Bildirim
NSF convert
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8ebbba59-5f17-4e52-8980-c4f0dfa92d65&displaylang=en
böyle bir connector add-in i var microsoftun..
Lotus kurulu bir pcde outlook ve bu add-in yardımı ile lotusdaki mailleri açabilirsin..Oradan da pst olarak başka bir pcye aktarabilrisin diye düşünüyorum.
Converter da var ama ücretsiz bulabileceğini hiç sanmıyorum.
Biraz kurcaladım da bu add-in lotusun 4.x and 5.x sürümlerinden export edilen dosyaları kendisine import edebiliyor.Ama sanırsam 6.x sürümlerine desteği yok.
Sizin lotus sürümü nedir?_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8ebbba59-5f17-4e52-8980-c4f0dfa92d65&displaylang=en
böyle bir connector add-in i var microsoftun..
Lotus kurulu bir pcde outlook ve bu add-in yardımı ile lotusdaki mailleri açabilirsin..Oradan da pst olarak başka bir pcye aktarabilrisin diye düşünüyorum.
Converter da var ama ücretsiz bulabileceğini hiç sanmıyorum.
cevabın için teşekkürler, fakat bendeki notes datası 7 ile alınmış ve 7 ve üzeri bi yerden bulup indirmem lazım ozaman.. yinede teşekkürler_____________________________ By_ToDD
-
Üstte mesajımı editledim önce onu belirteyim.
Bunun yanında office in 2007 versiyonu belki daha yüksek sürümleri import etmeyi sağlıyordur.Add-in i kurup denemeni tavsiye ederim.
Bunun yanında bir lotus programı bularak (4 ya da 5 sürümü)
7 de export ettiğin datayı onun içine atıp tekrar 4 ya da 5 sürümü olarak export etmeyi de deneyebilirsin._____________________________ -
merhabalar, vermiş olduğun program office 2007 de çalışmamakta şimdi 2003 üzerinde bi deneyecem bakalım... teşekkürle _____________________________ By_ToDD -
2007 değil zaten..2003 de denemelisin. _____________________________ -
"Bunun yanında office in 2007 versiyonu belki daha yüksek sürümleri import etmeyi sağlıyordur." bu yazına istinaden yazdım zaten _____________________________ By_ToDD -
Anladım..
Oradaki düşüncem 2007 office için belki yeni bir add-in çıkarmışlardır ya da içinde gömülü olarak geliyordur idi.
Siz bir deneyin dediklerimi..Bakarız tekrar_____________________________ -
denedim,
illede lotus notus un 7 ve üzeri istiyorki şimdi onu bulup indirmek gerek_____________________________ By_ToDD -
Arkadaşlar Lotus Notus Hakkında dönem ödevim var.
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ???_____________________________ -
güncel _____________________________ Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- oyunu tam ekran yapma
- uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı chrome
- word tek sayfaya sığdırma
- disk yazma korumalı ne demek
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- touchpad çalışmıyor
- rom bellek nedir
- ping nasıl düşürülür
- pc kapatma komutu
- connection reset ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler