Şimdi Ara

Numara tasima ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben dun aksam aveaya numarami tasidim fakat formun kopyasina baktigimda imei numarasi ben telefonla tutmuyor acaba o imei mumarasi baska bir sey mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Merhaba ben dun aksam aveaya numarami tasidim fakat formun kopyasina baktigimda imei numarasi ben telefonla tutmuyor acaba o imei mumarasi baska bir sey mi ?

IMSI olmasın o kısımdaki? eğer IMEI ise hattı başka telefonda kullanamıyacağın anlamına gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byds24

quote:

Merhaba ben dun aksam aveaya numarami tasidim fakat formun kopyasina baktigimda imei numarasi ben telefonla tutmuyor acaba o imei mumarasi baska bir sey mi ?

IMSI olmasın o kısımdaki? eğer IMEI ise hattı başka telefonda kullanamıyacağın anlamına gelir?

İMEİ yaziyor

• istersen taşıma yaptığın yerden bilgi al çünkü numara taşımada IMEI bilgisi gerekmiyor IMSI bu da her sim kart için özel bir seri numarasıdır. bayi evraklarını avea genel müdürlüğe göndereceği için sürecin yanlış işlememesi için bayiye sor hata varsa önceden düzeltilsin.
  • quote:

başvuru formunda yazılan imei numarası önemli değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcsr

quote:

Bayiyi aradim konustum bizim bayi numaramiz o dedi sim kart nunarasini da almis

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihcsr

quote:

Bayiyi aradim konustum bizim bayi numaramiz o dedi sim kart nunarasini da almis

hocam vodafone cep merkezinde çalışıyorum abonelik formunda standart olarak imei numarası girilmesi istenir ama önemli olmadığı için bayi istediği imei numarasını girebilir. sorununuzun çözüldüğüne sevindim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    röle ile ilgili kısa bir soru
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 5 yıldır samsung e200 kullanıyorum.2 yıl önce telefonuma IMEI numaranız çalındı diye mesaj geldi.Telefoncuya sordum telefona numaraya kilitlettirirsen telefonun boşa çıkmaz dedi.Ben de kilitlettirdim.AMA BTK NIN SİTESİNDE BÖYLE BİR MESAJ GELDİĞİNDE DERHAL TELEFONU ALDIĞIN YERE VERİP AYNISIYLA DEĞİŞTİRME İMKANI OLDUĞU SÖYLENİYOR.BU BİR TÜKETİCİ HAKLARINA GÖRE BU TELEFON AYIPLI MAL OLARAK ANILIYORMUŞ.(BEN BUNU YENİ ÖĞRENDİM İŞ İŞTEN GEÇTİ.)Hattımı başka operatöre taşımak istedim ancak sim IMEI ye kilitli olduğundan hattımı taşıyamıyorum.(yeni telefon alma şansım yok.bununla idare etmem lazım.öğrenci adamım yardım lütfen.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.