Şimdi Ara

numara taşımada 3 aylık sınır resmen başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • numara taşımada 3 aylık sınır resmen başladı.

10.09.2009 tarihi itibariyle Turkcell’e ve diğer operatörlere numara taşıma talebi ulaşan müşteriler için yeni numara taşıma yönetmeliğine göre aşağıdaki red kuralları devreye alınmıştır.

Yeni yönetmeliğe göre:

•Yeni tesis sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise,
    •Devir sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise
    •Devam eden hat iptal talebi veya devir talebi bulunuyorsa,

Bu müşterilerin numara taşıma talepleri Turkcell’e ulaşınca sistem tarafından otomatik olarak reddedilecektir.
    Bu kurallar tüm operatörler için geçerlidir ve BTK’dan gelen bilgilendirme ile 3 operatör için de aynı anda devreye alınmıştır.

kaynak: (şu anda çalışmıyor)
    http://www.cephatti.com/turkcell/yeni-tesis-hatlara-gelen-sinirlilik-252659.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 13 Eylül 2009; 13:52:02 >

• şimdi benim acık bir turkcell hattım vardı 1 hafta once adıma kaydettim
    yani devir yaptım

şimdi vodafona taşıyamaz mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

şimdi benim acık bir turkcell hattım vardı 1 hafta once adıma kaydettim
    yani devir yaptım

şimdi vodafona taşıyamaz mıyım?
    Vodafone bunu kafasınca uyguluyordu demek tamamen resmileşti iyi olmuş bence oyuncak ettiler çünkü.
  • Arkadaşlar bir turkcell abonesi olarak turkcellin hiçbir kampanyasından yararlanmıyorum. Ama artık yararlanma zamanı. Hattım turkcell/kampus cell(hiç kullanmadım, boşyere eksi hakkımda gitti). Şimdi vodafone yada avea ya geçebilirim. Yeterki hediye kontör dk. mesaj alıyım. Ama geri turkcell e dönücem. Ne yapmalıyım biri yardımcı olabilir mi? Vodafone yada aveaya kampanyası bitene kadar geçicem, kampanyadan yararlanıcam, sonra geri dönücem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C3B427E7B

Arkadaşlar bir turkcell abonesi olarak turkcellin hiçbir kampanyasından yararlanmıyorum. Ama artık yararlanma zamanı. Hattım turkcell/kampus cell(hiç kullanmadım, boşyere eksi hakkımda gitti). Şimdi vodafone yada avea ya geçebilirim. Yeterki hediye kontör dk. mesaj alıyım. Ama geri turkcell e dönücem. Ne yapmalıyım biri yardımcı olabilir mi? Vodafone yada aveaya kampanyası bitene kadar geçicem, kampanyadan yararlanıcam, sonra geri dönücem.
    Hem iyi olmuş hem kötü olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Arkadaşlar bir turkcell abonesi olarak turkcellin hiçbir kampanyasından yararlanmıyorum. Ama artık yararlanma zamanı. Hattım turkcell/kampus cell(hiç kullanmadım, boşyere eksi hakkımda gitti). Şimdi vodafone yada avea ya geçebilirim. Yeterki hediye kontör dk. mesaj alıyım. Ama geri turkcell e dönücem. Ne yapmalıyım biri yardımcı olabilir mi? Vodafone yada aveaya kampanyası bitene kadar geçicem, kampanyadan yararlanıcam, sonra geri dönücem.

Dostum sanırım bu 3 ay senin gibi yapmayı düşünenler için geçerli. Operatörler numarasını taşıyana bi çok hediye veriyor. Durum böyle olunca çekirge gibi ordan oraya atlayan çok olur. Tahminimce bi operatöre geçiş yaptığımız zaman, en az 3 ay orda kalmamız gerek. Yoksa ben geçerim birine hediyesini alırım, bi hafta sonra öbürüne geçerim onun da hediyesini alırım Operatör şirketleri çok fena zarar eder bu durumdan. Eğer tahmin ettiğim gibi bi durumsa gayet mantıklı ve güzel.

• Benim de amcam dedi geçen hafta. Hattı turkcell di, telsime geçtim 1000dk (tam hatırlamıyorum böyle birşeydi) geldi. 1 ay kullandım şimdi geri turkcelle geçicem dedi. Ebenimde hoşuma gitti o nedenle sormuştum. Ama dediğiniz mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C3B427E7B

Benim de amcam dedi geçen hafta. Hattı turkcell di, telsime geçtim 1000dk (tam hatırlamıyorum böyle birşeydi) geldi. 1 ay kullandım şimdi geri turkcelle geçicem dedi. Ebenimde hoşuma gitti o nedenle sormuştum. Ama dediğiniz mantıklı.
    bu sınırlama galiba yeni hat alanlara gelen bir kısıtlama

numara taşıma kısıtlaması temmuzda başlamıştı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10K

bu sınırlama galiba yeni hat alanlara gelen bir kısıtlama

numara taşıma kısıtlaması temmuzda başlamıştı diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Güzel bir karar olmuş kimi bayiler oyuncağa çevirmişti bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

Güzel bir karar olmuş kimi bayiler oyuncağa çevirmişti bu işi.

Alıntıları Göster
    yeni hat alanlar ilk 3 ay içinde taşıyamıyoyr diye biliyorum... eski kullanıcalar taşıyor galiba.. yoksa hepsimi taşıyamıyor ilk 3 ay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan173

yeni hat alanlar ilk 3 ay içinde taşıyamıyoyr diye biliyorum... eski kullanıcalar taşıyor galiba.. yoksa hepsimi taşıyamıyor ilk 3 ay...

eski hatlar taşıyabiliyor. 2009 eylül ve sonrası yeni hat alanlar 3 ay beklemek zorunda
  • quote:

quote:

eski hatlar taşıyabiliyor. 2009 eylül ve sonrası yeni hat alanlar 3 ay beklemek zorunda

Alıntıları Göster
    yani ilk hattı aldığı zaman 3 ay bekleyecek...mesela turkcell e geçecek turkcell de 3 ay durmak zorunda mı yoksa 1 ay sonra tekrar istediği yöne taşıyabilir mi...

• quote:

yani ilk hattı aldığı zaman 3 ay bekleyecek...mesela turkcell e geçecek turkcell de 3 ay durmak zorunda mı yoksa 1 ay sonra tekrar istediği yöne taşıyabilir mi...

Turkcell de üç ay duracak.
  • quote:

eylül 2009 ve sonrasında yeni hat alan veya numarasını taşıyan bir abone 3 ay geçiş yapamaz.

abone yeni hat aldığı veya geçiş yaptığı operatörde 3 ay beklemek zorunda.

eğer hattını eylül 2009 dan önce almışsan istediğin yere taşıyabilirsin.
  • 10k hocam. Bana sorarsanız öyle değil. Ilgili linki okuduğumda şöyle bir kanaate vardım. Bundan sonra ilk iş olarak basvuru yapan abone en az 90 günlük mu diye bakacaklar. Değilse hemen red çıkacak. Sizin dediğiniz gibi biraz daha detaya ineceklerini sanmıyorum. Tabi size ayrıca bir bilgilendirme yapıldıysa sizin dediğinizde doğru olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

10k hocam. Bana sorarsanız öyle değil. Ilgili linki okuduğumda şöyle bir kanaate vardım. Bundan sonra ilk iş olarak basvuru yapan abone en az 90 günlük mu diye bakacaklar. Değilse hemen red çıkacak. Sizin dediğiniz gibi biraz daha detaya ineceklerini sanmıyorum. Tabi size ayrıca bir bilgilendirme yapıldıysa sizin dediğinizde doğru olabilir.
    evet dikkatli okuyunca sözleşme tarihinden itibaren 90 gün kotası var.

bize yeni tesis hat aktivasyonları için uygulanacak kota ile ilgili dağıtım merkezlerinden gelen bir bilgi yok.

numara taşımaya temmuz ayından itibaren 3 ay kota koymuşlardı. bizde kota var biliyoduk ama

uygulama falan yokmuş. bir ay ordasın bir burdasın. galiba bu işi kesinleştirmek için 10.09.2009 tarihinden

itibaren uygulanacak

• quote:

evet dikkatli okuyunca sözleşme tarihinden itibaren 90 gün kotası var.

bize yeni tesis hat aktivasyonları için uygulanacak kota ile ilgili dağıtım merkezlerinden gelen bir bilgi yok.

numara taşımaya temmuz ayından itibaren 3 ay kota koymuşlardı. bizde kota var biliyoduk ama

uygulama falan yokmuş. bir ay ordasın bir burdasın. galiba bu işi kesinleştirmek için 10.09.2009 tarihinden

itibaren uygulanacak

Alıntıları Göster
    yeni devir yaptığım bir turkcell hattımı aveaya taşıdım bakalım taşınacak mı
    taşınmazsa avea bayii ile kavga ederiz

• İyi bir uygulama olmuş. Millet çığırından çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesyonel Okur

İyi bir uygulama olmuş. Millet çığırından çıkmıştı.
    bence de iyi bir uygulama olmuş... biz her uygulamanın cılkını çıkarırız. numara taşımada da çıktı demek ki bu tür bir kanun geldi/geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uGürkan.

bence de iyi bir uygulama olmuş... biz her uygulamanın cılkını çıkarırız. numara taşımada da çıktı demek ki bu tür bir kanun geldi/geliyor..

Alıntıları Göster
    Çok iyi olmuş. Gerçekten cılkını çıkartmışlardı. İnsanların iyiliği için yapılan bazı hizmetler çıkarcı, artniyetli kişilerce böyle baltalanıyor. Sonuçta herkes adam gibi tarifesi kendisine uygun operatöre geçiş yapsa ve orada sebat etse olmuyor dimi!! Alın işte hak ettiğiniz buydu yakında bu süreyi 6 ay veya 1 yıla çıkarırlarsa hiç şaşırmayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.