Şimdi Ara

nPerf, Türkiye'deki mobil operatörlerin hızını ölçtü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
4.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sayın bakanlar bakmaktan başka bişey yapın.
    bakın ben oyun testedemediğimden sizlere bakar oldum.
    başkan olsam bakanları gönderip görenleri getirecem

• Vodafone'a tam tamına 1 yıl boyunca her ay üşenmeden şikayet kaydı oluşturdum ama bir çözüm sunamadılar. vodafone'un bu berbat çekim gücü ve hiç bir şekilde çözüm sunmaması yüzünden 20 yıllık hattımı turkcell'e geçirdim. rahat bir nefes aldım.

• vodafone coptur

• Vodafone samsun şehir merkezi 1 aydır abartmıyorum 2 mbit internet. İnsan utanır biraz

• Evde kablolu internet için konuşuyorum;
    Hangi operatör olursa olsun, alt yapı FİBER olmalı, gerisi boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 25 Mart 2020; 22:12:54 >
  • 1 ay vodofone kullandım, rezalet kalitede bir bağlantı birini aradığım zaman bazen çekmiyordu 9,10 sn sonra düşme sesi geliyordu, sonra turkcelle geçtim rahatladım

• Internet üzerinden yayın yapan online radyo veya spotify dinlerken kesinti yaşamıyorsan..

Youtube videoları veya Netflix seyrederken kesinti yaşamıyorsan..

Hangi operatörü kullandığının ve aldığın internet hızının önemi yok. Dolayısıyla burada yazdığın rakamlar -gereksiz- oluyor.
  • kimse telekom'u övmesin.depremde çıktı altyapının foyası

tcell vs vodafone'da ise ekmek köfte hesabı
  • Vodafone kullanırken bir tek rize ye gittiğimde problem yaşıyordum büyükşehirlerde hiç sorun çekmedim rize de ama vodafone şehirden çıktın mı yok gibi çoğu yerde beylikdüzünde vodafone turkcell ile hemen hemen aynı istanbul merkezde ise hiç fark gözlemlemedim.Antalya serik de mesela vodafone turkcell den daha iyi idi .Turktelekom da kullandım bir süre internet hızı çok iyi turkcell den önce kullanıyordum ama sesli görüşme de sıkıntılı geldi bana o yüzden turkcell e geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.