Bildirim
NUTELLA 825 GR REAL MARKETTE 9.90 TL MUHTEMELEN GÜNLÜK İNDİRİM (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
İndirimde olanlarda muhakkak skt kontrol edin. En son böyle indirimden aldığımda 7 ayı falan kalmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlıklı bildiğiniz ürünlerin bile içinde palm, kanola yağı var. Bunu kimisi açıkça yazıyor, kimisi "bitkisel yağ" diye geçiştiriyor. -
nutella polonya üretimi 180 grlık olanlar mı kesin olarak üzerinde yazar sanırım. Hep gr fiyat hesabı yapıp ona göre hesaplı nutellayı alıyoruz haliyle hiç polonya üretimi yememiş olabilirim :) -
Polonya polonya dediniz gittik aldik bence hicbir farki yok normalinden zarar ettim hatta hic oyle ahim sahim fark beklemeyin!!
görsel eklendi -
fiyat çok güzel de Ankara'da nerede var Real bilmiyorum. Eryaman'da yok. dün akşam Makro'dan 750 gr'ını 12,45'e aldım... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BurNIng
Merhaba;
Herkes seviyor,evet özellikle de çocuklu aileler.İyisini yemek gerek,nihayetinde tamam fındık kreması,çikolata kreması.Ama ben neyi seviyorum en çok biliyor musunuz,o Nutella'yı aldığında kapağını ilk açtığında yemek kaşığı ile 2 kaşık ağzıma atmayı.Sonra da yemiyorum,sadece bunun için alıyorum.
😂😂 gerisi? 😳
İstanbul-Beylikdüzü'ndekinde fiyat nedir acaba?
Arkadaşlar şu ilk mesajlara yer/bölge belirtin. belli ki bölgesel bi kampanya. -
-
hepsi aynı şey. katkılı yani. ama yemeden olmuyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
Arkadaşlar şu ilk mesajlara yer/bölge belirtin. belli ki bölgesel bi kampanya.
Gebze yazmakta
tadı çokokrem gibi artık.
b.konu çıkardılar manisada.
yinede en iyisi nutella. -
Biraz önce snickers yedim yabancı çikolata diye glikozdab boğazım yandı resmen. Bir daha zor alırım. Belki 2020 ye doğru falan. Türkiyeye gelince neden glikozu basıp gönderiyorlar çikolatayı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: fenolog
Biraz önce snickers yedim yabancı çikolata diye glikozdab boğazım yandı resmen. Bir daha zor alırım. Belki 2020 ye doğru falan. Türkiyeye gelince neden glikozu basıp gönderiyorlar çikolatayı ?
Euronews de snickers , mars ve diğer bir ürününde plastik maddesi (haber böyle) saptandığından Avrupa'da toplatıldığını söyledi. Türkiye de tık yok -
ankarada gören duyan varsa alıntılasın. -
Böyle bir fırsat hiç bir yerde yok sanırım sadece arkadaşın gittiği real kendi çapında yapmış, ben anakara antaresteki reale baktım 17tl idi. -
Türkiyede de geri çekiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X