Şimdi Ara

NUTELLA 825 GR REAL MARKETTE 9.90 TL MUHTEMELEN GÜNLÜK İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
2.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 750 gr 15.95 tl kartal real de fos cikti
    Bu mesaja eklenen görseller:

NUTELLA 825 GR REAL MARKETTE 9.90 TL MUHTEMELEN GÜNLÜK İNDİRİM NUTELLA 825 GR REAL MARKETTE 9.90 TL MUHTEMELEN GÜNLÜK İNDİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuji_Yamazaki -- 1 Mart 2016; 17:12:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirimde olanlarda muhakkak skt kontrol edin. En son böyle indirimden aldığımda 7 ayı falan kalmıştı.

• Sağlıklı bildiğiniz ürünlerin bile içinde palm, kanola yağı var. Bunu kimisi açıkça yazıyor, kimisi "bitkisel yağ" diye geçiştiriyor.
  • nutella polonya üretimi 180 grlık olanlar mı kesin olarak üzerinde yazar sanırım. Hep gr fiyat hesabı yapıp ona göre hesaplı nutellayı alıyoruz haliyle hiç polonya üretimi yememiş olabilirim :)
  • Polonya polonya dediniz gittik aldik bence hicbir farki yok normalinden zarar ettim hatta hic oyle ahim sahim fark beklemeyin!!

• görsel eklendi
  • fiyat çok güzel de Ankara'da nerede var Real bilmiyorum. Eryaman'da yok. dün akşam Makro'dan 750 gr'ını 12,45'e aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuji_Yamazaki

750 gr 15.95 tl kartal real de fos cikti
    Bu mesaja eklenen görseller:

NUTELLA 825 GR REAL MARKETTE 9.90 TL MUHTEMELEN GÜNLÜK İNDİRİM NUTELLA 825 GR REAL MARKETTE 9.90 TL MUHTEMELEN GÜNLÜK İNDİRİM

Zor gelmişti evden çıkmak iyi ki gitmemişim. Bizim eve de 5 dk halbuki.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba;
    Herkes seviyor,evet özellikle de çocuklu aileler.İyisini yemek gerek,nihayetinde tamam fındık kreması,çikolata kreması.Ama ben neyi seviyorum en çok biliyor musunuz,o Nutella'yı aldığında kapağını ilk açtığında yemek kaşığı ile 2 kaşık ağzıma atmayı.Sonra da yemiyorum,sadece bunun için alıyorum.

😂😂 gerisi? 😳

• İstanbul-Beylikdüzü'ndekinde fiyat nedir acaba?

• Arkadaşlar şu ilk mesajlara yer/bölge belirtin. belli ki bölgesel bi kampanya.
  • Nutella için yatıya giderdim eskiden. Şu resmi gördükten sonra artık daha az tüketmeye özen gösteriyorum.
     NUTELLA 825 GR REAL MARKETTE 9.90 TL MUHTEMELEN GÜNLÜK İNDİRİM
  • hepsi aynı şey. katkılı yani. ama yemeden olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Arkadaşlar şu ilk mesajlara yer/bölge belirtin. belli ki bölgesel bi kampanya.

Gebze yazmakta

• tadı çokokrem gibi artık.
    b.konu çıkardılar manisada.
    yinede en iyisi nutella.
  • Biraz önce snickers yedim yabancı çikolata diye glikozdab boğazım yandı resmen. Bir daha zor alırım. Belki 2020 ye doğru falan. Türkiyeye gelince neden glikozu basıp gönderiyorlar çikolatayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Biraz önce snickers yedim yabancı çikolata diye glikozdab boğazım yandı resmen. Bir daha zor alırım. Belki 2020 ye doğru falan. Türkiyeye gelince neden glikozu basıp gönderiyorlar çikolatayı ?

Euronews de snickers , mars ve diğer bir ürününde plastik maddesi (haber böyle) saptandığından Avrupa'da toplatıldığını söyledi. Türkiye de tık yok
  • ankarada gören duyan varsa alıntılasın.
  • Böyle bir fırsat hiç bir yerde yok sanırım sadece arkadaşın gittiği real kendi çapında yapmış, ben anakara antaresteki reale baktım 17tl idi.
  • Dr.power D kullanıcısına yanıt
    Türkiyede de geri çekiliyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.