Şimdi Ara

Nvidia 1050ti görüntü problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler, uzun zamandır yaptığım araştırmalar sonucu çözemediğim problemimi sizlerle çözüme kavuşturmak istiyorum. 1050ti ekran kartı kullanıcısıyım, ilk başlarda HDMI to VGa kablosu ile monitörümü sıkıntısız kullanmaktaydım, şu an DVI to VGA kablosu kullanıyorum ve monitörümde sadece 1024x768 çözünürlüğünü sıkıntısız alabiliyorum. Diğerlerinde sürekli bir problem çıkıyor ya çok yakınlaştırılmış oluyor ya da ekranı tam olarak doldurmuyor. Nvidia masaüstünden 3 gündür aralıksız deniyorum fakat herhangi bir şey elde edemedim şu anlık. Eğer bir çözüm yolunuz varsa benimle paylaşabilir misiniz?

• 1050 ti lerde DVI-D(sadece digital görüntü) çıkışı var. O yüzden vga'ya(analog görüntüye)dönüştürücü kablolarla sağlıklı çalışmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkck -- 10 Ocak 2019; 13:44:24 >
  • aynı sorun bende de var. dvi monitore hdmi dvi dönüştürücü ile bağladım. görüntü yok.. rx580 taktim sorun yok rx480 taktim sorun yok. 1050ti görmüyor. fanlar dönüyor. msi 1050ti modeli. yarin driver yükleyip deniycem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.