Şimdi Ara

Numaramı taşımayı düşünüyorum. Sizce Hangi Operatör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewet arkadaşlar 4 yıldır Avea kullanıyorum.Hattı ilk aldığım zamanlar mobil öğrenci ile bayaa bi uygun fiyattan konuşmuştum.Daha sonra da kampanyaları oldu Avea nın hepsi iyi güzeldi ama son zamanlarda benim için pek bi avantajı kalmadı diyebilirim Avea nın. Bildiğim kadarıyla en son mobil öğrenci tarifesindeydim ama sanırım mobil öğrenci kalktığı için bi avantajı kalmadı benim için.
    Çok fazla telefonla konuşmuyorum. Ayda ya da 2-3 ayda bir (duruma göre) 10 TL kadar yüklüyorum.Bu yüzden çok fazla TL yükleme şartı vs koşmadan uygun tarife sunan bi operatör bakıyorum. 10 TL gibi bir fiyata Avea da Süper Fikir tarifesi denen bişey var. Her yöne 4 TL + 5 TL de sabit ücret yani aylık 9 TL ye her yöne 100 dk konuşabiliyorsunuz. Bu tarife benim için de(Eski abonelerine) geçerli mi onu da tam olarak bilmiyorum.Eğer geçerliyse bile sanırım bu tarifeye üye olduğuuz zaman paket almasanız bile sırf üyesiniz diye 5 TL sabit ücreti alyorlar sanırım?

Bunun haricinde benim için pek de bi avantajlı bi tarife göremedim açıkçası Avea da.
    Fazla konuşmuyorum ama konuştuğum zaman da birçok farklı operatörle konuşuyorum.Yani kulanacağım tarifenin benim için her yöne geçerli olması gerekli.
    Sadece operatörün kendi arasında avantajlı olan tarife benim için çok fazla avantajlı olmuyor anlayacağınız.
    Uzun lafın kısası çok fazla ilgim yok telefon konusunda ama araştırdığım kadarıyla şuan sanki Vodafone daha iyi gibi duruyor benim için.
    Araştırmalarım sonucunda Vodafone da Cep Özgür denen bir tarife buldum.Anladığım kadarıyla herhangi bir ön yükleme, sabit ücret vs. gibi bir şart olmadan her yöne 10 dk sı 50 kr olarak konuşabiliyomuşsun.
    Üstelik numarasını taşıyanlara 6 ay boyunca ayda 20 TL yüklemeleri karşılığında aylık her yöne 250 dk ve bedava konuşma süresi veriyor.

Bu bana bayaa bi avantajlı göründü.Siz ne diyorsunuz bu duruma.Yani hesapladığım kadarıyla 10 dk 50 kuruştan 9 TL ye msla aylık 180 dk konuşabiliyorsunuz her yöne.Ama Avea da 9 TL ye her yöne 100 dk konuşabiliyorsunuz.Yani bu tarife bana uygun gibi görünüyor. En önemlisi de seni bu tarifeden yararlandırmak için aylık şu kadar TL yükle bu kadar TL yükle vs gibi bi şart koşmaması.Yani hattında ne kadar TL varsa o kadar, 10 dk sı 50 kr tan konuşabiliyorsun.
    Evet sizlerin görüşleri nelerdir arkadaşlar??

Not:
    Avea Faturasız hat kullanıyorum.Bundan sonra da Faturasız hat kullanmayı düşünüyorum.O yüzden lütfen önerilerinizi buna göre yapınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentalite -- 19 Aralık 2011; 8:55:44 >

• Vodafoneda 20 tl yukluyorsun. 250 dk her yone hediyesi var.9 tl 12000 sms,hafta sonu 2000 dk knusma
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Vodafoneda 20 tl yukluyorsun. 250 dk her yone hediyesi var.9 tl 12000 sms,hafta sonu 2000 dk knusma

Bu bahsettiğiniz hangi tarife oluyor vodafone da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalite

quote:

Vodafoneda 20 tl yukluyorsun. 250 dk her yone hediyesi var.9 tl 12000 sms,hafta sonu 2000 dk knusma

Yanlış bilmiyorsam cep özgur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bunun haricinde de Cep özgür tarifesinde hiçbir yükleme şartı vs. olmadan da her yöne 10 dk sı 50 Kr olarak da konuşabiliyorsun sanırım öyle değil mi???
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bunun haricinde de Cep özgür tarifesinde hiçbir yükleme şartı vs. olmadan da her yöne 10 dk sı 50 Kr olarak da konuşabiliyorsun sanırım öyle değil mi???

Galiba. Ona pek fırsat kalmadıgı için bilmiyorum.

• Ne olursa olsun, kalın Avea'da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Szin dedignz özgurgenç cepözgurde yükleme kosulu var, ozgurgencte dedgnz gbi yukleme kosulu olmakszn ne kadar liranz varsa heryone 10dk\50 kr, ilk 10 sn 10kr yne numara tasmayla ozgurgence gelenler heryone aylık 6 ay boynca 250dk veya 5000 sms kazanabiliyor ama bunu alablmek icn aylık 20 tl yuklemek gerekir heralde... Hediyeleri kazanmak içn bi yukleme sartı yazmıyo ama havadan verecegni sanmıyorm, ayrıyetten 9 lraya 12000 sms alrsanz haftasnları 9 lraya 500 mb internet alrsanz haftaiçi aksam 9 dan sabah 9 a vodafonlulara 2000 dk bedava ben de vodafonluym ama aveaya geçecegm gencpaket hy500dk+1000sms+1gb net =19 lra bu donemde operatorler kendi musterılerne kampanya yapmyo 3-6 ayda bır operator degsmek gerek ;) ha bi de bu cepozgur ve ozgurgenc icn 25 yas snırı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkselliyim şöyle bilmam kaç sms falan öyle şeyler yok mu türksellde ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

Szin dedignz özgurgenç cepözgurde yükleme kosulu var, ozgurgencte dedgnz gbi yukleme kosulu olmakszn ne kadar liranz varsa heryone 10dk\50 kr, ilk 10 sn 10kr yne numara tasmayla ozgurgence gelenler heryone aylık 6 ay boynca 250dk veya 5000 sms kazanabiliyor ama bunu alablmek icn aylık 20 tl yuklemek gerekir heralde... Hediyeleri kazanmak içn bi yukleme sartı yazmıyo ama havadan verecegni sanmıyorm, ayrıyetten 9 lraya 12000 sms alrsanz haftasnları 9 lraya 500 mb internet alrsanz haftaiçi aksam 9 dan sabah 9 a vodafonlulara 2000 dk bedava ben de vodafonluym ama aveaya geçecegm gencpaket hy500dk+1000sms+1gb net =19 lra bu donemde operatorler kendi musterılerne kampanya yapmyo 3-6 ayda bır operator degsmek gerek ;) ha bi de bu cepozgur ve ozgurgenc icn 25 yas snırı var

Vodefone un İnternet sitetinde herhangi bir şart yazmıyordu 10 dk sı 50 kr konuşmak için.6 ay boyunca her yöne 250 dk konuşmak için de 20 tl yükleme koşulu olduğunu biliyorum.
    Fakat burda şöyle birşey var.
    Avea da her yöne 500 dk paketini aldık diyelim ama bu süre 1 ay ile kısıtlı.yani ister 500 dk konuş istersen de hiç konuşma bu paketi almak için 19 TL vermek zorundasın ve kullansan da kullanmasan da 30 gün sonra bitiyo. Tekrardan almak istersen yine 19 TL daha verip yine 30 gün boyunca bu paketi kullanabilirsin.
    Fakat Vodafone da her hangi bir kullanım süresi olarak kısıtlama yok.Yani daha doğrusu internet sitesinde böyle birşey görmedim.O zaman buradan çıkan sonuç da bir defa TL yükledikten sonra(ya da telefonunda TL bulunduğu sürece) 30 gün vs. gibi bi sınır olmadan her zaman ve her yöne 10 dk sı 50 kr tan konuşabiliyorsun.
    Doğru anlamışım sanırım öyle değil mi?

Eğer durum böyleyse Avea da 30 gün sınırı olduğu için Vodafone benim için daha avantajlı görünüyor.
    Çünkü ben bazen yeri geliyor hiç konuşmuyorum bazen de yeri geliyor çok(çok derken de ayda 100-150 dk benim için yeter) konuşuyorum.
    Yani 30 gün süre kısıtlaması benim işime gelmiyo anlayacağınız.
    Siz ce de bu 30 gün lük süre kısıtlaması herkes için büyük bi dez avantaj değil midir?Yani sizi her ay kendine bağlamış oluyo Avea.

• Sen de Cep Özgür'e geç,
    cebine özgürlük gelsin.
    Vodafone Cep Özgür ile özgürlük
    cebinizde.
    Sen de Cep Özgür'e geç, cebine
    özgürlük gelsin
    Şimdi Cep Özgür’e numarasını
    taşıyanlar 6 ay boyunca ayda
    20TL’ye tam 100 TL alıyor, 100
    TL ile HER YÖNE ister konuşuyor,
    ister mesajlaşıyor! Üstelik buna
    ek olarak 6 ay boyunca her ay
    HER YÖNE 250DK kazanıyor!
    Ayrıntılı bilgi içi tıkla.
    Eğer, Vodafone abonesi
    değilseniz, size en yakın
    Vodafone Cep Merkezi'ne
    uğrayarak hemen abone
    olabilirsiniz.
    Cep Özgür Tarife Tablosu
    Yükleme Miktarı En az 20 TL
    yüklediğinde
    En az 30 TL
    yüklediğinde
    Hediye Dakika - Her yöne 120 dk
    Vodafone içi görüşme 10 dakikası 40
    kuruş
    40 kr'a istediğin kadar
    konuş
    Diğer GSM operatörleri
    ve sabit hatlar 2 dk / 40 kuruş 5 dk / 40 kuruş
    Facebook ve Twitter - Ücretsiz
    Yurtiçi SMS 40 kuruş/adet
    Her gün ücretli 1 SMS'e
    ayda toplam
    HER YÖNE 7500 SMS*
    Yurtdışı SMS 75 kuruş/adet 75 kuruş/adet
    - Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV
    (%25) dahildir.
    - Her gün 1 ücretli SMS sonrası
    her yöne 250 SMS hediye
    edilecektir. Günlük 250 SMS
    avantajı saat 23.59'a kadar
    geçerlidir. Saat 23:59'a kadar
    kullanılmayan SMS'ler ertesi güne
    devretmez ve gün sonunda
    kullanılmayan SMS'ler silinir.
    - *SMS bedeli 40 kr/adettir.
    - Fiyatlar yurtiçi görüşmeleri
    kapsamaktadır.
    - Aylık 20 TL'den az
    yüklendiğinde yurtiçi her yöne
    konuşma ücreti her yöne 40
    kuruş/dk'dır.
    - Yükleme şartı sağlandığında
    indirimli görüşmeler 30 gün için
    geçerlidir.
    - 29.06.2011 tarihi itibariyle
    yurtdışı SMS fiyatı 75 kuruş/adet
    olarak güncellenmiştir.
    - Tarife 03 Kasım 2010 itibariyle
    güncellenmiştir
    <cepözgür olayı bu yani yükleme sartı var>

• Özgür Genç tarifesiyle
    Yükleme Koşuluna Son!
    Özgür Genç tarifesinde sana
    özel 3 freezone var:
    1) Yükleme koşuluna son; artık
    hesabında TL olduğu sürece her
    yöne 10 dakikası 50 kuruştan
    özgürce konuşup,
    2) 12.000'lik her yöne Maksi SMS
    paketi aldığında hafta sonları
    2.000 dakika,
    3) İndirimli 500MB internet
    paketi aldığında ise her akşam
    9'dan sabah 9'a kadar
    Vodafone'lularla 2.000 dakika
    bedava konuşursun. 12.000'lik
    Her Yöne Maksi SMS paketine üye
    olmak için 12000 ya da ONIKIBIN
    yazıp 7999'a, indirimli 500MB
    internet paketine abone olmak
    için ABONE GENC500MB yazıp
    3636'ya göndermen yeterli.
    Şayet halihazırda aylık Cepnet
    paketi abonesiysen, paketin
    yinelendiği ve iptal edilmediği
    sürece her akşam 9'dan sabah
    9'a avantajından yararlanmaya
    devam edersin, tarifende hiçbir
    değişiklik olmadan.
    * Özgür Genç tarifesiyle
    arkadaşlarınla rahatça
    konuşmak, bolca mesajlaşmak,
    keyfince internette dolaşmak da
    senin özgürlüğün.
    * Henüz Özgür Genç'li değilsen
    aklına gelebilecek soruların
    cevaplarını öğrenmek için: Özgür
    Genç Tarifesi Sıkça Sorulan
    Sorular; ya da sorularım yok,
    biran önce gidip Özgür Genç'li
    olayım diyorsan en yakın
    Vodafone Cep Merkezi'ne
    uğrayarak abonelik işlemlerini
    hemen gerçekleştirebilirsin:
    Vodafone Cep Merkezi.
    Şimdi Özgür Genç’e numarasını
    taşıyanlar 6 ay boyunca ayda
    20TL’ye isterlerse HER YÖNE
    2.250DK konuşabiliyor! Ayrıntılı
    bilgi için tıkla.
    Özgür Genç Tarife
    İndirimli görüşme süresi Her zaman
    Kısa konuşmalarınız ilk 10 saniye 10 Kuruş
    Vodafone'lularla 10 dk sı 50 kr
    Diğer operatör ve sabit hatlarla 10 dk sı 50 kr
    Yurtiçi SMS 41 kr/adet
    Yurtdışı SMS 75 kuruş/adet
    - Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV
    (%25) dahildir.
    - 29.06.2011 tarihi itibariyle
    yurtdışı SMS fiyatı 75 kuruş/adet
    olarak güncellenmiştir.
    <sizin dedğiniz ben de su anda bu tarifedeym eger telefonu tek acşta çok konuşuyorsanz işnze yarar ama 30-40 snlik görüşmeler yapp sık goruşme yapıyorsanz toplam 15 dk goruşmeyle 20 tl nız de gideblr >

• quote:

quote:

quote:

doğru biliyorsun
  • Arkadaşlar peki numaramı Vodefone a taşıdıktan sonra içindeki TL leri Vodefone a aktarabilir miyim?
    Yani Avea daki TL bakiyem Vodafone ye direk olarak aktarılabilir mi?
  • avea ile görüşürsen kalan tl kontorunu banka hesabına gönderiyormuş, benim de 1-2 liram vardı da uğraşmadım avea müşt. hizmetlerini aramayla falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 22 Aralık 2011; 16:11:56 >
  • quote:

Arkadaşlar peki numaramı Vodefone a taşıdıktan sonra içindeki TL leri Vodefone a aktarabilir miyim?
    Yani Avea daki TL bakiyem Vodafone ye direk olarak aktarılabilir mi?

vodafone aktarma diye birşey yok. Numara taşıma yaparsan eski operatöründe kalan TL'lerini banka hesabına iade istiyorsun. Bütün operatörlerde geçerli bu.

Aveada kalan TL'lerinin iadesinihttps://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=bakiyeIade linkinden yapıyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

avea ile görüşürsen kalan tl kontorunu banka hesabına gönderiyormuş, benim de 1-2 liram vardı da uğraşmadım avea müşt. hizmetlerini aramayla falan

kalan TL'lerin iadesi için 444 ü aramana gerek yok,https://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=bakiyeIade linkinden yapıyorsun işlemlerini

• eyv.
  • Vodafone cep özgür'e mi geçsem ya kaça mal olur ki toplam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.