Şimdi Ara

Nutella, Palm yagi orani, Seker, igrenclik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Nutella, Palm yagi orani, Seker, igrenclik

orda burda okudugumuz, cevremizden bildigim kadariyla millet alirmis bu nutellayi ,cak kasigila yermis
    boyle seyler duyunca aklima , domus, sisko, sagliksiz, gibi seyler geliyor

haber daily mail den geldi ama bu haber ve linki kisa sure sonra yok oldu, ne oldu anliyamadim , galiba goda teroristleri hizlica is basina geldi

•  Nutella, Palm yagi orani, Seker, igrenclik
  • İğrenç bencede foto için demiyorum ama market ürünleri çok şekerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

İğrenç bencede foto için demiyorum ama market ürünleri çok şekerli

eskiden ne guzel gorunurdu gozumuze seker, simdi igreniyorum, mumkun oldugunca evime sokmuyorum , recel, cikolata, ..vs.. seker bagimlilik yapiyor, beyni uyusturuyor diye ketcupa bile seker koyuyor varin artik siz dusunun
  • IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    Aman yerli bir şey yersiniz de vatanda kalır paranız

• Aslında bilimsel veriler gösteriyorki torku banada ya da ülker çokokrem de yememek lazım.Yani bunların hiçbirini yememek lazım.Bizim evdeki nutellada bugün dibini gördü,bir dahada almam.Fındık ezmesinde yok sanırım bu tarz zararlı yağlar.
  • That Sugar Film diye bir belgesel var. Tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tonik zararli mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Limon agaci karinca sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yuh 1 kutudaki o kadar şeker bizim evde yok

• IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    Mars çikolata iyidir hocam onu yiyin

• quote:

Orijinalden alıntı: jimmoriarty

Mars çikolata iyidir hocam onu yiyin

hic biri iyi degil, seker cikolata hic almayin, daha bi faydasini goren yok ! hepsi kanser sebebi
  • Fed Up adında gıda sektörü ile ilgili bir belgesel var mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.

• Almanya'da resmen can cekisiyor firma. Her yere reklam dösemisler her durakta nutella reklami. Neymis iki nutella alana isim etiketi bedavaymis. Bir de fiyatini %40 falan düsrürmüsler eskiden bu kadar ucuz degildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha düne kadar bayıla bayıla tüketiyordunuz ne oldu ? Dün de zararlıydı, bugün de.Aklınıza gelen tüm cips, çikolata, bisküvi vb ürünlerin neredeyse tamamı palm yağı içeriyor.Palm yağı içerior diye sadece nutellayı suçlamayalım.Bence hiçbir paketli gıdayı tüketmemek lazım.Tüketiyorsakda zararlı olduğunun bilincinde olmak gerek.Ha içinde şeker vardır bol miktarda evet ancak paylaşılan görselin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.İçinde daha dünya kadar madde olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Daha düne kadar bayıla bayıla tüketiyordunuz ne oldu ? Dün de zararlıydı, bugün de.Aklınıza gelen tüm cips, çikolata, bisküvi vb ürünlerin neredeyse tamamı palm yağı içeriyor.Palm yağı içerior diye sadece nutellayı suçlamayalım.Bence hiçbir paketli gıdayı tüketmemek lazım.Tüketiyorsakda zararlı olduğunun bilincinde olmak gerek.Ha içinde şeker vardır bol miktarda evet ancak paylaşılan görselin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.İçinde daha dünya kadar madde olması lazım.

ne yapalim iste kardes cahillerin akli yeni basina geldi. yoksa ben seker bile yemem, saglikli yasarim, elimden geldigince islenmis gidalardan uzak duruyorum ama iste buyuk firmalarin bir insyatif alip , saglikli gida urtmelerini tesvik etmek icin cahillerinde bu sahlikli yasam akimina katilmalarini beklemekten baska caremiz yok

bu arada en cahil ulkeler siralamasi aciklandi tabikide listenin ust siralarinda turkiye var

http://www.independent.co.uk/news/world/world-most-ignorant-countries-index-ipsos-mori-poll-survey-a7481196.html
    http://www.independent.co.uk/news/world/politics/the-top-ten-most-ignorant-countries-unaware-of-their-countries-demographics-a6761541.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.