Şimdi Ara

Ntfs'yi FAT32'ye Nasıl çevirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hdd 80 gb. 40 gb üstündekileri biçimlendirsem dahi ntfs olarak yapıyor. ben 40 gb üstündeki hdd leri nasıl FAT32'ye çevirebilirim?

• Benimde NTFS dosya sistemimi FAT32 yapmam gerek :)
    Yukarı.
  • Windows 2000 sistemde formatlarsan olması lazım.
  • ben c'yi yaptım ama d sürücüm 40 gb büyük ve fat 32 ye çeviremedim. olmuyo
  • en kolayi partionmagic diye program var onu kullanin.
    2000 ozellikle NT tabanlidir onunla format atmak diye bir terim zaten sacma
    hadi oyle yapti diyelim genede ntfs olur harddisk
  • Windows 2000 kurulu bir makinada veya Windows 2000 kurulumu esnasında 40 GB tan büyük diskleri Fat 32 olarak formatlamaya izin veriyor.

Önce dene Sonra YAZ...
  • Tekrar format atman gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAT32'ye 9GB'lık Dosya Atma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tekrar formata gerek yok. Partition Magic tarzı programlarla güvenle çevirebilrisin. Birde benimmerak ettiğim bir husus var onuda denersen sevinirim. Önce içine belge kopyaladığın bir klasoru şifrele sonra fat32 ye çevir bakalım klasorun içindekilere erişebilecekmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAtasci -- 21 Ocak 2006 23:10:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Svitavy

tekrar formata gerek yok. Partition Magic tarzı programlarla güvenle çevirebilrisin. Birde benimmerak ettiğim bir husus var onuda denersen sevinirim. Önce içine belge kopyaladığın bir klasoru şifrele sonra fat32 ye çevir bakalım klasorun içindekilere erişebilecekmisin.

bu programlar sadece fat 32 den ntfs ye geçişi ve hard disk'i formatlamadan partitionlara bölmeye yarıyor. tam tersini yapamıyor.
  • FAT 32'Den NTFS'e komut satırından geçilebilir fakat tam tersi olmuyor maalesef. En mantıklı çözüm bilgileri başka bir HDD'ye yedekleyip istediğiniz sürücüyü formatlamaktır.
  • Diske FDISK yapman gerekiyor. Eğer 40+40 Fat32 yapmak istiyorsan diski ayırma boyutunu MB cinsinden değil de % cinsinden vermen gerekiyor. Fdiskte 50% şeklinde yazmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Svitavy

tekrar formata gerek yok. Partition Magic tarzı programlarla güvenle çevirebilrisin. Birde benimmerak ettiğim bir husus var onuda denersen sevinirim. Önce içine belge kopyaladığın bir klasoru şifrele sonra fat32 ye çevir bakalım klasorun içindekilere erişebilecekmisin.

bu programlar sadece fat 32 den ntfs ye geçişi ve hard disk'i formatlamadan partitionlara bölmeye yarıyor. tam tersini yapamıyor.

Arkadaşım ne alaksı var. Tabiki NTFS den Fat32 ye geçebilir.
  • PartitionMagic 8.0, HDD bölümleme ve biçimlendirme konusunda en iyisi diyebilirim. İngilizcesi olmayanlar için programın Türkçe yamalarınada internette biraz arama sonucunda ulaşabilirsiniz..

Ancak, "fdisk" kullanımı konusunda bilginiz varsa en kolayı odur diyebilirim. Uraşmanıza, program kurmanıza gerek kalmadan sonuca ulaşırsınız. Fakat, biçimlendirme sırasında tüm verileriniz silinecektir.

Saygılar
  • fat32 ve ntfs arasındaki fark ne..acemiyim de pek bilmiyorum?
  • arkadaşlar format atmadan FAT32'den NTFS'ye geçilebilir ama NTFS'den FAT32'ye geçmek mümkün değildir.hem geçip ne yapacan ki, xp ise ntfs daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.