Memory badwith şuanda 73gb/s .Kartın bu kadar fazla oc olmasının sebebi oc edition olması ve msi kırmızı seri(v127) soğutucusu olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 12 Temmuz 2008; 19:01:45 >

• quote:

quote:

Teşekkür ederim.Memory badwith şuanda 73gb/s .Kartın bu kadar fazla oc olmasının sebebi oc edition olması ve msi kırmızı seri(v127) soğutucusu olması.

Alıntıları Göster
    beyler benm düz zotac masa üstü 55 ut3 altında 70 derecelerde..nie bu kadar ısınır bu kart yahu

•  NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnrgndz_798

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ
    @jnrgndz_798

üstad vistanın 9600 performansına (+) ya da (-) si varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@jnrgndz_798

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

@jnrgndz_798

3dmark06 puanına göre konuşursak çok az bir eksisi var,100puan oynamıyor desem yeridir (en azından benim yaptığım testlerde)
  • quote:

quote:

@jnrgndz_798

3dmark06 puanına göre konuşursak çok az bir eksisi var,100puan oynamıyor desem yeridir (en azından benim yaptığım testlerde)

Alıntıları Göster
    quote:

peki oyunlarda durum nedir acaba?

• quote:

quote:

peki oyunlarda durum nedir acaba?

Alıntıları Göster
    @bulut hocam

oyunlarda biraz daha akıcı sağlamakta işte dx10 olsun felan

birde ben 32bit kullanıyodum format attık işte 64 yükledim bu anlamda pek fark yok sadece ram alma şansımız var işte

ben biraz oyun oynayan insanım da vista yükledim işte

eksileri de kartı yoruyo bellek kullanımı daha fazla oluyo kanımca karttan

genel olarak öyle aman aman cok fark yok tecrübeme göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 17 Temmuz 2008; 17:31:38 >

• quote:

@bulut hocam

oyunlarda biraz daha akıcı sağlamakta işte dx10 olsun felan

birde ben 32bit kullanıyodum format attık işte 64 yükledim bu anlamda pek fark yok sadece ram alma şansımız var işte

ben biraz oyun oynayan insanım da vista yükledim işte

eksileri de kartı yoruyo bellek kullanımı daha fazla oluyo kanımca karttan

genel olarak öyle aman aman cok fark yok tecrübeme göre

Alıntıları Göster
    @jnrgndz_798

eyvallah üstad. Bende hafta sonu vakit bulursam bi vista kurayım diyorum.

• quote:

@jnrgndz_798

Alıntıları Göster
    quote:

@jnrgndz_798

oyun oyanamayı seviyosan ii grid oynanıyo valla tercihim eğer vista yüklersen oynamayı bi dene bence

tabi diger oyunlar kötü oynanıyo demek istemiyorum zaten bütün oyunları sildim bi grid var pc de

• quote:

quote:

@jnrgndz_798

oyun oyanamayı seviyosan ii grid oynanıyo valla tercihim eğer vista yüklersen oynamayı bi dene bence

tabi diger oyunlar kötü oynanıyo demek istemiyorum zaten bütün oyunları sildim bi grid var pc de

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

Başka ne işe yarıyor ki bu pc ler!

Şaka bi yana başka işler için toplamıştım PC yi ama artık oyun makinesi oldu çıktı zavallı.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

Başka ne işe yarıyor ki bu pc ler!

Şaka bi yana başka işler için toplamıştım PC yi ama artık oyun makinesi oldu çıktı zavallı.

Alıntıları Göster
    Ben eski oyunları da oynadığım için hala XPdeyim, örneğin bir Diablo2yi vista da sağlıklı çalıştıramadım,ancak şöyle de bir şey var korsan bir kane&lync oyunum var.bunu da xp'de çalıştıramadım ama vistada sorun yok

• quote:

Ben eski oyunları da oynadığım için hala XPdeyim, örneğin bir Diablo2yi vista da sağlıklı çalıştıramadım,ancak şöyle de bir şey var korsan bir kane&lync oyunum var.bunu da xp'de çalıştıramadım ama vistada sorun yok

Alıntıları Göster
    ARKLAR PALIT 9600 GT ALDIM ARTIK BENDE SIZIN ARANIZDAYIM

FORMAT ATIMMI PC YE EKRAN KARTI ICIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOXO -- 19 Temmuz 2008; 12:57:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BOXO

ARKLAR PALIT 9600 GT ALDIM ARTIK BENDE SIZIN ARANIZDAYIM

FORMAT ATIMMI PC YE EKRAN KARTI ICIN

Alıntıları Göster
    arkadaşLar şu an hangi sürücü daha ii performans veriyor ??

TeşekkürLer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

arkadaşLar şu an hangi sürücü daha ii performans veriyor ??

TeşekkürLer.

Alıntıları Göster
    @churl
    175.19 gerçekten iyi iş çıkarıyor.

@BOXO
    En temizi format. Özellikle de ATİ den Nvidia yan geçiş söz konusu ise.
  • quote:

@churl
    175.19 gerçekten iyi iş çıkarıyor.

@BOXO
    En temizi format. Özellikle de ATİ den Nvidia yan geçiş söz konusu ise.

Alıntıları Göster

beyler biliosunz benm sistemın halını cok fazla dıle getrdm bu topıc de ..ama bı yenılık yok sıstem de hala aynı..sorunlarda aynı..tdu yu yukledım hersey acık 45 fps lerde gezınıor..35 lere dusuo anıden benım sısteme yakışır bıcımde..sora yıne bole bı dustu goruntu bu hale geldı..nedr bu yahu..bıde 45 fps nasıl ..iimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

beyler biliosunz benm sistemın halını cok fazla dıle getrdm bu topıc de ..ama bı yenılık yok sıstem de hala aynı..sorunlarda aynı..tdu yu yukledım hersey acık 45 fps lerde gezınıor..35 lere dusuo anıden benım sısteme yakışır bıcımde..sora yıne bole bı dustu goruntu bu hale geldı..nedr bu yahu..bıde 45 fps nasıl ..iimi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: faust13

Sırasıyla; sürücü yenile, sıcaklıklara bak, format at,mümkünse farklı bir psu ile dene...

Ekranda kırılma ya da fazladan nesne olsaydı sıcaklık sorunu denebilirdi ama görüntünün saçmalamasının farklı sebepleri olabilir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: faust13

Sırasıyla; sürücü yenile, sıcaklıklara bak, format at,mümkünse farklı bir psu ile dene...

Ekranda kırılma ya da fazladan nesne olsaydı sıcaklık sorunu denebilirdi ama görüntünün saçmalamasının farklı sebepleri olabilir.

Alıntıları Göster
    45 fps bu oyun için iyimidir pekı hocam siz nasıl değerler alıorsunuz..bu arada driver güncel..format atalı da pek olmadı..psu işine de gircem bu aralar(inş)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.