Şimdi Ara

NTFS Sıkıştırma Hakkında !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kafama takılan bi konu var ben de 200GB seagate NCq sata2 HDD var da.. Diskin performansı bana cok kötü geliyor...Disk 2 parca halinse kurdum biri 20GB digeri 165GB 165Gb lik kısım 100GB dolu birde asagıdaki rsimdeki bahsettigim yer tıklı..Yani dizk alanında tasarruf etmek icin bu dizini sıkıştıre secenegi işaretli...Acaba Bu Benim Diski performansımın düşmesini saglar mı?

NTFS Sıkıştırma Hakkında !!!!!!!!

• olabilir, hatta ondandır.

kapatıp denedin mi?
  • bir şeyi sıkıştırırsanrahat çalışmaz verim alamazssın hdd de öle
  • Diski sıkıştırmak işlemciyi yorar
    Onun yerine az kullandığın yazı,web sayfası gibi dosyaların çok olduğu klasörleri sıkıştır(Dosya özelliklerinde göreceksin).Hem tasaruf edersin hemde işlemcini boşa çalıştımamış olursun.
    Disk özelliklerindeki işaretli iki seçeneğide seçilmemiş hale getir.Bu iki seçeneği kapatıp tamam deyince işlem uzun sürebilir.Şayet bu diskdeki dosyaların çoğunlu metin tarzı dosyalarsa sadece hızlı aramayı kaldır.
    Eğer sıkıştırı kaldırırsan sonra diskini birleştirmeyi unutma.
  • Of of off ne yapmışsın sen arkadaşım yaa koca disk sıkıştırılır mı..windows her seferinde ihtiyacı olan dosyayı önce açacak işlem yapacak sonra yeniden kapayacak..Yapılmayacak iş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 12 Mayıs 2007; 23:11:11 >
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: sse

Diski sıkıştırmak işlemciyi yorar
    Onun yerine az kullandığın yazı,web sayfası gibi dosyaların çok olduğu klasörleri sıkıştır(Dosya özelliklerinde göreceksin).Hem tasaruf edersin hemde işlemcini boşa çalıştımamış olursun.
    Disk özelliklerindeki işaretli iki seçeneğide seçilmemiş hale getir.Bu iki seçeneği kapatıp tamam deyince işlem uzun sürebilir.Şayet bu diskdeki dosyaların çoğunlu metin tarzı dosyalarsa sadece hızlı aramayı kaldır.
    Eğer sıkıştırı kaldırırsan sonra diskini birleştirmeyi unutma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosya Sıkıştırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.