Şimdi Ara

Nuke Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• nuke bi skill ama çok güçlü çok mp götürdüğü için intçiler kullanıyo ateş buz ve elektrik nukeleri var bu nukelerin en güçlüsü elektrik sonra ateş en güçsüzüde buz sana yapabilirsem ss'ini almaya çalışırım
  • Nuke

atom bombası, yok edeci güç demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: chairzard

nuke bi skill ama çok güçlü çok mp götürdüğü için intçiler kullanıyo ateş buz ve elektrik nukeleri var bu nukelerin en güçlüsü elektrik sonra ateş en güçsüzüde buz sana yapabilirsem ss'ini almaya çalışırım

Çok MP götürdüğü için intçiler kullanıyor öylemi?

Yani MP yeterli olsa STR cilerde kullanıp ağır hasarlar verecek?

Bilmiyosan hiç yazma rezil etme kendini.

Edit:Dayak nedir?Neden atılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOSUN -- 18 Şubat 2007; 9:17:27 >

• nie arkadaşı aşağılıyorsun orda senin düşündüğün anlama getirmemiş o senin ********* lığın ayrıca strcilerde sp farm yaparlarsa elektrik nukesini açabilirler sonuçta glaiver ler genelde lightning el yakmasını kullanıyorlar farmlıysa eçar lightining nukesini mob lara hem dönerek ittirme hemde light nukeyi vurur akıllılık yapar sonra mastery de sıkıntı çekerse hangi skilimi silicem diede düşünmes nukeyi siler olurrr biterr kapişşşşşş
  • mesela ben 30 LWL oldum ve alevin nukerini kullanıyorum.ve de ben full STR'yim

Not:Ben deniyorum deniyorum ama bir türlü imza değişmiyor neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire_Mage -- 18 Şubat 2007; 12:40:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___NeveR___

nie arkadaşı aşağılıyorsun orda senin düşündüğün anlama getirmemiş o senin ********* lığın ayrıca strcilerde sp farm yaparlarsa elektrik nukesini açabilirler sonuçta glaiver ler genelde lightning el yakmasını kullanıyorlar farmlıysa eçar lightining nukesini mob lara hem dönerek ittirme hemde light nukeyi vurur akıllılık yapar sonra mastery de sıkıntı çekerse hangi skilimi silicem diede düşünmes nukeyi siler olurrr biterr kapişşşşşş

Saçma sapan konuşmayın.Diyosun ghost ile light nuke kullanır STR GLAVIER(Bu kadar saçma bişey şimdiye kadar hiç duymamıştım).

Mastery ile NUKE arasında nasıl bi alaka kurdun??? Sana helal olsun.(Bir insan bilmeden anca bukadar sallar).

Skill kapatınca mastey mi azalıyo

kapişşşş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1vs1 için map tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fire_Mage

mesela ben 30 LWL oldum ve alevin nukerini kullanıyorum.ve de ben full STR'yim

Not:Ben deniyorum deniyorum ama bir türlü imza değişmiyor neden acaba?

...Sabah sabah iyi güldüm he
  • Durun buz nukesinin resmisin koyim.

Nuke Nedir
  • full str charların mag.balance leri hemen hemen yoktur bu yüzden mag attackı %100 bir spear veya sword kullanmadıkları sürece hiçbir işe yaramaz açtıkları nuke
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___NeveR___

nie arkadaşı aşağılıyorsun orda senin düşündüğün anlama getirmemiş o senin ********* lığın ayrıca strcilerde sp farm yaparlarsa elektrik nukesini açabilirler sonuçta glaiver ler genelde lightning el yakmasını kullanıyorlar farmlıysa eçar lightining nukesini mob lara hem dönerek ittirme hemde light nukeyi vurur akıllılık yapar sonra mastery de sıkıntı çekerse hangi skilimi silicem diede düşünmes nukeyi siler olurrr biterr kapişşşşşş

Sana tek kelimeyle oha diyorum.

Türünün tek örneğisin yada senin gibi düşünenler varmı bilmiyorum.Str adam nuke açar öylemi.

Yani Str adamın hiç işi gücü yok nuke açacak vay be tarihe geçen geçene bu topicte.80 lvl strcide max %41 mag balance (yanlışsa düzeltin) oluyor bu balancela zaten yok denecek kadar az olan magic attackla vursan ne vurmasan ne.Ama görüyorumki biraz ergenlik problemlerin var sert çıkışlar yapmışsın sakin ol.Karşında amatör yok senin.

Allah bilir 50 tane yanlış adam açmışsındır.Evet herkes açıyo ama görünüyorki sen öğrenememişsin.
    Sen yap farmını biriktir spni kas str charını aç nukelerini kendine iyi bak.

Arkadaşı aşşağılamaktan bahsetmişsin benim yapmama gerek bile kalmamış kendi iyi becermiş.

Edit:Bütün glavieciler light kullanıyo öylemi.Pardon ben bu oyunu oynamıyorum zaten herkes light hiç fire yok allah allah bi benmi açtım acaba fireyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOSUN -- 18 Şubat 2007; 15:02:37 >

• Off Hep Geyik

Full İnt Basan Charlar Her türlü Çok vurur Ama Nuke ( Yani cold , lighting , fire Skillerinin 30 Lvlde açılan

büyüleri) ni kullanırlar uzaktan ve çok vurmak için

Full Str basan charlar çok hpleri olur ama zekagerisi olurlar böle büyüden falan çakmazlar Allah ne verdise kafa göz girerler , bu nuke dediğimiz skillerle çok vuramazlar

Nukenin halk dilindeki adı Adukettir sokak savaşçıları oyunundaki adamların attığı şeye benzediği İÇÜN

• Full Str basan charlar çok hpleri olur ama zekagerisi olurlar ....

Hep geyik dedikten sonra nasıl böyle bişey yazmaya yüz buluyosun şaşırdım.

Gerçekten çok aydınlattın, sen hep büyüyle uzaktan vurcağını düşünmeye devam et; silah skillerinede gerek yok, zaten yarında olmayacak vs. vs.

Neyse kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOSUN

Full Str basan charlar çok hpleri olur ama zekagerisi olurlar ....

Hep geyik dedikten sonra nasıl böyle bişey yazmaya yüz buluyosun şaşırdım.

Gerçekten çok aydınlattın, sen hep büyüyle uzaktan vurcağını düşünmeye devam et; silah skillerinede gerek yok, zaten yarında olmayacak vs. vs.

Neyse kolay gelsin.

geyikten kastım yardım etmek yerine birbirinizle cebelleşmeniz idi.

Nukenin açıklamasını yaparken silah skillerini anlatmaya kalksam 10 ciltlik temel set yazarım burda o yüzden uzatmadan aydınlatmaya çalıştım.

Ayrıca beni düzeltmek yerine kendin neden bi iki ekleme yapmadın ?

Birbirimizi düzeltmeyi , laf sokmayı bu kadarmı seviyoruz ?

neyse sanada kolay gelsin

• Str nuke atarmış öyle diyolar nasıl cebelleşmiyeyim.

Ayrıca laf sokmadım öyle anladıysanda yanlış anlamışsın kusura bakma.
  • ben flame inkini acıcam sekil druo 25 lvl kasıorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.