Şimdi Ara

Nvidia 8600GTS Görüntü Gelmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün 2 . el olarak aldım (aldığım yerde denedim çalıştı) bu ekran kartını ve büyük bir heyecanla eve getirdim. Bilgisayarımın pci express çıkışına taktım , ek güç istediği için molex to pci express connectorünüde taktım (hatta çift molex bağladım). Ekran kartının fanı dönüyor ancak görüntü vermiyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

Orijinalden alıntı: .:bazim:.

Hocam başka pci-e portu varsa oraya takıp tekrar denemeenizi öneririm

Hocam malesef anakart ve pc eski. Tek slot var. Slotta sorun olduğunu sanmıyorum. Benim psu 330 watt. yetermi sizce?

Orijinalden alıntı: redemptionx

Lütfen yardımcı olun sıkıntılı bir durum ekran kartı gözümün önünde çalıştı yapılması gereken nedir bu durumda??

Güvenli modda çalıştırmayı denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:bazim:.

Sistemin parçalarını yazar mısınız ayrıca güç kaynağınız hangi marka, piyasada birçok 330watt psu var bunların çoğunun 12v u düşük amper veriyor.

:Bazim: kardeşim bu biraz sıkıntılı bir durum..

Amd athlon 64 2800+ 1.8 ghz tek çekirdek işlemci
    asrock k8nfg6-vsta anakart
    1.256 mb ram 256sını onboard kullanıyor
    350 watt, (330 watt maksimum) frisby F2006/07 PSU
    iki adet ide hdd
    bir pci ses kartı.
    artı nvidia 8600 gts
    power supply calculator ile hesapladığımda minumum psu wattage 195 , recommended 245 w çıkıyor .. normalde yetmesi gerek.. neden böyle bir şey oluyor anlamıyorum
    anakartım eski sizce bios update iş görürmü?
     Nvidia 8600GTS Görüntü Gelmiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redemptionx -- 30 Ağustos 2011; 10:33:56 >

• şöyle i deneme yapın öncelikle biosu bi resetleyin
    daha sonra işe yaramazsa harici ekran kartı nı çıkarın ve biosta ob vga gibi bişey arayın ve disble etmeye çalışın
    daha sonra harici kartı takın be görüntü almayı deneyin
    buda işe yaramazsa biosu jumperden yine resetleyin ve harici kart sistemde takılıyken ob karttan görüntü alıyormusunuz onu denetleyin
    eğer harici kart sistemde takılı iken ob karttan görüntü alırsanız harici kartınız arızalı demektir

Orijinalden alıntı: zeki1981

şöyle i deneme yapın öncelikle biosu bi resetleyin
    daha sonra işe yaramazsa harici ekran kartı nı çıkarın ve biosta ob vga gibi bişey arayın ve disble etmeye çalışın
    daha sonra harici kartı takın be görüntü almayı deneyin
    buda işe yaramazsa biosu jumperden yine resetleyin ve harici kart sistemde takılıyken ob karttan görüntü alıyormusunuz onu denetleyin
    eğer harici kart sistemde takılı iken ob karttan görüntü alırsanız harici kartınız arızalı demektir

zeki1981 teşekkürler .. Biosu jumperdan resetlemeyi anlamadım onu bi açıklayabilirmisin .? ayrıca evet ekran kartı takılıyken obden görüntü alabiliyorum ancak bu ekran kartı gözümün önünde çalıştı.. Ben taktım hatta kasayada .

• biosu jumperden resetleme ayarı ise bios piline yakın bi yerde bulunan
    cler cmos jumperinin normalde 1 ve 2 de oln konumunu 2 ve 3 e alıp pwer tuşuna basılması ile yapılan resetleme ilşemidir
    tabi bu işlem yapılırken bios pili ramler ekran kartı ve tüm kasa bağlantıları sökülmüş olmalıdır
    sadece power tuşuna basarken pwer kablo takılı olmalıdır power e asınca sistem tepki vermez bu normaldir
    daha sonra eski konumuna alp sistemin parçalırını takın ve çalıştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 30 Ağustos 2011; 11:02:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redemptionx

denedim.. ancak yine görüntü yok. kasa bağlantıları derken neyi kastettin tam olarak ..

tüm arka panel bağlantıları
  • olabilir başka bi sebep görünmüyor size yukarıda bi linkte anakartınızı sormuştum benim verdiğim anakartta pcı e slotu 4 x senin anakartında slotu 4 veya 8 x olabilirmi eğer böyle bi drum varsa ekran kartın düşük hızları desteklemiyorsa çalışmayabilir ancak araştırmalarımda senin anakartın pcı e slotunun hız bilgisini bulamadım bide sen bak istersen
  • UPdullah
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.