Şimdi Ara

Numara Taşınabilirliğinde Kârlı Çıkacak Olan Operatör Hangisi Sizce? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
15.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Numara Taşınabilirliğinde Kârlı Çıkacak Olan Operatör Hangisi Sizce?

(En Son Oy Tarihi: 3.3.2009)
Giriş
  • Mevcut tarifeler ve verilen imkanlar ile Turkcell kesinlikle dahada büyüyecektir..

Çevremden biliyorum 2-3 kişi Turkcele geçeceğiz diyen..

Şu ana kadar avea ve vodafone geçerim sözünü duymadım..

Bunu hak ettilerde bence..

Son 1 senedir olmaz denilen herşeyi yaptı..

Kampanya ve ucuzluk olarak yapılan devrimler Turkceli şu an tartıoşmasız Türkiyenin en gözde operatörü yaptı..

Süreyya Ciliv gibi bir CEO su olduğu için bence çok şanslı..
  • volkan seni forumda görmek gerçekten sevindirici evet turkcell müthiş bir büyüme içinde süreyya cilive hiç şans tanımıyordum ama çok başarılı bir CEO kendisini tebrik etmek lazım adam büyük işler başardı
  • süreyya ciliv, zaten, bir röportajında " 2-3 yılda pazar payımız düştü ama karlılığımız arttı " demişti, turkcell işi bilir, turkcell kazanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhalif46

süreyya ciliv, zaten, bir röportajında " 2-3 yılda pazar payımız düştü ama karlılığımız arttı " demişti, turkcell işi bilir, turkcell kazanır

forumdada oyları düşmeye başladı
  • Turkcell karlı çıkar,karalayanlara inat..
  • Turkcelle geçenler ilk faturadan sonra Turkcellden kaçar.Avea ve Vodafone konuşma ücretleri yönünden Turkcelle göre daha avantajlı.
  • Bu işten reklamları ve kampanyaları sayesinde Avea kazançlı çıkacak gibi görünüyor. Türkcell'e de geçecek kişiler olacaktır muhtemelen. Ama Vodafone'a pek şans tanımıyorum (rakipleri karınca gibi çalışırken onlar halen ağustos böceği modunda)
  • bence turkcel atık cok esnek olacaktır kampusu hkese serbest bırakcakladır
  • TR TURKCELL
  • Ya millet niye taşısın numarasını bunu anlamıyorum bir hat daha alıverir ne olacak ki?

Tcell Avea'dan biraz daha fazla abone çeker. Ama kaymak tabakadan çeker.

Avea Tcell'in 2 aydır kontör yüklemeyen karsız abonelerini kapar.

Vodafone da avucunu yalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo

Ya millet niye taşısın numarasını bunu anlamıyorum bir hat daha alıverir ne olacak ki?

Tcell Avea'dan biraz daha fazla abone çeker. Ama kaymak tabakadan çeker.

Avea Tcell'in 2 aydır kontör yüklemeyen karsız abonelerini kapar.

Vodafone da avucunu yalar

+ turkcell'den avea'ya geçenler bir kaç ay sonra yandım allah türküsü eşliğinde turkcell'e geri dönerler.
  • Ben de ucuza bol bol konuşurum diye Avea aldım zamanında. Ne de olsa 10dk 2 kontördü. Ama işin öyle olmadığını Avea'da sesle iletişimin mümkün olmadığını anladım. Tıkamış herifler çöplüğe çevirmişler altyapıyı. Herkese beleş konuşma verirsen ayda 10 liraya olacağı bu..

Haa SMS olayı çok avantajlı (sadece kontörlüde var) çok mesaj atıyorsanız alternatifsiz. Arada sapıtsada iyi iş görüyor..
  • svgılı cok gec haklı soylemıssın turkcelden kacan gene turkcele doner sebeke kaldırmıyor megule dusutugu zamanlar cok oluyor
  • bırde su 250 kontor olayını ıyı yaptı turkcel cogu kısıye dıkkat ettım 250 kontor yukleyıp 10 dakıkası 2 kontorden gorusme yapmak turkcel abonelerınde bayagı ıyı netıce vermıs
  • bence avea karlı çıkacak sms olayından dolayı
  • mrb arkadaşlar

ben turkcell bayisinde çalışıyorum 1 günde 30 tane vodafone, 5 tane avea numarası taşıdım kimin karlı çıkacağı belli galiba

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Evet arkadaşlar, bölüme biraz hareketlilik gelsin. Sizce numara taşınabilirliği konusunda en kârlı çıkacak operatör hangisi olacak?

Oylarınızı bekliyoruz !

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanfe

mrb arkadaşlar

ben turkcell bayisinde çalışıyorum 1 günde 30 tane vodafone, 5 tane avea numarası taşıdım kimin karlı çıkacağı belli galiba

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Evet arkadaşlar, bölüme biraz hareketlilik gelsin. Sizce numara taşınabilirliği konusunda en kârlı çıkacak operatör hangisi olacak?

Oylarınızı bekliyoruz !

Hocam böyle konuşma istersen, sonra turcellci diye lakap takıyorlar.
    gerçekleri kabullunemiyorlar...

• çok merak ediyorum bakalım neler olacak ama geçen ekstraya gittim baya numarasın taşıyan var turkcelle
  • bugun 250 kontor aldım turkcel bayıden sodum numara tasıma duumunu avea daha cok gelıyor dedı ytkılı bayan vodafondan gelende var ama avea daha cok dedı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.