Şimdi Ara

NTSC kamera kullanan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende hf 100 aldım çekim aşamasından pc ye aktarma ve dosyayı işleme aşamasında buralara çok uğrayacak gibiyim heralde
  • çok teşekkürler PANASONİCA arkadaşım . ilgin için.birde senin dediğin yolları deneyeceğim. sana iyi çalışmalar. tekrar teşekkürler
  • evet hulusi arkadaşım beraber dertlerimize ortak oluruz sanırım.:)))))))))))))))))))
  • @cruris

daha dün aldım kamerayı tam incelemedim.. şöyle inceleyim falan sıkıştımı çözümü burada ararız

Acaba kutu içinden çıkan video çevirici programımı kullansam yoksa önericeğiniz bir program varmı?
  • @hulusi

az önce kutu içinden çıkan imagemıxer 3 se cd sini kurdum. bu progrmda strem dosyasındaki videoları(mts formatında) yükledim.ve sorunsuz şekliyle bilgsayarda izleyebildim. bilgi vereyim istedim.şimdi sıradaki aşama mts yi convert ederek mpeg yada mp4 formatına çevimek gerekiyormuş ancak bu programı internetten henüz bulamadım.bunuda bulursak sanırım. convert edersek dvd ye çektiğimiz videoları kaydedebileceğiz . eğer bişeyler duyarsan haberleşelim.
  • @cruris

Ben tam program cd sini koydum yükleyecektim sen mesaj atmışın ne tesadüf

ben camera konusunda şuan çok yabancıyım.. ilk defa kameram oldu ve ilk defa programlarla ilgilenicem.. o yüzden acemiyim baştan söyleyim de ben

mts yi mp4'e çevirmek için zaten imagemixer işe yaramıyormu?.. ben şuan cd yi bir kuarayım bakalım.. cemele kardeşte gelirse oda tecrübelerini paylaşır inşallah..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruris

@hulusi

az önce kutu içinden çıkan imagemıxer 3 se cd sini kurdum. bu progrmda strem dosyasındaki videoları(mts formatında) yükledim.ve sorunsuz şekliyle bilgsayarda izleyebildim. bilgi vereyim istedim.şimdi sıradaki aşama mts yi convert ederek mpeg yada mp4 formatına çevimek gerekiyormuş ancak bu programı internetten henüz bulamadım.bunuda bulursak sanırım. convert edersek dvd ye çektiğimiz videoları kaydedebileceğiz . eğer bişeyler duyarsan haberleşelim.

kardeş ben cd yi takıyorum.. serial numara istiyor kameranın giriyorum kabul etmiyor.. nolacak şimdi??

edit: tamam ya serial kabul etti fatura ile garanti belgesindeki noyu giriyordum.. kameranın altındaki son rakamları girmem gerekiyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulusi -- 24 Kasım 2008; 21:05:22 >
  • @mesut keçeci

Mesut bey merhabalar öncelikle verdiğin bilgiler bizim için çok değerli teşekkür ederim.sorum şu ve bunun cevabının sizde olduğuna eminim.çünkü hemen hemen tüm yazdıklarınızı okudum.::)))))))))))
    canon hf 100 kamera aldım. ntsc kamera yani mts formatında.acer 5920 laptopum var. sanırım sizdede var.::))))) bilgisayarda ameranın yanından çıkan cd yi kurup mts dosyalarını rahatlıkla seyredebiliyorum . ancak DVD YE BUNU PAL olarak yazdırmak gerekiyor sanırım, bunu nasıl yapacağım hakkında bilgi rica ediyorum sizden.yani nasıl bi convert programı kullanacağım pale çevirmek için. ve nereden indireceğim bu programı.şimdiden teşekkürler yardımların için
  • @ hulusi

kardeş çok pardon kameradaki seri noyu girmen gerektiğini sölemeyi unuttum sana . ama sen onuda bulmuşsun bravo.. kolay gelsin
  • @cruris

senin durum bizden biraz daha karışık.. sen dosyayı pal yapıp sonra çevireme işlemi yapacaksın.. biz direk pal den işe başlıyacağız.. burda tecrübelerimizi paylaşırız.. biribirimize yardımcı olmaya çalışırız..
  • @hulusi

benim durumumda farklı olan bi nokta yok.. aynı durumdayız şu an. videoları bilgisayardan cd yardımıyla izleyebiliyoruz ,lakinnnnnnnnnnn dvd ye yazdramıyoruz henüz. yani ntsc fotmatında(mts)dvd den bahsetmiyorum ben....benim bahsettiğim progresive scan özelliği olan yada olmayan hemen hemen tüm dvd playerlerde oynatabileceğim bir dvd oluşturmak,bunuda pale çevirerek yapacağımısanıyorum yanılıyormuyum?????
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.