Benim rakamlara karşı bir ilgim var. Ancak bu konuda çok da tutunmuş bir kiatap falan yok. İnternette de sağlam bir site yok. Mesela 19 sayısının özel olduğunu düşünüyorum. Altın oran sayısı olan 1.618 sayısı da yaratılımda her yerde yer aldığı için ilgimi çekiyor. Pi sayısına da selam ederim buradan ama beni pek de cezbetmedi şimdiye kadar. Bir de mesela para veya şans getireceğine inanılan sayılar var. 520 gibi mesela. Hatta sayı dizilerine dair özel sıralamalar vardı. Şifa getireceğine ya da şans getireceğine inanılan. Sizlerin de sayılara ilginiz var mı ya da uğurlu sayınız var mı? |
Numeroloji ile aranız nasıl?
-
-
-
Mesela benim 13 sayısı favori sayım ilkokul numaram 113 idi, ortaokul 1113 idi. Sonra pc sesi genel de 34, 40, 42 falan yapıyorum bilmiyorum takıntım var, başka numaralar da var öyle
-
materyalist bakış açısının hakim olduğu bu çağda insanlar yanılgıya kapılıyor.
korkunç bir evrende yaşıyoruz, ben sistem demeyi tercih ediyorum.
korkunç çünkü dehşete düşüren yönleri var ancak insanların büyük çoğunluğu ilgilenmiyor bile, dünyevi basit meselelerle dolu beyinleri.
keşfedemediğimiz öyle şeyler var ki..
aklımı kaçıracak gibi oluyorum bu konuda düşündükçe.
çekim yasası diye vasat tiplerin eline düşmüş gerçekliği bizzat yaşadım mesela. aslında keşfetmemiz çok da zor olmayan şeyler bunlar ancak sınırları az çok belli bilinç ve gönül seviyesine (her ikisi de aynı kapıya çıkıyor aslında) ulaşan kişi görecektir birçok şeyi.
umarım ölmeden önce keşfedebilirim birçoğunu. ve elbette, son olarak da tanrı'yı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Materyalist bakış açısı maalesef aklı tutuk yapıyor. Ama hayatın korkunç denilebilecek yönlerini görmezden gelmek yanlısıyım. Çünkü odağımız yaparsak, çekim yasasının kuralları çalışmaya başlar.
Ben öldükten sonra filmin tam olarak bittiğini düşünmediğim için, bu konuda rahatım. Hatta ölümsüzlüğün mümkün olduğunu ve insanın üstün yaratılmış olmasının bununla ilişkili olduğunu düşünüyorum. Tabii ki öncelikle yaratılımın ya da evrimin sorgulanması gerekir. :)
Konumuza dönersek, 19'un Atatürk'ün hayatında çokça yer almış olması ve Kuran'da 19 mucizesi bulunuyor olması oldukça dikkatimi ve ilgimi çeken şeyler.
Hayatın matematikle açıklandığını söyleyen yazılar da okumuştum.
-
keşke bu konuda yorum, analiz ve saptama yapabilecek bilgi ve tecrübe sahibi olsaydım ancak ne yazık ki hiçbirine sahip değilim.
konuyu yukarı çıkarayım, bilgisi olanlar bizi biraz aydınlatsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, ben numeroloji uzmanıyım sorularınızı alabilirim 🤭
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Numeroloji Kitabı - Melis Aygen
Okumayı tavsiye eder misiniz? Satın almıştım ama sıra gelip de doğru düzgün bakamadım bile.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X