Fenerbahçe'de Almanya kampı tüm hızıyla devam ederken Daum, Aindling maçı için PAF'ta kadroya 6 takviye yapacak...
Sarı-lacivertli takım Almanya kampının 6. gününde hazırlıklarını sürdürürken, sabah hafif bir çalışma yaptı.
Bu akşam oynanacak olan Nurnberg maçını göz önünde bulunduran teknik direktör Christoph Daum, futbolcular ısındıktan sonra kısa mesafeli deparlar ve ardından da topsuz alana hızlıca yerleşme ve alan savunması üzerinde durdu.
Vederson ve Kazım'dan sonra gribe yakalanan 3. futbolcu Ali Bilgin ve sakatlığı devam eden Özer Hurmacı antrenmana katılmazken, Mehmet Topuz takım takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Topuz için ayaklarını güçlendirme çalışmaları yaptırılıyor.
Fenerbahçe'nin 4 kalecisi ise takımdan ayrı olarak kaleci antrenörü nezaretinde çalışmalarını sürdürdü.
PAF TAKIMDAN 6 TAKVİYE
Fenerbahçe bu akşam Nurnberg ile oynayacağı maçın ardından yarın saat 12.00'de Aindling ile karşılaşacak. Bu maçta teknik direktör Daum, PAF takımdan 6 oyuncu takviyesiyle sahaya çıkacak.
İstanbul'dan çağırılan PAF takımı oyuncuları bu akşam saatlerinde kampa katılmış olacak. Böylece Daum, Nurnberg maçında yedek kalan futbolcuları ve PAF takımdan çağırılan 6 oyuncunun performansını bu maçta görecek.
Sarı-lacivertliler bu akşam saat 19.30'da Friedrichshafen Stadı'nda Nurnberg ile 2. hazırlık maçını oynayacak.
Öte yandan İskenderun Demirçelikspor'un U-14 takımında oynayan genç oyuncusu Tahacan Uysal'ın, Fenerbahçe'ye transfer olduğu bildirildi.
TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un U-14 takımında oynayan 15 yaşındaki Tahacan Uysal'ın, Fenerbahçe'ye transfer olduğu bildirildi.
İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, yaptığı açıklamada, transferle hem Tahacan'ın eğitimini garantiye aldıklarını, hem de geleceği için önünü açtıklarını söyledi.
Anlaşma kapsamında Tahacan Uysal'ın tüm eğitim masrafının Fenerbahçe tarafından karşılanacağını, her ay maaş ödeneceğini ve bu yıl İstanbul'da özel bir kolejde eğitim alacağını belirten Gül, ''Tahacan, Fenerbahçe forması giyerse, kulüp olarak bizde Fenerbahçe'den 200 bin avro alacağız. Fenerbahçe'de forma giymez ve başka bir takıma transfer olursa da alınacak bonservis bedelinin yüzde 50'si İskenderun Demirçelikspor'a verilecek'' dedi.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
Öte yandan İskenderun Demirçelikspor'un U-14 takımında oynayan genç oyuncusu Tahacan Uysal'ın, Fenerbahçe'ye transfer olduğu bildirildi.
TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un U-14 takımında oynayan 15 yaşındaki Tahacan Uysal'ın, Fenerbahçe'ye transfer olduğu bildirildi.
İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, yaptığı açıklamada, transferle hem Tahacan'ın eğitimini garantiye aldıklarını, hem de geleceği için önünü açtıklarını söyledi.
Anlaşma kapsamında Tahacan Uysal'ın tüm eğitim masrafının Fenerbahçe tarafından karşılanacağını, her ay maaş ödeneceğini ve bu yıl İstanbul'da özel bir kolejde eğitim alacağını belirten Gül, ''Tahacan, Fenerbahçe forması giyerse, kulüp olarak bizde Fenerbahçe'den 200 bin avro alacağız. Fenerbahçe'de forma giymez ve başka bir takıma transfer olursa da alınacak bonservis bedelinin yüzde 50'si İskenderun Demirçelikspor'a verilecek'' dedi.
U-14 de 15 yaşındaki adam nasıl oynuyor onu anlamadım
Ayrıca 200 bin Euro çok para be yetiştirme parası için.. Bih..