Şimdi Ara

NTLDR sorunu lütfen yardım edin (RoadStarter)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce satın aldığım Samsung nc10 netbook'uma win 7 yüklemiştim. Win 7'yi kaldırdıktan sonra Samsung Recovery Solution III'ü kullanarak bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürmeye çalıştım. Fakat bilgisayar kapanıp açıldıktan sonra NTLDR hatası veriyor. Windows'un içinden halledemeyince açılışta F4'e basıp recovery bölümüne ulaşmaya çalıştım ama aynı hatayı aldım.

Disk yöneticisini açıp baktığımda recovery bölümünün orada durduğunu görüyorum, yani kesinlikle win 7 yüklerken ya da silerken o bölüme zarar vermedim.

Bugün yaptığım araştırmaya göre bu tarz windows hatalarının Hiren Bootable CD ya da RoadStarter Bootable CD kullanarak çözülebileceğini okudum. Aslında asıl sıkıntım da burda başladı. Sorunumu tam çözdüm derken yeni bir sorunla karşılaştım. Bildiğiniz gibi netbooklarda dahili CD ya da DVD-Rom yok. Ben de RoadStarter'ı usb belleğime kaydettim. Bunu yapmadan önce de Hp Utility ile usb belleğimi bootable yaptım. Fakat usb'yi netbook'uma takıp bilgisayara restart attıktan sonra "Boot Failure" diye hata alıyorum.

Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum. RoadStater'ı daha önce kullanmış olan var mı???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.