Şimdi Ara

NTSC-U PS3 olanlar lütfen buraya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arklar merhaba...ben abd den ntscu sistem ps3 aldım..inş haftaya gelecek...ama abd de 110w elektirk akımı kullanılıyor, Türkiye de ise 220watt... aradaki akım farkının sorun olmaması ve ps3 ün zarar görmemesi için ne yapmam gerekiyor... kaliteli volt dönüştürücü tavsiye edebilir misiniz*...özellikle ntsc-u ps3 ü olan arklar bu sorunu nasıl hallediyorlar mrk ediyorum...net bir cvp bulamadım...lütfen ntsc-u sistem ps3 kullanan arklardan yardım rica ediyorum...ups alsam faydalı olur mu...yoksa ups bu işe yaramaz mı...dönüştürücü almak yeterli midir?... çözümünü bulup kullanmakta olan arklardan yardim talep ediyorum...tşkler, iyi akşamlar... (marka ve model verebilirseniz ya da satın alabileceğim güvenilir site linkleri çok memnun olurum arklar)

• bende var kullanıyorum...sadece pal dvd leri okumuyor.onun dışında sorun yok.elektriksel falan.herhangi bir dönütürücüye ihtiyacı yok ps3 ün..
  • Konsollar hakkında sorunlarınızı forumun konsol bölümünde sorabilir, daha önceden konuşulmuş konulardan faydalanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC GAMEPAD ALACAKLAR BURAYA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.