Şimdi Ara

.:Nserisi Multimedia Bilgisayarı: N93:. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.325
Cevap
0
Favori
55.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

baktımda çok sallamışlar gelince hayal kırıklığına uğramayın.

git özellik istiyosanız lap top al nerdeyse okadarcep telefonlarından bahsediyoz bune ya böyle.

cebim çalıyor cepten çıkartınca görenler kaçar.
  • N93 oyun videosu. Süper
    http://www.symbian-freak.com/news/006/05/nokia_N93_video_demonstration_4.htm

N93 tarafından gerçek zamanlı yapılmış 3D oyundan bir kısım. Video veya kısa film değildir.
    http://pandora.luxus.fi/e3blog/e3_06/video/ca8f384610fe4875b70266c2120b9e49.swf.aspx

Oyunda kendi karakterimizi yaratabilecek, multiplayerda arkadaşlarımızla dövüş yapabileceğiz...

.:Nserisi Multimedia Bilgisayarı: N93:.

Not: "esage" in isteği üzerine...

• Nokia gerçekten müthiş bir multimedia cihazı üretmiş. Ama 180 gr ağırlığıyla ceplerin kabusu olacaktır. Büyük cepli kıyafetler moda olur belki . Ben 3000 YTL olur demiştim az söylemişim gibime geliyor telefonun özelliklerine bakınca. Euro bu halde olunca bu telefon 3.800 civarı olur. Artık alabilme şansına erişenler de telefonu yanlarında korka korka taşırlar. (Eee hırsızı,kapkaççısı,yan kesicisi)
  • gerçekten çok dehşet bir makina ya,kesin rüyalarıma girer artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: esage

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

n90 olsn n93 olsn kulanıssz telefonlar bı kamera ıcın cebımde takoz tasıyamam acıkcası...

+100

Saol yaa Arkadaşlar siz bi telefonu özellikleri için mi yoksa ağırlığı x büyüklüğü için mi seçionz???

ben bu telefonu dırek secmıorm cunku agrlıgı ve buyuklugu ne kadar ozelgı olrsa olsn benım almamamı saglıo

• bide isim takmışlar multi medya bilgisayarı diye artık cep telefonu demeye utanıyorlar herhalde

• quote:

bide isim takmışlar multi medya bilgisayarı diye artık cep telefonu demeye utanıyorlar herhalde

dostum senin derdin ne boyuna nokia'ya çamur atıyorsun sen bu telefona rüyanda bile sahip olamazsın.benim getirdiğim kanaat bu yönde hep üstün özellikli pahalı tellere çamur atıyon ama herkes için ve senin içinde geçerli eğer teknoloji manyağı isen ve cebinde şişkinse sende alırsın bu telefonları;n80-91-93
    senin işi ben kedi-ciğer olayına bağlıyorum kısacası

• quote:

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

bide isim takmışlar multi medya bilgisayarı diye artık cep telefonu demeye utanıyorlar herhalde

dostum senin derdin ne boyuna nokia'ya çamur atıyorsun sen bu telefona rüyanda bile sahip olamazsın.benim getirdiğim kanaat bu yönde hep üstün özellikli pahalı tellere çamur atıyon ama herkes için ve senin içinde geçerli eğer teknoloji manyağı isen ve cebinde şişkinse sende alırsın bu telefonları;n80-91-93
    senin işi ben kedi-ciğer olayına bağlıyorum kısacası

Helal olsun daa ii söliemzdm!

Bu arada Al Pac, katkın we geleckte yapmanı beklediim () katkıların için saol

• ilk filmi izleyin lap top yanında küçük kalmış cihazın
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

gerçekten çok dehşet bir makina ya,kesin rüyalarıma girer artık

bu telefon pardon multi medya bilgisayarı rüyalarıma kabus olarak girer.ben korkarım o cihazdan
  • Ya tamam arkadaşım sen alma, git sen cihazın yanında küçük kalan (!) lap top'ını al, ne yapalım yani.Biz alacaz, sen ister al ister alma.şimdi nokiayı arayıp faruk bey beyenmedi satışı durudurun mu diyem???

Kedi-ciğer benzetmesi çok doğru olmuş gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bomber

Ya tamam arkadaşım sen alma, git sen cihazın yanında küçük kalan (!) lap top'ını al, ne yapalım yani.Biz alacaz, sen ister al ister alma.şimdi nokiayı arayıp faruk bey beyenmedi satışı durudurun mu diyem???

Kedi-ciğer benzetmesi çok doğru olmuş gibi...

Hakkaten farukk, eğer bu TELEFONLA bir problemin warsa git başka bir telefon al, gereksiz yere bu topici doldurma!!

• valla yukarda bi curcuna , bi kaos, millet çıldırmış telefonu görünce

tam bakamdım, bu aletle TV izleme imkanı var mı ? Başka telefonlarla yan yana sıralanıp çekilmiş resimleri varsa yayınlarsanız çok makbule geçer.. oval hatlarla gizlemeye çalışmış olsalarda bu alet n90 dan da iri yarı gözüküyor !??
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

valla yukarda bi curcuna , bi kaos, millet çıldırmış telefonu görünce

tam bakamdım, bu aletle TV izleme imkanı var mı ? Başka telefonlarla yan yana sıralanıp çekilmiş resimleri varsa yayınlarsanız çok makbule geçer.. oval hatlarla gizlemeye çalışmış olsalarda bu alet n90 dan da iri yarı gözüküyor !??

Hayır şimdilik TV izleme imkanı yok (eğer bahsettiin N92'deki gibise tabii, internetten izlersin), ve de haklısın ne yazıkki N90'dan her anlamda daa büük, daa geniş, daa uzun, daa kalın, ve daa ağır, ama daa şık olduu için pek fark anlaşılmıyo

• arkadaşlar benim bu yorumlarım bu cihazı alacaklar için şu topice baksalar hemen alacaklar.nedenmi sizin bu telefon süper.rüyalarımda gördüm falan

diyonuzya çok abartıyonuzya adam alacak teli bukadaar övülen tel pardon multi medya cihazı bumuydu diyecek.biraz eleştiride yazıyımki alacaklara ışık olsun.

beni haklı bulanlar alır.sizi haklı bulanlar almaz bu kadar basit. sonuçta yorum yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 14 Mayıs 2006; 14:45:37 >

• tahminim doğru çıktı, takoz neyse bana bu telefonu verseler, özel diktirdiğim deri kılıfa iyice sarıp sarmalar, sırt çantamın en korunaklı yerine koyar, ( ki sırt yada bel çantası taşıyan biri değilim) öyle dolaşırdım. telefon ihtiyacı mı ? asla bu telefonu heba etmezdim, zaten bu teli aldığım yerden istesem yanında bi 1100 dhediye ederler telefon görüşmesi için 1100 ı kullanırdım..

peki ben bunca eziyete neden katlanayım. kusursuz bir medya oynatıcı işlevi olan orta fiyat küçük bi tel alır. mesela k750, sxg75, 6280 gibi.. yanımda bunu talır, çantamın en güzide yerinede özel deri kılıfa gerek kalmadan taşıma kılıfı yanında hediye 300 liraya aldığım nikon yada canon umu taşırdım.

saygılar sevgiler, benim bu tel hakkında görüşüm budur.

• quote:

arkadaşlar benim bu yorumlarım bu cihazı alacaklar için şu topice baksalar hemen alacaklar.nedenmi sizin bu telefon süper.rüyalarımda gördüm falan

diyonuzya çok abartıyonuzya adam alacak teli bukadaar övülen tel pardon multi medya cihazı bumuydu diyecek.biraz eleştiride yazıyımki alacaklara ışık olsun.

beni haklı bulanlar alır.sizi haklı bulanlar almaz bu kadar basit. sonuçta yorum yapıyoruz

Tamam anlıorm eleştirebilirsin, ama sen öle bir eleştriosn, sanki almak isteyen herkesi wazgeçirmeye çalışıosn.. Biraz daa şans wer tele

• quote:

tahminim doğru çıktı, takoz neyse bana bu telefonu verseler, özel diktirdiğim deri kılıfa iyice sarıp sarmalar, sırt çantamın en korunaklı yerine koyar, ( ki sırt yada bel çantası taşıyan biri değilim) öyle dolaşırdım. telefon ihtiyacı mı ? asla bu telefonu heba etmezdim, zaten bu teli aldığım yerden istesem yanında bi 1100 dhediye ederler telefon görüşmesi için 1100 ı kullanırdım..

peki ben bunca eziyete neden katlanayım. kusursuz bir medya oynatıcı işlevi olan orta fiyat küçük bi tel alır. mesela k750, sxg75, 6280 gibi.. yanımda bunu talır, çantamın en güzide yerinede özel deri kılıfa gerek kalmadan taşıma kılıfı yanında hediye 300 liraya aldığım nikon yada canon umu taşırdım.

+10001 benim gibi düşünen çok arkadaş çıkacak.nokıa komedi cihazlar çıkartıyor ya

• quote:

quote:

tahminim doğru çıktı, takoz neyse bana bu telefonu verseler, özel diktirdiğim deri kılıfa iyice sarıp sarmalar, sırt çantamın en korunaklı yerine koyar, ( ki sırt yada bel çantası taşıyan biri değilim) öyle dolaşırdım. telefon ihtiyacı mı ? asla bu telefonu heba etmezdim, zaten bu teli aldığım yerden istesem yanında bi 1100 dhediye ederler telefon görüşmesi için 1100 ı kullanırdım..

+10001 benim gibi düşünen çok arkadaş çıkacak.nokıa komedi cihazlar çıkartıyor ya

Yannız sinirime dokunmaya başladın, sen telefonu eleştirmekten çok telefonu taşlıosn, sanki tel güzel diil, özelliksiz, beş para etmez bir cihazmış gibi davranıosn dış görünüşü sana büük gelio die, sen telefonu küçüklüğüne bakarak alıosan o zmn git 1100 fln al, ama başkalarının beğendii telefonları sürekli ezip durma

• arkadaşım senin yorumuna saygım var

seninde benim yorumlarıma saygın olmalı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.