Merhabalar, umarım doğru bir şekilde konu açmışımdır. NVIDIA ekran kartım normal çalışıyordu. 2 gün önce oyun yükledim ve oyun cc++ sürücülerim eksik olduğu için açılmadı. Cc++ sürücülerini yükledim ve bilgisayar benden "Windows Update" yapmamı istedi. Yaptım, fakat açtığımda NVIDIA GeForce 610M ekran kartım çalışmıyordu. Yani ne masaüstüne sağ tık yaptığımda denetim masası açılıyordu ne de başlat kısmına yazdığımda çalışıyordu. Hataların resimlerini aşağıya ekleyeceğim. Silip tekrar kurdum driverı, fakat hiçbir işe yaramıyor. Aygıt yöneticisinde de ünlemli gözüküyor. Kod 43 hatası imiş. Ne yapmam gerekiyor? Yardım edebilen olursa çok sevinirim. En son bilgisayarım Samsung olduğu için chipsetlerini indireyim dedim Samsung sitesinde de NVIDIA adı altında driver vardı 347.52 idi. Onu indirdim. Ne yapmalıyım? ![]() ![]() |
NVIDIA 610M ekran kartı kod 43 hatası

-
-
İlk paylaştığınız resimdeki yeri tekrar açınız. Orada sürücü sekmesine basın. Gelen ekranda "Sürücüyü güncelleştir" tuşuna basın. Açılan ekranda "Bilgisayarımdaki Sürücülere Göz At" tuşuna basın. Daha sonra gelen ekranda "Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver" tuşuna basın. Gelen ekranda Daha önceden bilgisayarınıza yüklemiş olduğunuz sürücülerin listesi gelecek. Uyumlu Donanımları göster seçili iken listeden "Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcı" sürücüsü dışında diğer sürücülerden birini seçip. İleri diyerek gelen onaylamaları kabul edip sürücünün kurulmasını bekleyin.
Bir sıkıntı çıkmadığı sürece o listeden seçmiş olduğunuz sürücü normal şekilde kurulması ve ekran kartınızında düzgün çalışması lazım.
Kolay gelsin.
-
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 391.35 sürümünü kur. Gerekli rehber aşağıda, her şey yazıyor. Eğer sorun düzelmezse donanımsal bir hata vardır büyük ihtimalle.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-nvidia-fermi-mimarili-ekran-kartlari-icin-sueruecue-kurmak.1138667/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KITT
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 391.35 sürümünü kur. Gerekli rehber aşağıda, her şey yazıyor. Eğer sorun düzelmezse donanımsal bir hata vardır büyük ihtimalle.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-nvidia-fermi-mimarili-ekran-kartlari-icin-sueruecue-kurmak.1138667/Teşekkür ederim denedim fakat yine hala aynı konu.. kod 43 hatası var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maxpayne53İlk paylaştığınız resimdeki yeri tekrar açınız. Orada sürücü sekmesine basın. Gelen ekranda "Sürücüyü güncelleştir" tuşuna basın. Açılan ekranda "Bilgisayarımdaki Sürücülere Göz At" tuşuna basın. Daha sonra gelen ekranda "Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver" tuşuna basın. Gelen ekranda Daha önceden bilgisayarınıza yüklemiş olduğunuz sürücülerin listesi gelecek. Uyumlu Donanımları göster seçili iken listeden "Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcı" sürücüsü dışında diğer sürücülerden birini seçip. İleri diyerek gelen onaylamaları kabul edip sürücünün kurulmasını bekleyin.
Bir sıkıntı çıkmadığı sürece o listeden seçmiş olduğunuz sürücü normal şekilde kurulması ve ekran kartınızında düzgün çalışması lazım.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim ama VGA bağdaştırıcısı çıkıyor o da ekran kartının olmaması demek. :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X