Şimdi Ara

.:Nserisi Multimedia Bilgisayarı: N93:. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.325
Cevap
0
Favori
55.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Al PaC

quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

N93 mükemmel bir alet. Nokia tam bir multimedia canavarı üretmiş. Fiyatı da 3000 YTL olur artık.

O EFS çıkış fiyatı

özellik olarak manyak bir telefon..bi de n73 boyutlarında,kapaksız olsa başka hiçbir telefon satmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

quote:

N93 mükemmel bir alet. Nokia tam bir multimedia canavarı üretmiş. Fiyatı da 3000 YTL olur artık.

O EFS çıkış fiyatı

özellik olarak manyak bir telefon..bi de n73 boyutlarında,kapaksız olsa başka hiçbir telefon satmaz

Deme öle yaa tipi çok da fena diil...

• quote:

Orjinalden alıntı: esage

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

quote:

O EFS çıkış fiyatı

Deme öle yaa tipi çok da fena diil...

tipinden daha çok 180 gram ağırlığı ve açılınca n90dan büyük olan boyu(bazı resimlerde büyük gibi geldi bana..herneyse aynı sayalım)..yani 6600ın 2 katı..

büyük konuşmayayım ama bu boyda bir tel. almam..bknz;şimdiki telefonum sl75..
    (n90ın kapalı haldeki boyu 6600la aynı..hatta bunla ilgili forumdaki bi arkadaş çekmiş eklemişti..açılmış hali 2 tel. boyundaydı..bu da onun gibi..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 10 Mayıs 2006; 18:37:02 >

• N93 ün en önemli güzelliklerinden bir tanesi ekranın N92 gibi yan yatabilmesi. Yani N90 da gibi dik kullanmak zorunda kalmıycak oluşu. Ben sürekli yan kullanırım ve/veya kullanmayı düşünüyorum.
  • Yalnız yan kullanırken söle kötü bir yanı war; tuşlar da yana doğru değişmiyo, o yüzden mesela "A" yazmak için yine 2'ye basman lazım....
  • quote:

Yalnız yan kullanırken söle kötü bir yanı war; tuşlar da yana doğru değişmiyo, o yüzden mesela "A" yazmak için yine 2'ye basman lazım....

Olsun bananem

• Pek olmamış ama olsun
  • İyi haberler: Nokia N93 (N72 ve N73'le birlikte) Nokia'nın Türkiye sitesinde yer alıyor, http://www.nokia.com.tr/id73.html
  • N93 hakkında yeni bilgileri olan???
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi, Nokia en yeni N Serisi telefonları olan N93, N72 ve N73'ü tanıttı.. Bu topici de N93 için açtım. Bütün bilgileri burada paylaşalım!!!

Çalışma frekansı: Dual mod WCDMA/GSM ve triband GSM kapsama alanı (EDGE/GSM 900/1800/1900 + WCDMA 2100 MHz ağları)
    Kamera: 2048 x 1536 piksel (3.2 Megapixel), Carl Zeiss Vario-Tessar Lens, otofokus, 3x optik, 20x dijital zum
    Video özellikleri: VGA (640 x 480) 30 fps (saniyedeki kare sayısı)
    Ekran özellikleri: 2.4'' QVGA ekran, 262,141 renk; 1.1'' ikincil ekran, 65,536 renk
    Batarya özellikleri: Lityum polimer pil BP-6M 1100mAh; Konuşma süresi: 3,7 saat (WCDMA ağında), 5,1 saat (GSM ağında); Bekleme süresi: 10 gün (WCDMA ve GSM ağlarında). Tabii biz Türk milleti olarak telefonu abartılı çok kullandığımız için 4 gün desek daha mantıklı olur
    Hafıza fonksiyonları: 50 MB cihaz içi hafıza; 128 MB genişletilebilir MiniSD kart
    Bağlantı özellikleri: WLAN (802.11 b/g) ve UPnP, Bluetooth v2.0, USB 2.0 Pop-Port bağlantısı, TV Out özelliği (PAL/NTSC), IrDA

2006'nın 3. çeğreğinde çıkması planlanıyor (ağustos). Fiyatı 500-600 Euro aralığında olacak.

Genel olarak özellikleri bunlar.. Eğer daha detaylı bilgi istiyorsanız buadresten bulabilirsiniz.

Biraz da resim koyiyim :

.:Nserisi Multimedia Bilgisayarı: N93:.

Tebrik ederim

• Saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΣŠΛĠΣ -- 12 Mayıs 2006; 21:03:26 >
  • Hiçbişi yok mu yawww????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΣŠΛĠΣ -- 12 Mayıs 2006; 21:03:15 >
  • quote:

Hiçbişi yok mu yawww????

Yok walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 12 Mayıs 2006; 21:12:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bomber

quote:

Hiçbişi yok mu yawww????

Yok walla

Yaa hep aynı şeyler çıkıo, ayn yazıyı şu ana kadar 5 sitede okudum Hiç kimse beğenmğiyo mu bu telefonu N90'ın başarısızlığı yüzünden???

N93 SÜPER Bİ TELEFON, N90'LA KARŞILAŞTIRMAYIN BİLE!!!!

• n90 olsn n93 olsn kulanıssz telefonlar bı kamera ıcın cebımde takoz tasıyamam acıkcası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

n90 olsn n93 olsn kulanıssz telefonlar bı kamera ıcın cebımde takoz tasıyamam acıkcası...

Tamam biraz takozlar, ama kullanışsız diğiller.
  • quote:

n90 olsn n93 olsn kulanıssz telefonlar bı kamera ıcın cebımde takoz tasıyamam acıkcası...

+100
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

+100

Saol yaa Arkadaşlar siz bi telefonu özellikleri için mi yoksa ağırlığı x büyüklüğü için mi seçionz???
  • ağırlık hiçbirşey,özellik benim için herşey,n90'a hasta olmuştum,sadece ses kalitesi kötüydü bundan böyle n91-n80-n83-n73-n71 hepsi yalan oldu tek bir gerçek kaldı o da n93 bende ısrarla bekleyeceğim,resmen aşık oldum tele yawha bu arada oyun performansıda mükemmelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 13 Mayıs 2006; 10:47:15 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.