Şimdi Ara

Nukerler yine tahta geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Snow shield, yeni nukeler ve meşhur; yatır batır(crt)
    teke tekte çok sağlam bence, full ytr batr git adam kalkamadan ölüyor

herkes aynı fikirdemi?

• Ben Değilim,Yeni Skiller Sadece İntlere Gelmedide Ondan Karar VErmek İçin Ne Bu Acele? Fikirlerimizi 110Lvde Full Farm Olan Charları görüp öyle beyan etmemiz daha mantıklı.
  • Nukerler avantaj sağladı. Bow biraz üstünlüğü kaybetti diye düşünüyorum. Glaiveye biraz şans tanınmış gibi. Ama krallığı kapamayacağı gibime geliyor. Değişik char tiplerine şans tanındı. Bu cap bence ezber bozacak.
  • Force açan bow işi götürür gibi,stun ne öyle ya %80
  • Force spearmı olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Nukerler avantaj sağladı. Bow biraz üstünlüğü kaybetti diye düşünüyorum. Glaiveye biraz şans tanınmış gibi. Ama krallığı kapamayacağı gibime geliyor. Değişik char tiplerine şans tanındı. Bu cap bence ezber bozacak.

şuan s/s nuker ve bow kral gözüküyor. Tabi sox item kullanırsa şartlar değişir ama şuan dediğim gibi nukerler tavanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Force spearmı olsam

bicheon force light olursa nasıl olur ?

bicheon defansa girer force ve light attack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 16 Mart 2010; 23:23:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Force spearmı olsam

Nasıl olacak o işLight heuskal force mu yoksa Cold heuskal force mu
  • aslında mantıklı Blader olunana kadar nuker olmak. çünkü %64 snow la ölen bir nuker hayal edemiyorum + bladerden kat kat fazla vuran we dayanıklı bir char FF bir nukeri şimdiden merak ediyorum ama bow iteleme war sürekli iteler we snow biter sonrası biliniyor saten ama burdada blader yatmıyor bence eşit gibi bişi 100 lvl glew 110dakii glew olmucak onu düşünüorm ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulks66 -- 18 Mart 2010; 13:52:15 >
  • blade nükerler kral olur gibi geliyor.
  • quote:

Force spearmı olsam

İnt spearın yanında herşey gider
  • Blader unutuluyor gibi geldi kasması zor mu geldi millete acaba
  • Blader unutulur mu yahu =) 70 captan beri blade kral.Kasan fazla çıkmaz yanlız 110'a.Ancak 110 olan blade'i de kolay kolay kimse yatıramaz.
  • En son güncelleme ile birlikte Nuker' ler tekrar gözde olmaya başladı demek.

Ne diyelim buna ?

"Legend'lerin Efendisi V"

"Kralın Dönüşü" .....

Edit:Şöyle güzel janjanlı bir Nuker fotosu bulan olursa konuya yüklesin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 18 Mart 2010; 16:09:55 >
  • konuya bakar mısınız.. yazık

%64 snow la pvp yapan, hala light nukerleri savunan ve full int chara force açan arkadaşlar, size sesleniyorum :D

bütün chinese full int ve hybrid build lerinin kralı:

Full Int Cold - Fire - Heuksal Protector Gear

her koşulda ispatını yaptım size de yaparım...

ama önce bi düşünün ^^
  • sana %100 destek weriyorum kardeşim bencede fire 1000 kat daha ii light den :D nukelerinin yanında %30 fazladan war light de ise %18 atack birde fire el yakması cok vuruyor yhani fire nuker için aslında atackdada def tede yararlı %64 le yatan bi heakusal düşnemiyorum vede big damage :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulks66 -- 18 Mart 2010; 20:18:47 >
  • niye bu nuker a bi kanım ısınmadı gitti
  • Cleric> absolute

Pert
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

niye bu nuker a bi kanım ısınmadı gitti

Pwplerde Yatıyor dıye olmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.