Bildirim
NTFS 'i FAT32'ye Çevirme?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
fdısk yapıcaksın .... -
Partition magic 8.0 programi harika bir program...Format atmana gerek yok direk ceviriyor ntfsi fat32 yaparsin.fat32yi ntfs yaparsin.Ama bilmiyorum icindeki bilgileri siliyormu...?Bir dene bakalim silecek mi..Durumu bize de bildirirsen seviniriz...Kullanmak konusunda istersen yardimci olabilirim selamlar! -
ßulundugun diski formatlarsan icindeki butun bilgiler gider..... -
yine xp cdsinden EULA den sonra F8'e basıp kuracağımız partionu seçip fat'a dönüştür dicen... ama kurmican bukadarbasit... -
reloaded onu yaparsan çevirmez formatlar fat yapar benim bildiğim. eminmisin. denedinmi kendinde -
Format drive using fat file system(quick)
Format drive using ntfs file system(quick)
Format drive using fat file system
Format drive using ntfs file system
<b<font color='red'>Convert drive to fat file system</font id='red'></b>
No changes....
olarak hatırlıyorum... hem formatlasın nolcek ki? -
Bnece de Partition magic bu sorunu halledecektir. Hem kullanımı da basit yanlış bir şey yaparsan yaptığın işlemleri geri alabiliyorsun. -
yani belki verileri gereklidir diye uyarayım dedim. ama tabiki format guzel bişeydir. bulandan allah razı olsun -
xp kurulum cdsini tak yönergeleri izle....
sonra dosya sistemini fat32 olarak değiştir...
..... -
arkadaşlar ntfs fat32 olayında en son okuduğum konu hepinizz bilin diye paylaşmak istedim
1)fat32 ntfs ye kolay bir şekilde çevrilir.Aynı durum tam tersi için veri kaybı olmaksızın yapılamaz!!!!
2)ntfs kesinlikle fat32 ye göre daha iyi çalışma prensibine,daha düzgün dosya sistemine sahiptir,özellilkle winXP için şart diyorum çünkü performansı daha iyi(isteyen araştırabilir)
3)Fat32 ntfs ye göre eski bir sistem ve eksikleri oldukça fazla
4)fat32 yüksek kapasiteli hdd'ler için yavaşlatıcı ve kullanışsız kalıyor ntfs'de ise böyle bi sorun yer almıyor YANİ kapasite sorunu yok
Arkadaşlar fat32 ve ntfs arasında durum bundan ibarettir -
herkese selam foruma bayagidir giremedim bilgi aktaran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, partition magic i tavsiye ettim arkadasa, o deneyecek olmazsa diğer formulleri (eula sonrası vb...) deneyeceğiz. saygılar... -
sistem araçlarında sürücü dönüştürücüyü dene fat32 çevir:)) -
gerçi alakasız ama şu ntfs in zaman içinde dosyaları otomatik sıkıştırmasını engelleyemediğim için bende ntfs->fat32 dönüşümünü cidden düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X