Şimdi Ara

Nunchaku Taşımak yasak mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nunchaku taşımak yasak mı bu konu hakkında bilgisi olan varmı. yada polis tanıdığı varsa ona sorabilrmi kulakdan dolma değilde sağlam bilgi gerekiyor.

Nunchaku Taşımak yasak mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalWave -- 23 Eylül 2010; 21:18:01 >

• tam bi bilgisi olan yokmu
  • YASAK ATEŞSİZ SİLAHLAR

6136 sayılı kanun; kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç,kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletleri yasaklamıştır.

http://www.kpl.gov.tr/tr/atessiz.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

YASAK ATEŞSİZ SİLAHLAR

6136 sayılı kanun; kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç,kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletleri yasaklamıştır.

bu aklımı karıştırdı
  • anlamadım fernando
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

quote:

YASAK ATEŞSİZ SİLAHLAR

bu aklımı karıştırdı

Niye aklını karıştırdı? Açıkça yazmışlar işte... En çok kullanılan ve bilinen aletleri isimleriyle yazmışlar. Bunların haricinde isim olarak yazmadıklarını tarif olarak yazmış: "... salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletleri yasaklamıştır."

Bu Nunchaku dediğin alet ne işe yarıyor? Salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere yapılmış bir alet değil mi? Demek ki nunchaku da yasak.
    Şimdi sen nunchaku için bu alet saldırı veya savunma aleti değildir, ben bunu ayakkabı çekeceği olarak kullanıyorum diyebiliyor musun?
    Ya da ben bateristim bu nunchaku ile davul çalıyorum diyebilir misin? Yani saldırı veya savunma aleti olmadığını iddia edebiliyorsan yasak değildir. Tabi sadece iddia etmek yetmez bir de ispatlamak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerende taşımayı düşünüyorsun dostum
  • napıcan olm bunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

quote:

YASAK ATEŞSİZ SİLAHLAR

bu aklımı karıştırdı

Niye aklını karıştırdı? Açıkça yazmışlar işte... En çok kullanılan ve bilinen aletleri isimleriyle yazmışlar. Bunların haricinde isim olarak yazmadıklarını tarif olarak yazmış: "... salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletleri yasaklamıştır."

Bu Nunchaku dediğin alet ne işe yarıyor? Salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere yapılmış bir alet değil mi? Demek ki nunchaku da yasak.
    Şimdi sen nunchaku için bu alet saldırı veya savunma aleti değildir, ben bunu ayakkabı çekeceği olarak kullanıyorum diyebiliyor musun?
    Ya da ben bateristim bu nunchaku ile davul çalıyorum diyebilir misin? Yani saldırı veya savunma aleti olmadığını iddia edebiliyorsan yasak değildir. Tabi sadece iddia etmek yetmez bir de ispatlamak lazım.

nunchaku ilk tarımda kullanılıyordu
    gelde anlat ama polise

quote:

Orijinalden alıntı: VitoScaletta

napıcan olm bunu

biliyorsunz ki delikanlı geçinip genelde 3-5 kişi halde gezip sorun cıkarmaya bayılıyorlar. bu iş için nunchaku en ideali. iyi anlamda kullanabildiğim içinde taşımam gerektiği zaman sorun olurmu diye merak ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: benii7bitirdi

nerende taşımayı düşünüyorsun dostum

pantolon ile kilodun arasına sıkıştırıyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalWave -- 24 Eylül 2010; 18:11:00 >

• Cebindemi taşıyacan onu ?
  • eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Cebindemi taşıyacan onu ?

telefon gibi 24 saat taşımıcam ya:D sadece gerektiğinde kullansam yasak olan aleti kullandığım içn ceza falan alırmıyım diye sordum aslında
  • kardeş nunchaku sürekli taşıma gerektiği yerde alır gidersin bir sorun olmaz polis yakaladıgı zamnda spor aletim dersin ;) bu kadar ben öyle yapıorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.