Bildirim
Numaralar simde kaldı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
eski sim kartını kestirip kullanabilirsin hiç bi değişiklik olmaz.. -
Benimde eski telimde numaralar vardı sime kopyalamadan simi kırdırdım. Şimdi nasıl aktarabilirim yeni telime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: badwitch
Benimde eski telimde numaralar vardı sime kopyalamadan simi kırdırdım. Şimdi nasıl aktarabilirim yeni telime.
kestirdiğinizde kalan parçaları atmayın,o parçaların içine kesik sim kartı sokup eski cihazınıza takın dikkatli şekilde,çalışıyor.ben denedim hemde uzun süre.Ek olarak:telefondakileri sime kopyalayın,yeni cihazınıza takın rehbere girin seçeneklere basın içe dışa aktardan sim karttan telefona seçeneğini seçin hepsini işaretleyip tamam diyin (tam emin değilim ama bu şekilde olması gerekiyordu) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ayhan1990
quote:
Orijinalden alıntı: badwitch
kestirdiğinizde kalan parçaları atmayın,o parçaların içine kesik sim kartı sokup eski cihazınıza takın dikkatli şekilde,çalışıyor.ben denedim hemde uzun süre.Ek olarak:telefondakileri sime kopyalayın,yeni cihazınıza takın rehbere girin seçeneklere basın içe dışa aktardan sim karttan telefona seçeneğini seçin hepsini işaretleyip tamam diyin (tam emin değilim ama bu şekilde olması gerekiyordu)
Hocam birleştiremedim iki parcayi çok denedim başka yolu yok my
timlere sorun (turkcell iletişim merkezi) -
Kapalıdır timler bayram dolayısıyla. Bana şimdi lazım üstelik hattım avea.
Sim kartı mini boyutta kes. Ben telefonumu alırken adam aldı makası kesti kartı. İçimden napıyo bu falan diye düşünüyordum ama mini gerektiği için telefonda böyle kullanıyom. Sen de kes kartı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X