Şimdi Ara

nutella ile digitürk play istediğin maçı bedava izle. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
11
Favori
25.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ediyorum. Eskiden miss gibi Şok vardı Ülkere geçince kapattılar Carrefour Benim bildiğim Konya da yok
  • Kapak da illa promosyon Etiketi yapışılı olması gerekiyor mu ? Normal (Düz üzerinde bir şey yazmayan ) kapakların altında Kod var mı ?
  • 2016 üretimi migrostan aldığım 825gramlık kutudan da şifre çıktı ben de aldım bilseydim 10 tane daha alırdım
  • arkadaşlar 8.45 e 440 gram lık üzerinde HER KAVANOZ kazandırıyor. yazan üründen aldım.

Kapağın altında yazan koduhttp://nutellakazandiriyor.com/ adresine girdim.

verdiği kod ile dijitürk play üyeliğimin olduğu adreste

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000122363/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Galatasaray--Besiktas

Promosyon kodu ile satın al alanına girdim.

Sonuç oldu. Bütün arkadaşlarınıza duyurun.

Faydalansınlar.

• Fazla nutella kodu olan arkadaşlar özel mesaj ile gönderebilirse sevinirim. Gs - Bjk maçında kullanacağım.

Ayrıca satın aldıktan sonra 'Canlı İzle' seçeneği çıkarsa maçtan önce de yayın izleyebilirsiniz. Geçen Fb-Antep maçında öyle olmuştu bana. Sistem hatasımı artık bilmiyorum. 1.5 - 2 gün açıktı Lig tv yayını. Sonra kapattılar sadece maçta izleyebildim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 3 Mayıs 2016; 17:42:42 >
  • Ben de aldım derbiyi. Bir sıkıntı çıkmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Fazla nutella kodu olan arkadaşlar özel mesaj ile gönderebilirse sevinirim. Gs - Bjk maçında kullanacağım.

Ayrıca satın aldıktan sonra 'Canlı İzle' seçeneği çıkarsa maçtan önce de yayın izleyebilirsiniz. Geçen Fb-Antep maçında öyle olmuştu bana. Sistem hatasımı artık bilmiyorum. 1.5 - 2 gün açıktı Lig tv yayını. Sonra kapattılar sadece maçta izleyebildim :)

fazla nutella kodu olanlar zaten çek takas bölümünde satıyor .

Ordan almayı deneyebilirsin

google a çek takas donanımhaber yazarsan görebilirsin.
  • Kod istenilen maçta kullanılabiliyor. GS-BJK maçına kodu girdim. Nedense hemen açtı.Şuan lig tvyi izleyebiliyorum.
  • Lisans bitiş tarihi bende de 08.05.2016 20:00 yani maçın başlama tarihi gözüküyor Galatasaray - Beşiktaş maçı için. Umarım o saatte bitirmezler yayını. Yok mu bunu bilen birisi ya da müşteri hizmetlerini arayıp sorabilecek biri? Bir de bu arada kodlar galiba 16'sına kadar geçerli. Osmanlıspor maçını da izleriz gibi duruyor oh mis...
  • faya85 kullanıcısına yanıt
    BİM den alınan ürünler hariç hepsinde var hocam ürün 2016 ürünü olsun yeterli ben kampanya ambalajı olmayan 2-3 taneden şifre aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Lisans bitiş tarihi bende de 08.05.2016 20:00 yani maçın başlama tarihi gözüküyor Galatasaray - Beşiktaş maçı için. Umarım o saatte bitirmezler yayını. Yok mu bunu bilen birisi ya da müşteri hizmetlerini arayıp sorabilecek biri? Bir de bu arada kodlar galiba 16'sına kadar geçerli. Osmanlıspor maçını da izleriz gibi duruyor oh mis...

Bende 16 mayıs gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Lisans bitiş tarihi bende de 08.05.2016 20:00 yani maçın başlama tarihi gözüküyor Galatasaray - Beşiktaş maçı için. Umarım o saatte bitirmezler yayını. Yok mu bunu bilen birisi ya da müşteri hizmetlerini arayıp sorabilecek biri? Bir de bu arada kodlar galiba 16'sına kadar geçerli. Osmanlıspor maçını da izleriz gibi duruyor oh mis...

Bende 16 mayıs gözüküyor

Emin misin? Fotoğrafını atar mısın?
    Digiturk bize mi kelek atıyor yani? Yukarda bir arkadaşta da 08.05.2016 gözüküyormuş lisans bitiş tarihi ama?

Ekleme: Galatasaray - Beşiktaş maçı mı aldın sen de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 3 Mayıs 2016; 18:41:05 >

• Bugün Şok tan aldığım kapağın kodunu yazdım. GS-BJK maçını bedavaya aldım
  • bu şekilde oldu hocam teşekkürler
  • Beyler dijiturku falan aramayın sakın takılın iste daha derbiye cok var

Bu haftaki derbi cök önemli adamlar 30 liradan satiyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 3 Mayıs 2016; 18:57:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada burdan kampanyayı görüp 8 liraya aldigi nutella kodunu 10-12 liraya satıp üstüne nutella yiyenlere inat çek satıştaki tüm konulara nasıl alindigini yazdım

Ayıptır ya sizde yazın arkadaslar bilmeyenleri kandırıyorlar bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Bu arada burdan kampanyayı görüp 8 liraya aldigi nutella kodunu 10-12 liraya satıp üstüne nutella yiyenlere inat çek satıştaki tüm konulara nasıl alindigini yazdım

Yazdığına mesajlara baktım, ama göremedim nasıl alındığına ilişkin mesajını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Bu arada burdan kampanyayı görüp 8 liraya aldigi nutella kodunu 10-12 liraya satıp üstüne nutella yiyenlere inat çek satıştaki tüm konulara nasıl alindigini yazdım

Yazdığına mesajlara baktım, ama göremedim nasıl alındığına ilişkin mesajını

Yazdık ya kardesim nutella alıyosun kapagin alti daki kodu giriyorsun detaylar ilk sayfada ve nutella kavanozunda da anlatıyor nasil alinacagini onu da sen oku bu konuya kadar girmissin ilk sayfaya da bakıver

• şu lisans bitiş tarihi mevzusunu öğrenmek lazım sıkıntı çıkacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminant

şu lisans bitiş tarihi mevzusunu öğrenmek lazım sıkıntı çıkacak gibi

lisans bitiş tarihi kafa karıştırıyor, yok mu gerçekten öğrenmenin bir yolu aceba, ama düşünüyorumda kodla satın aldığımız maçı izletmezlerse çarşı karışır, nutella da buna müsade etmez diye düşünüyorum..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.