Bildirim
NT.com.tr 3al2öde yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam birşey sorucam hangi kargoyu seçtiniz ? _____________________________ -
3al 2 öde kampanyası indirimli fiyat üzeinden değil etiket fiyatı üzerinden. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: psycho0093
yaklaşık 120 liralık kitap aldım 11 adet fakat 3al2öde derlerken toplam 7 lira indirim gözüküyor çözemedim şu işi, alışveriş yapan varsa anlatabilir mi neden böyle olduğunu yoksa yarın müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum
bak şimdi orda 120 lira dediği şey zaten kitapların indirimli hali genelde kitaplara yüzde 20 indirim yapıyorlar. o yüzden 3al2öde kampanyasını tam uygulamıyorlar. aslında o kitapların değeri 150 lira ama biz 120ye satıyoruz zaten falan diyorlar_____________________________ -
Bu kampanya internet alışverişinde mi var sadece ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
Bu kampanya internet alışverişinde mi var sadece ?
evet sadece internet alışverişi üzerinden.
bu arada indirim aldığın en düşük fiyatlı ürün üzerinden oluyor. o 7 liralık ürünü kaldır, onun yerine başka koy indirim miktarı değişir.
ayrıcahttp://resim.donanimhaber.com/m_57687311/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57721568_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
Bu kampanya internet alışverişinde mi var sadece ?
hayır magazalarda da var_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: anatomie
hocam birşey sorucam hangi kargoyu seçtiniz ?
Sürat kargoyu sececegim cunku 100tl uzerine bedavaya gelyiyor kargo, diger kargo sirketi ucret aliyodu_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: duetyo
quote:
yaklaşık 120 liralık kitap aldım 11 adet fakat 3al2öde derlerken toplam 7 lira indirim gözüküyor çözemedim şu işi, alışveriş yapan varsa anlatabilir mi neden böyle olduğunu yoksa yarın müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum
bak şimdi orda 120 lira dediği şey zaten kitapların indirimli hali genelde kitaplara yüzde 20 indirim yapıyorlar. o yüzden 3al2öde kampanyasını tam uygulamıyorlar. aslında o kitapların değeri 150 lira ama biz 120ye satıyoruz zaten falan diyorlar
Biraz Laf olsun diye yani kampanya anladim tesekkurler, peki siparis sirasini ayarlasak yuksekleri kendi arasinda dusukleri kendi arasinda falan indirim miktari artar mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
kardeşim ne kitapları aldın acaba? merak ettim.bide 12 .sınıf? mezun? _____________________________ -
hocam internet mağazasında indirim bazı kitaplarda geçerli olmuyor. sistemde sorun mu ne varmış dediler ntye gittiğimde, sonra kitapları normal mağazadan aldım. bu sefer dedikleri gibi 3üncu bedavaya geldi. _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: duetyo
quote:
bak şimdi orda 120 lira dediği şey zaten kitapların indirimli hali genelde kitaplara yüzde 20 indirim yapıyorlar. o yüzden 3al2öde kampanyasını tam uygulamıyorlar. aslında o kitapların değeri 150 lira ama biz 120ye satıyoruz zaten falan diyorlar
Biraz Laf olsun diye yani kampanya anladim tesekkurler, peki siparis sirasini ayarlasak yuksekleri kendi arasinda dusukleri kendi arasinda falan indirim miktari artar mi acaba?
bir şey değişmez arkadaşım gitti nt'den aldı indirimi kesip sadece 3al2öde kampanyası yaptılar ben kitapçıya gidiyorum nt kadar ücret alıyor ama en azından kargo ücreti olmuyor_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zomigg
kardeşim ne kitapları aldın acaba? merak ettim.bide 12 .sınıf? mezun?
Sözelciyim de ygsye yonelik deneme setleri aldim sadece,lys icin de soru bankalari.siparisi bugun veriyorum vermedim daha ayrica burdan onermem dediginiz ya da su daha iyi olur dediginiz bisey var mi acaba;
1
14.02.2012 19:37
Sınavlara Hazırlık Körfez Ygs Tekno Tek Deneme 2
2
14.02.2012 19:37
Sınavlara Hazırlık Körfez Ygs Tekno Tek Deneme 1
3
14.02.2012 19:36
Sınavlara Hazırlık Fem Lys Edebiyat El Kitabı
4
14.02.2012 19:24
Sınavlara Hazırlık Fem Ygs-Lys Tarih (Soru Bankası)
5
Sınavlara Hazırlık Lys Felsefe Grubu Soru Bankası Fem Yay
6
Sınavlara Hazırlık Güvender Lys Coğrafya Soru Bankası
7
Sınavlara Hazırlık Lys Tarıh Soru Bankası Çözüm DVD'lı Körfez Yay
8
Sınavlara Hazırlık Fem Ygs-Lys Coğrafya (Soru Bankası)
9
14.02.2012 19:23
Sınavlara Hazırlık Fem Lys Edebiyat Soru Bankası
10
Sınavlara Hazırlık Fem Ygs 11 Fasikül Deneme ~ Ad
11
Sınavlara Hazırlık Fem Ygs 9 Fasikül Çözümlü Deneme ~ Ad_____________________________
-
Fem'de kararsizim biraz cunku ben ygsden sonra cozmek icin aliyorum soru bankalarni fakat ygs-lys yaziyo ygsye yonelik soru tarzlari istemiyorum ben ama inceleyemedigim icin kararsiz kaldim _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler