Şimdi Ara

NVİDİA 3D VİSİON & ANAGLYPH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün istemediğim halde durmadan güncelleme gelip sinirlerimi gerince, du bakayım şu, bu kadar övdükleri 3d Vision neymiş deyip kurcalamaya başladım.
    Önceleri bunun sadece destekleyen 3d monütörler de çalıştığını düşünüyordum meğer içersinde Anaglyph yani bildiğimiz haliyle 3d renkli gözlük desteği de varmış.
    Bilen bilir bence extra masrafsız en iyi çözüm. Bi zamanlar epey de ilgileniyordum. Mesela bazı siteler var. Gerçekten muhteşem Anaglyph resimleri var. Mutlaka
    denemenizi tavsiye ederim. GErçek 3d etkisi. Tvlerde 3d ben hiç bir şey anlamadım. Çoğunun derinliği ya hiç yok yada yok denecek kadar az. O yüzden bunlara
    aldanıp 3d deneyimi yaşadım demeyin.

Neyse Nvidianın bu 3d vision zımpırtısında anaglyph desteği görünce hemen denedim. Sadace bir kaç basit adımda kullanılabilir oluyor.
    Ve sonuçlar gerçekten tek kelimeyle Muhteşem.

Ben bu kadar güzel sağlam sonuç vereceğini tahmin etmemiştim. Ne 3d monütör desteği ne de aktif pasif gözlük derdi. Tak renkli gözlükleri dibine kadar

GERÇEK 3D deneyimi yaşa. Oyunları da baştan sona buna uygun olarak optimize etmişler. Hazır olarak. Bi kaç basit oyunda deneyim harikaydı.

Ben daha önce buna benzer bir uygulama kullanıyordum İzdriver 3d diye. Onunla kıyaslanamaz bile. Hatta iz driver için bu donanımla desteklense ne harika olur diyordum.
    3d Vision bu haliyle donanımla desteklenmiş İz driver gibi olmuş.

Neyse Elinizde 3d vision imkanı varsa Sakın es geçmeyin.

Kullanımı çok pratik. Ekrandaki talimatları uygulayın bu kadar.

İlk etapda alışkın olmayanların gözelerini yorabiliyor. Bu arkadaşlar artık alıştıra alıştıra kullanacaklar ama gerçekten elinizde böyle bir imkan varken bunu kaçırmak
    çok büyük saflık olur.

Hele tomb raider gibi bol manzaralı oyunlarda insan hakketten bir garip oluyor. Eğer bu konuda merak ettiğiniz veya yapamadığınız bir şey varsa da yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinata -- 5 Mart 2016; 20:17:03 >

• Tomb Raider da mükemmel ötesi çalışıyor. Yerdeki taşların kabartısının derinliğine varıncaya kadar. FAkat Bioshock İnfinite belli bir yakınlıktan sonra derinlik algısı oluşuyor.
    Sanırım oyundan oyuna fark var. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekir.
  • BU sayfayı ziyaret edersen nvıdianın kendı destek vermedıgı ancak 3d toplulugunun kendı uretıgı 3d yamaları temın edebılırsın. hatta son cıkan tombraider'ın yaması orjınalından daha ıyı. tabi bunları ayarlamak, anlamak zaman ve emek ıstıyor.

http://helixmod.blogspot.com/2013/10/game-list-automatically-updated.html
    https://forums.geforce.com/default/topic/919928/3d-vision/rise-of-the-tomb-raider-2016-3d-vision-fix/

• TimFx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler buna bakacağım. Ama Tomb raider şu haliyle bile iyi daha iyisi nasıl olur merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3d oyun
    4 yıl önce açıldı
    Netflix 3D
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.