Şimdi Ara

Numarasını VODAFONE Taşıyana hediye 600 Dk. OLDU.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
876
Cevap
0
Favori
65.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞİMDİ NUMARANIZI VODAFONE KONTORLUYE TAŞIMANIN TAM ZAMANI

NUMARASINI VODAFONE’A
    TAŞIYANA

HERYÖNE TAM 600 DAKİKA BEDAVA!!!!

NUMARASINI VODAFONE’A TAŞIYANA HER YÖNE 600 DAKİKA HEDİYE

Numarasını Vodafone kontörlü hatlara taşıyan abonelerimiz Her Yöne 600 dakika kampanyası ile her yöne aramalarda kullanabilecekleri 600 dakika kazanıyor!

Kampanyadan yararlanmak için abonelerimizin numarasını Vodafone kontörlu hatta taşımaları ve ardından her 30 günde bir tek seferde en az 100 kontör yüklemesi yeterlidir.

Aktivasyonu başarılı şekilde gerçekleşen abonelerimiz, aktivasyonlarını izleyen ilk 30 gün içinde en az 100 kontör yükleyerek kampanyaya katılmaya hak kazanacaktır. 30 günde bir tek seferde en az 100 kontör yükledikçe yurtiçi diğer Vodafone, Turkcell, Avea ve sabit hat numaralarını ararken kullanabilecekleri hediye 600 dakikayı, aylık 100 dakika olmak üzere toplam 6 ayda kazanacaklardır.
    ***Kazanılan hediye dakikalardan kalan süre *123#17# servisi ile sorgulanabilecektir.

Hediye dakikaları kazanabilmek için abonenin Vodafone’a numarasını diğer operatörlerden taşıyarak yeni dahil olmuş olması ve “Hesabını Bilen Tarife”, "Cep Özgür" ve "Cep Çiftçi" dışında bir tarifeyi seçmesi gerekmektedir.
    Numarasını diğer operatörlerden taşıyarak yeni dahil olmuş abonelerin kampanyadan faydalanabilmek için aktivasyonu izleyen ilk 30 gün içinde en az 100 kontör yüklemesi gerekmektedir. İlk 30 gün içinde yükleme yapmayan abonelerimiz kampanyadan faydalanamayacaktır.
    Numarasını diğer operatörlerden taşıyarak Vodafone'a yeni dahil olmuş aboneler izleyen 6 ay boyunca 30 günde bir ilk 100 ve üstü kontör yüklemeleri karşılığı 30 gün geçerli 100 dakika kazanabilir. 30 gün içinde yapılan ikinci yüklemeye hediye dakika kazanımı olmayacaktır.
    Hediye dakikalar 60 saniyelik periyotlarla kullanılabilecektir.
    Hediye dakikalar katma değerli servisler ve uluslararası aramalar için kullanılamaz.
    100 dakikanın kullanım önceliği bulunmaktadır.
    Hediye dakikalar aboneye ait aktif kullanım sürelerini etkilemeyecektir.
    Hediye olarak verilen dakikalar üçüncü sahışlara transfer edilemeyecektir.
    Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabilecektir.
    Bir müşteri numarasına bağlı tüm abonelikler (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan faydalanabilir.
    Hattın iptal olması veya abonenin ön ödemeli bir hattan faturalı bir hatta geçiş yapması halinde hediye dakikalar iptal edilecektir.
    Vodafone kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vodafone silver -- 1 Mart 2010; 16:54:06 >

• 250 dk çok iyi olmuş...

Tebrikler..
    çok kötüyüm demi
    Telefonum : ViVO Y29 - Türk Kahvesi

Tarifem: TT PRİME AŞIMSIZ 40GB

Aracım: Seat Cordoba 1.4 75Bg-(Stella)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan kızmaya başladım artık he.

Mevcut abonelerin günahı ne anlamıyorum ki..

Sürekli hatmı taşımak zorundayım. Yıllardır senin şebekende kalmışım bir kere bile 250 dk hediyeni görmedim..

Valla çıksın başka operatör bunların 3.dende kurtulacam

Mevcut abonelerede indirim yada hediye kontör istiyorum abonelik yılına göre..

Nerede eski telsimin yükle kazanı..

2001 abonesi isen 80 kontör + 80 SMS

250 yüklerdik 330 kontör + 330 sms olurdu
  • ya pazartesi gecesi benim avea hattım turkcelle geçmiş olacak :) böyle bi kampanyayı duyaydım geçirmezdim turkcell e kim uraşcak ama şimdi bu kampanya için turkcelle geçecek hattımı taşımam ama diğer açık hattım vardı kimsesiz o hattı bilinmeyen numaralar servisine falan eklemiştim ayrıca online işlemlere girincede benim adım yazıyor acaba taşıyabilirmiyim hattı yerlermi denemeye değer mi sizce??

Bence taşınan hattını taşı..

4 ay bedava nerede ise sadece 150 kontöre ..Oda sana kalıyor + 250 sms geliyor
  • ama sistemde kayıtlı olan bir hat sahibi yokki öyle vermişler hattı kullanılmamış 0 ve açık bir hat online işlemlerde kayıtlı isim görülmezmi sadece ayrıca bu nt işlemi sırasında vodafona geçemem heralde de 2 tane vodafon olucak tekrar geçersem bidaha trkcelle geçincede avantajlarından yararlanamıcaz ..:) çok yanlış bi zamanda geçiş yapmışım..

mustafavmms
  • kampanya gerçekten güzel olmuş... 60 saniye bazlı değilde daha düşük tutulsaydı daha da iyi olurdu... şimdi ben avea yı dün turkcelle taşıdım.. vodafona ne zaman taşıyabilirim en erken...

• vodafone geçipte bu kampanyaya katılmayı düşünmüyorum. çünkü yüklediğim kontörü 3 ay transfer ile satamayacağım. bana yaramayan bir kampanya. biz aveaya taşımaya devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 21 Şubat 2009; 23:17:22 >

Orjinalden alıntı: piri.reis

vodafone geçipte bu kampanyaya katılmayı düşünmüyorum. çünkü yüklediğim kontörü 3 ay transfer ile satamayacağım. bana yaramayan bir kampanya. biz aveaya taşımaya devam edelim.

vodafone un da yaptığı ayıp yani rant elde etmek isteyen insanlarıda düşünsene dimi
    böyle bişey olabilrimi ya böyle bir müşteri hedefleyebilirmi adamlar
  • bu forumda olma ve operatörleri eleştirme sebebini bu derece net olarak ortaya koyduğun için teşekkür ederim...bundan sonra istersen vodafoneye anlamsız yaptığın eleştirilerin en acımasızını yap seni kaale almayacağım....forumda sadece ticari amaçları için yazıp duranlara
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

vodafone geçipte bu kampanyaya katılmayı düşünmüyorum. çünkü yüklediğim kontörü 3 ay transfer ile satamayacağım. bana yaramayan bir kampanya. biz aveaya taşımaya devam edelim.

• Aveadan turkcelle taşıdığım hatta martın 15 inde 1000 turkcell içi kontör gelecek ayın sonuna gelmeden o kontörleri bitirip hattı vodafone taşırım artık.
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.