Şimdi Ara

nv40 diye bir driver var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakınımdaki bir internet cafe ye gittik pc nin özellikerine bakim dedim aygıt yöneticisinde ekran kartını nv40 olarak gördüm oyunlarda çok hızlı bir şekilde açıllıyodu bu driver hız mı arttırıyo . araştırma yaptım nv40 lar 6800 ve 6800 gt olarak gördüm benim ekran akrtı msi 6600 gt böle bi driver var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cooool -- 13 Kasım 2005, 22:08:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cooool

Arkadaşlar yakınımdaki bir internet cafe ye gittik pc nin özellikerine bakim dedim aygıt yöneticisinde ekran kartını nv40 olarak gördüm oyunlarda çok hızlı bir şekilde açıllıyodu bu driver hız mı arttırıyo . araştırma yaptım nv40 lar 6800 ve 6800 gt olarak gördüm benim ekran akrtı msi 6600 gt böle bi driver var mı acaba ?

nv43 geforce6600gt
    nv40 geforce 6600 olabılr
    drıver lar cok fazla hız arttırmaz
  • o GPU da kullanılan çekirdek türüdür. Nvidia.com dan araştır çekirdeklerin özelliklerini bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cooool

Arkadaşlar yakınımdaki bir internet cafe ye gittik pc nin özellikerine bakim dedim aygıt yöneticisinde ekran kartını nv40 olarak gördüm oyunlarda çok hızlı bir şekilde açıllıyodu bu driver hız mı arttırıyo . araştırma yaptım nv40 lar 6800 ve 6800 gt olarak gördüm benim ekran akrtı msi 6600 gt böle bi driver var mı acaba ?

NV42 mimarisi NV 40 Mimarisi vs. NVidia ekran kartının çekirdeğidir...GPU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.