Bildirim
NT 16 ADET PHILIPS POWER ALKALİN PİL 9.90
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
N11 sandım bi an -
Yanıyor çok iyi. Kargo var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu ürün mü?
http://www.hepsiburada.com/liste/philips-powerlife-aa-16li-mega-paket/productDetails.aspx?productId=ofisphlpspwr16aa&categoryId=60002789&SKU=OFISPHLPSPWR16AA
edit: evet, oymuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 27 Mart 2014; 14:57:28 > -
NT soruşturma için de ya kapatılırsa falan daha ucuza satarlar KAPATIYORUZ diye :Dd -
internet sitesine baktım pil bulamadım sanırım sadece mağaza satışı kasanın yanında sepetin içinde bir sürü vardı bu pilin sadece dörtlüsünü başka yerlerde 6tl falan satıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: laider
şu ürün mü?
http://www.hepsiburada.com/liste/philips-powerlife-aa-16li-mega-paket/productDetails.aspx?productId=ofisphlpspwr16aa&categoryId=60002789&SKU=OFISPHLPSPWR16AA
edit: evet, oymuş.
evet bu ürün ama hepsiburadan alınsa 5 tl kargo 16 falan gelir elden alıcak için baya uygun nt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 27 Mart 2014; 15:00:56 >
-
Arkadaşlar, geçen ay şarjlı pil bitince apar topar bu pilden aldım Gold'tan. Beklentim düşüktü ama abartmıyorum, 2100 mah şarjlı pilden daha fazla performans verdi. Her türlü ihtiyaca cevap verir. -
Pil konusunda BİM i tecrübe edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı pilleri kullanıyorum, epey performanslı bir şey. Yarın aklıma düşerse uğrarım bir iki kutu alırım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın uğrar stoklarım 8-10 paket
24 adet 9.80 liraya gelir
http://www.kliksa.com/urun/vpw-vh-12-aa-12-adet-lr-6-alkalin-pil/900153646
16 adet gp ultra 9.80 lira
http://www.kliksa.com/urun/gp-alk-r6-8-li-aa-normal-alkalin-piller/900119925
9.90 liraya 8 adet duracell turbo max 16 adet philipse tercih edilirmi acep?
http://www.kliksa.com/urun/duracell-turbo-max-alkalin-aa-kalem-pil-6-2-8-li-paket/980001422
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 28 Mart 2014; 0:09:58 >
-
Ya kalite?
quote:
Orijinalden alıntı: cruel_crazy
Pil konusunda BİM i tecrübe edin
+1 Bunu yazmaya girmiştim, 16 adedi 6 lira yapıyor... -
bunların son kullanma tarihi nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Yarın uğrar stoklarım 8-10 paket
Hepsiburada da duracel duralock var. 2023'e kadar bekleyebiliyor. 9X15TL(18 li paket fiyatı 14.99TL) -25(hediye çeki) - %10 Bonus kampanyası ve kargo bedava = 18 pil 11 TL ye geliyor. avanajx felan hariç.
Şimdi 9X18= 162 pil eder. Bu piller kısa sürede bitirilmeyecekse şöyle bir durum oluşuyor. 1 sene sonra da piller bu fiyattan olacak ..hatta daha iyileri daha ucuz bile olabilir. 2 sene sonrada aynı olacak. e o zaman parayı gömmeye ne gerek var. Not: Eğer piller kısa sürede kullanılacaksa tüm sözlerim geçersizdir.
Aklıma gelmişken bu paraya ataba serisi şarj cihazı ve üstüne de 10 tane panasonic evolta serisinden (en az) alınabilir. Yeni nesil pil oldukları için şarj ediltikten sonra 1 sene beklese bile çok az düşüş olacaktır.
Neyse fazla bıdı bıdı yaptım. Sizin nezdinizde tüm arkadaşlara tavsiye bence alkalin pile çok para yatırmaya gerek yok. Zaten ucuzlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoTech -- 28 Mart 2014; 1:31:16 >
-
superhead a tamamen katılıyorum. -
Arkadaşlar, konuyu saptırmasak?
Ben film için ses kayıt cihazında kullandım. Normal BİM pili kullandığımda beş-on dakika kayıt ile biten piller, bu Philips'i kullanınca 1 saat ve belki fazla kayıt yaptı ve daha hala pil vardı. (ne kadar vardı bilemiyorum elbette) -
quote:
Orijinalden alıntı: superhead
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
quote:
Orijinalden alıntı: superhead
Devletimin en gizli toplantılarını dinleyip bütün dünyaya yayan vatan hainlerinin bedava ya verseler de mallarını almam.
Beni eleştirecek arkadaşlar çıkacaktır. Arkadaşlar bu partiler üstü bir mesele. Milli güvenliğimizi ilgilendiriyor.
yav orası öyle, büyük ayıp , şimdiye kadar 30 tape dinledim , parça parça geliyor bir de, ama belli bir fırlamalık var, seçime az kala çıkardılarki yalanlaması, ya da etkisi azalmasın diye , ama daha sağlam kayıtlar var gibime geliyor, yarın ve cumartesi patlama noktası olur bu işin
Gerisi muhakkak vardır da bence cemaat bu son kasetle kendi ayağına sıktı. Resmen intihar etti. Artık ağzıyla kuş tutsada komple temizlenecekler. Yok olup gidecekler.
son kaset derken ? süleymaniye mi ?
-
Bu konununda içine ... Ya arkadaş gidip amerikan su bu mağazalarında tonla para harcayanlar gelip burda amerikaya hizmet ediyor diye cemaate ahkam kesiyor. Gidin başka yerde yapın siyasetinizi... Anlayamayanlar için burası SI CAK FIR SAT LAR...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bargello 561 orjinali
- lcw adım at kazan nedir
- algida ile kazan puan hilesi
- spotify 3 ay ücretsiz
- hepsiburada premium worldcard
- letgo kargo ücreti ne kadar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X