Şimdi Ara

nutella ile digitürk play istediğin maçı bedava izle. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
11
Favori
25.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aldım şimdi derbiyi sıkıntı yok :) teşekkürler nutella..
  • saruhan1903 kullanıcısına yanıt
    Yayın 1200k idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbi maçı da şuan promosyon kodu ile izle kısmından aldım sıkıntı yok ancak dikkatimi çeken lisans bitiş süresinin maçın başlama saati olan 08.05.2016 20.00 olması eğer maç başlamadan bu yayını keserlerse ortalık karışır ! Sitede böyle bir bilgilendirme yok ve promosyon kodu ile derbi maç alınamaz diye bir madde de kampanya sayfasında mevcut değil bunu yapabileceklerini sanmıyorum ama yine de temkinli olmakta fayda var..
  • gezegen64 kullanıcısına yanıt
    Biz seçiyoruz ben denedim Galatasaray beşiktaş maçına aldim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla digiturkün işi belli olmaz bi bakmissin promosyon ile alanlara yayını kesmis en iyisi beklemek maç günü almak simdiden alirsin sonra süresi falan dolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Valla digiturkün işi belli olmaz bi bakmissin promosyon ile alanlara yayını kesmis en iyisi beklemek maç günü almak simdiden alirsin sonra süresi falan dolar

nasıl süresi dolacak hocam, satın almışssın zaten maçı, asıl beklemek hata, sonradan kaldırabilirler promosyonla al kısmını, bence siz kararınızı bi gözden geçirin...
  • bende satın aldım promosyon koduyla.satın aldıklarım kısmında maç görünüyor ancak lisans bitiş tarihi maçın başlama günü başlama saatinde.08.05.2016 20.00 bakalım izleyebilecek miyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_05

bende satın aldım promosyon koduyla.satın aldıklarım kısmında maç görünüyor ancak lisans bitiş tarihi maçın başlama günü başlama saatinde.08.05.2016 20.00 bakalım izleyebilecek miyiz :)

normal bi maç alınca lişsans bitiş tarihi nasıl görünüyor aceba bunu bilmek lazım..ayrıca satın aldığımız maçı nasıl izletmeyecekler o da ayrı muamma, koyma kardeşim o zaman oraya promosyon kodu ile al kısmını..
  • Promosyonla satın alanlara bu yayını vermeme şansları yok ilerleyen saatlerde günlerde bu maç için promosyon kodu ile satın al kısmını kaldirabilirler ona göre erken davranmak daha mantıklı gibi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Promosyonla satın alanlara bu yayını vermeme şansları yok ilerleyen saatlerde günlerde bu maç için promosyon kodu ile satın al kısmını kaldirabilirler ona göre erken davranmak daha mantıklı gibi gözüküyor.

aynen şu an geçerli şartlarda bu maçı aldık izleyebiliyoruz hakkımızı iptal edemezler diye düşünüyorum.ama kampanya şartlarını değiştirebilirler bence almakta fayda var.
  • gidip bende alayim bir nutella şok markette vardı. gs-bjk maçına kullanıcam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
  • bende aldım bir gün ibaresi göremedim siz nerede gördünüz böyle bir tarih
  • Şifre sistemde bulunamamıştır hatası verdi bende. Kapağın altındaki 9 haneli şifreyi girmiştim ama olmadı.
  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    0 veya o varsa iki şekilde tekrar deneyin

• noname0056 kullanıcısına yanıt
    Lg tvde digiturk play uygulamasında izledim antep maçını. Bugün gs bjk maçını aldığımda akıllı tv de izle seçeneğide çıktı 30 liraya ekleniyor pazar günü kodu aktif ettiğimde böyle bişeyle karsılasmamıştım.

aynısı bende de oldu şuan ne yapabiliriz
  • Elinde fazla kod alip paylasmak ya da satmak isteyen olursa msj atarsa sevinirim, aldigimiz nutella da yok malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Nutella Kazandırıyor Kampanyasına 2 adet çekiliş hakkı ve Digiturk Play Spor Toto Super Lig 1 maç izleme hakkı kazandınız.

Hocam kapaktaki kodu öncehttp://nutellakazandiriyor.com/ girip formu doldurup şifreyi oraya yazıp katılıyorsunuz. Orda promosyon kodu veriyor. Şuan yaptığım için (Promosyon kodunuzun son geçerlilik tarihi 16.05.2016'dir) dedi. Gs-Bjk maçını aldım böylelikle. Yapacaklar fırsatı kaçırmasın
  • kapağın altındaki şifreyihttp://nutellakazandiriyor.com/ buraya yazın ve kaydolun sonucunda şansınız varsa digiturkplay kodu verıyor ben aldım oldu inş sizdede olur
  • Dediğin gibi yapınca oldu. Ben de boyuna kapak altındaki kodu deniyordum :) Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.