Bildirim
NÜKLEER MÜHENDİSİ 4-5 bin dolar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam İnanır Mısınız Daha 1 Dakika Önce Hacettepe NÜkleer Mühendisliğine Baktım 97K Taban Sıralaması 62 Kişi Almış Ama Benim Anlamadığım Hiçbir Yerde Bu Mühendislikten Bahsedilmiyor Acaba Bizim Ülkemizde Yeteri Kadar Değer Görmüyor Mu Diye İçimden Geçiriyorum -
asıl yeri rusyadaydı ama hacettepe mezunları da orada çalışacak bence en az 2-3 bin dolara -
-
akkunpp.com
İlk nükleercilere 3 bin dolar maaş AKKUYU NÜKLEER A.Ş.http://akkunpp.com/ilk-nukleercilere-3-bin-dolar-maas#:~:text=Akkuyu%20N%C3%BCkleer%20G%C3%BC%C3%A7%20Santrali%20(NGS,bin%20dolar%20civar%C4%B1nda%20olaca%C4%9F%C4%B1%20%C3%B6ng%C3%B6r%C3%BCl%C3%BCyor.
MAAŞLAR
-
Nükleer isi saglam bi tane turk nukleer muhendis jahreine 30 bin tl bagis atmisti git kendine klavye al diye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aynen hocam zaten 4-5 yıl önce türkiyede sınav açtılar, başarılı olanlara rusyada eğitime gönderdiler. Harçlık olarak 1500 dolar vermeye başladılar, eğitim sonrasında da en az 3 bin dolarla mesleğe başlayacaklar.
O zaman 1 dolar 2.5 tlydi, şimdi 7.3 -
Ne Yapayım Hocam Sizce NÜkleer Mühendisliğini Yazayım MI -
Hocam kac k yaptiniz
83K Hocam -
inandın mı ona -
Hocam bu bagislar gercek adam sirf jahrein icin afrikada bi tatil koyune gidip oraya jahreinin heykelini falan yaptirtti
dayı ne kullanıyonuz siz ya -
bence bölümün hocalarına danışmak gerek, akkuyuda mı çalışacağız yoksa farklı yerde mi diye -
ahmet sonuça 30 bin tl bağış yapan adam parasını çöpe atsa daha iyi ederdi, -
nükleer mühendisi diyince aklıma chernobyl dizisi ve radyasyon yanıkları gelir. anlık bir sessizlikten sonra kaçarak uzaklaşırım. -
-
Hocam youtube u takip ediyorum ve bu dediklerim gercek google a yazsan cikar
Her gördüğüne inanma evlat
En Beğenilen Yanıtlar

dayı ne kullanıyonuz siz ya
|
inandın mı ona
|
Benzer içerikler
- okuması en zor bölümler
- aynı şehirde kyk yurt çıkar mı
- ilk 100 bursu
- robert koleji fiyat 2025
- l"hospital neden yasak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X