Şimdi Ara

Nurullah Selim Yetenek Sizsiniz 2 ci Tur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğer konuyada yazdım burayada yazayım, Pazar günü yayınlanacak bölümde elenecek.

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

adamla dalga geçip gülüyorlar prim yapıyorlar, sizde bunu destekliyorsunuz tebrik ederim. hayır komikte değil çocuk "çöp" dese gülüyorlar ben anlamadım. dudağım bile kıpırdamadı. beyinleriniz gitmiş yazık.

hoş alan memnun veren memnun. o değilde meşhurluğun bu kadar basit olduğu başka ülke var mı? neyse daha fazla konuşup prim vermiyeyim.

Herkezin güldüğü olaya sen gülmüyorsan bizde değil sende bir anormallik var

adam ota boka gulmüyo sen niye

adam aaaa bu ot

diyince gülüyon

normal anormal kim oluyo

karıstırdım simdi ben

sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 5 Mart 2012; 10:55:59 >

• programı izlemiyorm dün tv yi actım malum kanal da acun secimleri yaparken denk geldi
    orda tanıtım yaparken gördüm nutoşun videosunu bunumu 1. seçtiler dedim acıkcası
    ajdarda türkce yerine ingilizce sarkı soylese onun kadar olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 5 Mart 2012; 12:08:41 >
  • Programı beğenmiyorsanız izlemezsiniz, sizi salaklastirmasina engel olursunuz. Adam her bölümü izliyor, sonra buraya gelip bik bik ediyor.

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

Bu adamı savunananlardan birisi bana yeteneğini söyleyebilir mi? Tek maddeye bile razıyım

Ben ilk çıktı konuşmaya başladı. Dedim herhalde " hadi seni izliyoruz" dediklerinde " izlediniz ya işte " diyip milleti ters köşeye yatıracak sandım. Tamam toprağım ama o şekilde yüzlerce kişi çıkar ekrana dans eder. Boyacı hüseyin dayı vardı o da aynı şekilde dans ediyordu elediler adamı.

Çocuğu kazanan tarafı suratındaki saflık ve sözlerindeki samimiyet. Acun da neyden para kazanacağını çok iyi biliyor. Olaya damardan giriyor. Görüldüğü üzerede başarılı oluyor.
  • niye herkes kendini izlemek zorunda hissediyo anlamıyorum ben sevmiyorum izlemiyorum olay kapanıp bitiyo bnm için özgürlük falan diye konuşmaya gelince herkes konuşuyor sonra sırf bu programı izliyolar diye koyun oluyor millet görende konuşanların hepsi insanlığa ülkesine yararlı insanlar sanıcak. izleyen adamlar gelip konu açmıyor şu adam şöyle böyle diye izlemeyenler şu elendi bu elenmedi hak yendi diye konu açmak zorunda hissediyor kendini gerçekten düşündürücü bi tablo:D isteyen istediğini izler istediğini üst tura geçirir istemedğini geçirmez izlemeyen veya beğenmeyen insanları ne ilgilendirir anlamıyorum ben.
    şmdi gelip acunu savunduğumu falan sananlar olabilir izlemiyorum yeteneksizsiniz i ve kafama takmıyorum olan biteni sadece özgürlüklerden bahseden insanların, diğer kişilerin ne izlediğini bu kadar kafalarına takmaları tuhafıma gitti:D
  • La banane milletin yeteneğinden. Adam beni eğlendiriyor zaten amacım da eğlenmek. Yok bunu elediler şunu aldılar ayıptır mayıptır çokta tın kazandıkları para benim cebime girecek sanki. Bu yarışmada en çok nurullahı izlerken eğleniyorum valla.

Zaten acun da fişini çekti koskoca salon nurullah diye inliyor ilk 3 e girmiyor bu adam he. Katakulli kurbanı oldu bizimki

Orijinalden alıntı: OnrbK

Geçen yarışmada Bilal miydi neydi hatırlayamadım bir eleman geldi son iki kişi arasına, bu sefer de bu eleman gelecek.Programın stratejisi bu.Boşu boşuna birbirinizi kırmayın burada.

Tezin çürüdü sanırım şimdi kıvırmaya başlarsın
    40 Yaşından Sonra Aşık Olanın Aklı Yoktur
  • Çekemeyen liseliler olmuş,bence adamın enerjisi çok iyiydi ve bu enerji tv başındakilere bile yansıdı.Salondakilere laf atmak çok gereksiz.Bazıları demiş saf ayağına yatıyor falan,eğer yatıyorsa da çok güzel beceriyor bu işi bence bu da bir yetenektir.

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Geçen yarışmada Bilal miydi neydi hatırlayamadım bir eleman geldi son iki kişi arasına, bu sefer de bu eleman gelecek.Programın stratejisi bu.Boşu boşuna birbirinizi kırmayın burada.

Tezin çürüdü sanırım şimdi kıvırmaya başlarsın

/>

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.