Şimdi Ara

Ntvspor Maç zamanı yayın yok Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konu yanlış yerde ise ve daha önce açıldıysa lütfen uyarın,
    Şu anda Moldova'da bulunuyorum ve televizyon için bi uydu alıcımız var,
    Ancak genellikle maç zamanları yayın kesiliyor daha yeni geldiğim için buraya futbol maçlarına şifre koyuyorlarmı bilgim yok ama bir basketbol sever olarak şu anda gerçekleşen avrupa şampiyonasını kaçırmak istemiyorum,
    Problemim maç başladığı zman yayının kesilmedi şifre falan istemiyor tv vermiyo internet kanal sitesinden izleyeyim diyorum ama normalde açılan ve izlediğim halde maç zamanı sitedeki yayın kullanılamıyor
    Lütfen yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım bu maçları izleyebilmek için! :S

• Uydu alınıcınızın markası nedir?
  • burda dsmart ya da digitürk bulunmuyor da :) bizimki n@t mı öyle birşey yazıyor :)
  • cıhazının bisskey kısmı varsa internetten modelini araştır oraya bisskey gireceksin ntv nin sorun çözülecketir
  • hemen deniyorum eğer çözebilirsem minnettar kalacağım size :)
  • bizde de beko bs 500d cı var ben de izleyemiyorum biskey girilecek yeri bitürlü bulamadım
    yazılımmı güncellememiz lazım acaba
    2006 yılındaydı galiba dünya kupası için babam götürmüştü diye hatırlıyorum ama ondan sonrasını ben de üniversitede olduğum için önemsememiştim şimdi evdeyim ve sadece basketbol şampiyonası değil la ligayı da izlemek istiyorum
    yardımcı olursanız çok sevinirim
  • o dediğin yeri bende bulamadım babamdan öğrendiğime göre çoğu maçları kesiyor türkiyenin hazırlık maçlarıda dahil kazakistanla oynadığı maçı kesmemişlerdi anlamadığım uydudan kesiyorlarda normalde izleyebildiğim internnet üzerinden tv maç zamanı çalışmıyor kafayı yemek üzereyim :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmart var maç için ne yapmalı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.