Arkadaşlar öncelikle meraba.NtvSpor'da tüm maçlar ilk 5 dakikadan sonra şifreye giriyor.NtvSpor'un kendi internet sitesinde KEY'ler verilmiş.Bende Next 5000 Xci modeli uydu alıcısı var şu anda.Fakat sitede verilen keyler benim cihaza uymuyor.Benim cihazda 2 haneli bölüm var verilen keyler ise 5-6 haneli.Benim bu provider ve keyleri nasıl girmem gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim..
Cihazın key giriş menüsü altta verdiğim gibi..Key data bölümünü girdim fakat üst bölüme ne gireceğim..Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
Yok mu hiç bu konu hakkında bilgisi olan?
Povder yazan yere 01 18 92 key yazan yere 0B
Eski keyde, yeni keyde yanlış. a0 21 23 00 35 46 14 00 doğrusu bu!....
quote:
Orjinalden alıntı: nodar
Eski keyde, yeni keyde yanlış. a0 21 23 00 35 46 14 00 doğrusu bu!....
banada lazımdı teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: THESİMPSON
THESİMPSON, hocam şöyleki Provider yazan yere 01 18 92 yani bu çiftlerden birini mi yazacağım yoksa hepsini mi yazacağım?Provider bölümünde resimde görüldüğü gibi sadece 2 hane var yani tam olarak nasıl olacak?
Yok mu kimse yardım edecek.Bu akşamda maç var nasıl olacak bu iş şimdi?
Hocam biliyorum orda bahsettiği şeyi girdim zaten benim sorunum o 2 haneli yerlere ne gireceğim.Orda 0x1FFF felan diyor bende bunları girecek kadar yer yok sadece 2 hane var o bölüme ne gireceğimi soruyorum.Yani orda bahsettiğini biliyorum gördüm.Faydalı mesajlar bekliyorum..
arkadaşım öncelikle şifre tipi irdeto deil ki bisş olucak:S ben mi yanlış biliyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: hakkiyaldiz
arkadaşım öncelikle şifre tipi irdeto deil ki bisş olucak:S ben mi yanlış biliyorum...
hakkiyaldiz, cihazda başka key giriş bölümü yok.Ya da ben bulamadım.Ama Next in key girme bölümüne gelmek için yapılacakları yaptım ve bu bölüm çıkıyor.Bundan başka key gireceğim bir bölme yok.
öncellikle biss bolumune yazcan keyi.cihazda illaki baska sifreleme sisitemi vardır.sadece irdeto olmaz digerleri de wardır biraz kurcala makinayı. ben de next 2000 ye war orda mavi tusla degisiyo sifreleme sistemi bi dene belki olur bi de 0x1FFF yadıktan sonra 2A sonra key bazi makinalarda 0x1FFB seklinde
arkadaşlar sunny AT-7010 için şifre lazım ntvspor sayfasındaki şifre ile olmadı :(
Mutlaka biss için key girme olayı vardır.Araştırmak lazım.. bendeki next2000 hiç menü falan yok maç başladığında ntv üzerindeyken direk sarı tuşa bastığında biss key menüsü geliyor.
Hocam BİSS bölümünü buldum.Altta resmi veriyorum.Şimdi herşey netliğe yaklaştı gibi..Ben şimdi bu bölümlere tam olarak ne gireceğim.NtvSpor un sitesinde verdiği gibi 0x felan diyor fakat x harfi yok cihazda.X den sonrasını gireceğim sanırım.Neyse buraya kadar herşey normale dönmeye başladı.Şimdi tam olarak bu hanelere hangi numara ve harfleri gireceğim?NtvSpor un sitesindeki verdiği şekilde girdim şu anda fakat key bölümüne girilecek olan değeri yazmamışlar google dan biraz baktım 0F koyuluyormuş sanırım bende key değerini 0F olarak girdim.Şimdi yardımlarınızı bekliyorum..
@uguRnB evet şifre girişi biss olacak en son verdiğin doğru ve yukarıda kardeşimin yazdıklarını şimdi aşağıdaki resimde gösterdiğin yere yazacaksın
Bendede Ora uydu var arkadaşlar oralarda nasıl Çözülüyor Ntvspor un şifresi birisi yardımcı olabilirse Çok iyi olacak
THE_SİMPSONS, dediğin gibi de ekledim fakat google da şöyle bir baktım farklı farklı girişler mevcut bende alttaki resimdeki gibi tüm girişleri teker teker yaptım isminide ntvspor olarak koydum.Bunlardan biri tutar umarım.Çünkü bazı forumlarda senin verdiğin numaraları verenler var diğer mesajlarda o olmuyor bununla açıyor felan diyorlar.Ben onların verdiklerinide girdim resimde görüldüğü gibi.Artık hangisi tutarsa.Alttaki resimde bu şifrelerle açıyor diye dolaşan key ve şifreler var ben hepsini ekledim öyle.En sona da senin verdiğin şekilde az önce ekledim..
Şimdi burda resme bakıldığında yanlış bir durum yok değil mi?