Şimdi Ara

Numaramı hangi operatöre taşıyım???(VODAFONE,AVEA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TURKCELL'in çingeneliklerinden bıktım arkadaşlar.9 senedir turkcell kontörlü hat kullanıyordum,son 5-6 aydır HAYDİGEL faturalı tarifesindeydim.100 dk turkcell içi 150 her yöne.Toplam 250 dk 20 TL idi güya.Limiti doldurmadığım halde her ay 30 tl yi düşmüyor fatura.Arıyorum müşteri hizmetlerini kem küm yapıyorlar.(kıl vergisi,tüy vergisi vs..).20 tl yi geçmeyecek sözü verdiler,ilk 2 ay öyle oldu sonradan cozuttular..

Sizden ricam hangi operatör daha avantajlı ve şu an hangi kampanyaları var??(telefon kampanyası vs..)
    Sizin tavsiyelerinize göre yarın son faturamı ödeyip numarayı taşıyıcam..

Teşekkürler...

• Avea 19 tl 500 dk heryöne konuşma 1000 sms her yöne 1 gb net pakedi. (Genç tarife)
  • Şuan için en iyisi sanırım Avea
  • Peki Telefon kampanyası yapan varmı içlerinde?
    Bir aralar vodefone HTC telefon veriyordu diye biliyorum..

Bir de Numaram daha sonradan değişir mi? 1-2 sene sonra numarayı değiştiriyorlar diye duymuştum aslı varmı?
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

güncel

.
  • Sevgili arkadaşım bende uzun süre Turkcell kullandım. Sonra vodafone gectim .Cunku ,Cihaz kampanyaları knusunda mukemmel. 105 Tl her yone 1000 vodafone ile sınırsız ,sınırsız ınternet ve ıphone 4 . Blackberry de 90 tl . 59 tl ye ıpad almak bile mumkun. ve fatura geçıkmede en az kdvyı onlar alıyorlar. Vodafone red olursan 19 tl ye 3Gs alabilırsn. Turkcell den gecerken cok kafa patlatmştm bunlara sımdı 4s beklıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.