Şimdi Ara

Nüfus cüzdanı yok diye, askeriyeden geri gönderdiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, dün halaoğlu'nu kastamonu'ya gönderdik. Fakat kimliğini kayıp etmişti. Birşey olmaz deyip gitti, ama astsubay filan almam seni demiş, geri göndermişler. Şimdi geri istanbula gelecek. Kimliği çıkarıp geri gidecek. 3-4 günlük bir kayıpla gidecek askere. Bunun cezası var mı? Varsa nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: tr.gunes

Arkadaşlar, dün halaoğlu'nu kastamonu'ya gönderdik. Fakat kimliğini kayıp etmişti. Birşey olmaz deyip gitti, ama astsubay filan almam seni demiş, geri göndermişler. Şimdi geri istanbula gelecek. Kimliği çıkarıp geri gidecek. 3-4 günlük bir kayıpla gidecek askere. Bunun cezası var mı? Varsa nedir?

Bence astsubay haklı ,çünkü asker ocağına gidiyorsun sonuçta orada seni tanıtıcak başta gelen belge NUFÜS CÜZDANIDIR sonra ehliyet bence senin hala oğlu %100 kusurlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: $$kingodisco$$

quote:

Orijinalden alıntı: tr.gunes

Arkadaşlar, dün halaoğlu'nu kastamonu'ya gönderdik. Fakat kimliğini kayıp etmişti. Birşey olmaz deyip gitti, ama astsubay filan almam seni demiş, geri göndermişler. Şimdi geri istanbula gelecek. Kimliği çıkarıp geri gidecek. 3-4 günlük bir kayıpla gidecek askere. Bunun cezası var mı? Varsa nedir?

Bence astsubay haklı ,çünkü asker ocağına gidiyorsun sonuçta orada seni tanıtıcak başta gelen belge NUFÜS CÜZDANIDIR sonra ehliyet bence senin hala oğlu %100 kusurlu

Yaptı artık hatayı Durduk yere ceza yemese bari

• Hocam şimdi ben tecili bozdum temmuzda, bunlar bana kasımda gidersin dedi kasımda götürmediler mındar ettiler. marttta götürüyor birşeye yaramadı yılı yarıladık nerdeyse muayene olup tecili bozdum 2 yıl tecil hakkımı kullanmadım yeniden tecil ettirme gibi şansım varmı yoksa nasıl böyle bir şans oluşturabilirim .
  • ispat edilebilir bir durum olduğu için ceza almaz savunmasını yazar kayıp ilanını ve kimliğin çıkarılış tarihinide göstermesi yeterli
  • istanbula neden geliyor bi kimlik için ?? kastamonunda halletsın. gerekırse muhtarından nufus suretını alıp kargolayın. daha hızlı olur işlem :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: $$kingodisco$$

Muayene olurken askerlikle ilgili bütün işlemlerde T.C. nüfus cüzdanını kullanacağınızı beyan ediyorsunuz. O yüzden ehliyet ve pasaport gibi normalde kimlik yerine geçen belgelere güvenerek bile hareket etmemek lazım.
  • Halaoğlu yolda şuan sabah'a doğru istanbulda olur. Yapacak birşey yok. Geldi geri, çarşamba teslim olacakmış. Hayırlısı olsun. Ceza almaması iyi olacak.
  • ceza almaz tahmınımce askerlıgı gec teslım suresı kadar uzar.
  • Ne kadar geç teslim olursa o kadar geç çıkar 7 günü geçerse firarı verilir. Konu ile alakalı olarakda benim kimliğimde askerde kaybolmuştu hatta acemide adıma tutulan bütün dosya kayboldu tabi kimlikde içinde gitti. Askerlik şubesiyle papaz olmuştuk açıkça söylüyorum bir insan MAL-GERİZEKALI olursa sülüs kağıdının örneğini 12 ay boyunca birliğime gönderemez. Ancak her ne hikmetse ..şaklı birini araya sokunca 12 ayda gelmeyen fotokopi 1 hafta içerisinde gelebiliyor buda aklınızda bulunsun yüksek rütbeli tanıdığınız varsa hiç çekinmeden en ufak sorunda yardım isteyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.