Şimdi Ara

nPerf’e göre Türkiye'nin bağlantı kalitesi değerlendirme sonuçları belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
11.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben sol fftb fiber kullanıyorum rezalet bir oyun gecikmesi var. sansür çok ağır.

  • Hepsinde en iyi olan internet altyapı kursalar keşke

  • telekom bankalara geçti ücretide arttı artık en ucuz vadofone çektiği yere kadar salla gitsin

  • turkcell reklam ekibi damlamış yine. Aynen müthişsiniz, kralsınız

    Övdükleri şey de öldürmeyip felce razı etmesi, karşılığında da sürekli kanımızı emmesi

  • Vodafone zamanında çok iyiydi. Türk Telekom Araplarından elinden alınıp bankaların eline geçince işini ciddiye alıp iyi yatırım yapmaya başladı. Şu an en kötüsü Vodafone.

  • Türk Telekom benim gözlemlerime göre de internet hızı olarak çok kararlı ve daha hızlı. Turkcell bir uçuyor bir sürünüyor LTE'de. Web sayfaları yüklenirken mal gibi bekliyor bazen. Ancak Türk Telekom veri sayaçlarında tuhaflıklar var. Türk Telekom'da örneğin 2.3 GB veri kullandıysam paketimden 2.8 GB eksilme oluyor. Turkcell'de böyle değil. Cihazın veri sayacı ne diyorsa o. Bir diğer konu da Turkcell veri sayacı neredeyse anlık çalışıyor ve hemen bildirim yapıyor SMS ile. Türk Telekom ise yarım saat bazen 1 saat geriden geliyor ve bildirimleri hep geç geliyor. Bunları fark eden var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinPowerTurbo -- 21 Eylül 2021; 13:59:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRQN kullanıcısına yanıt

    Yorumları inceleyin göreceksiniz boyları  

  • @powerstorm Mobil operatörler konusundan size gelen şikayetler vardır mutlaka çünkü ilgili yönetici bildirdiğini belirtiyordu. O şikayetlere konu olan üyelerle bu anasayfa haberindeki kışkırtıcı/kavga ortamı oluşturmaya çalışan kişileri karşılaştırır mısınız lütfen. Bloklayıp görmezden gelmek kişisel olarak çözüm olsa da forum kirliliği hat safada. En basitinden bu konunun mesaj istatistiklerine bakıp olayın normal olmadığını anlayabilirsiniz bile.

  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    Size vereceği cevap belli (burası sanal ortam yorumları fazla dikkate almayın bence) Olacaktır.

  • Türk Telekom'un eski fiyat avantajı kalmadı. Ekonomik kriz sebebiyle zam yapması normal tabii ama eskiden Turkcell ve Vodafone'daki muadil paketi çok daha ucuza sunan bir operatördü. Ne güzel BİMcell kullanıyorduk, orayı bile zam yaptırarak bitirdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Der Meister.

    @powerstorm Mobil operatörler konusundan size gelen şikayetler vardır mutlaka çünkü ilgili yönetici bildirdiğini belirtiyordu. O şikayetlere konu olan üyelerle bu anasayfa haberindeki kışkırtıcı/kavga ortamı oluşturmaya çalışan kişileri karşılaştırır mısınız lütfen. Bloklayıp görmezden gelmek kişisel olarak çözüm olsa da forum kirliliği hat safada. En basitinden bu konunun mesaj istatistiklerine bakıp olayın normal olmadığını anlayabilirsiniz bile.

    Evet bahsedilen arkadaşlarımız bu konuyada gelmişler. Kendilerini bir kaç kere uyardım ancak işin sonuna gelmek üzereyiz.





  • Yetkili yönetici büyük ihtimal kendi oluşturduğu forum kurallarını görmezden gelecekse yapacak bir şey yok. Forum kurallarının 2. ve 6. maddelerine göre ben şikayetimi yaptım, hem de belki yüzlerce kez aynı şikayetleri yapmışımdır. Az önce açıktan da bildirdim, daha da yapacak bir şey yok.


    Geçen gün dijital platformlar başlığı altında biri netflix hesapları satıyordu, konu günlerce öyle durdu en sonunda ben şikayet ettim de silindi. Aynı gün farklı üye tekrar o konuyu açtı ve 6 gündür duruyor. O yüzden bu kişilerle ilgilenilmemesine şaşırmıyorum ama son olarak şikayetimi açıktan da ilettim, @powerstorm'un bileceği iş artık.

  • Hızların hepsi hikaye. Hangisinin o bölgede yatırımı altyapısı iyiyse o iyi çalışıyor. Ben türk telekom kullandım iyiydi sonra dahs ucuz diye turkcelle geçtim memnunum. Mobilde ise oranın baz istasyon kapasitesi falan önemli herhalde. Ben türk telekom mobil internet çekmiyor diye şikayet ettiğimde bölgenizde yoğunluk var demişlerdi. Madem yoğunluk var kapasiteyi arttır.


    Sonuç olarak turkcell ping açısından türk telekomdan biraz dahs iyi diyorlar. Türksat ise fiyat performansla öne çıkıyor ama ping durumu daha kötü sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboneye göre pazar payları 2021 birinci çeyrek itibariyle btk raporlarına göre ;
    Turkcell 40.7
    Vodafone 31.4
    Türk Telekom 27.9 dur.

    Aboneye göre en fazla data kullanımı Türk Telekom dadir. Çevrenizde Telekom kullanmayan olabilir ama alt yapı olarak Telekom, Vodafone un çok çok önünde. Her geçen gün fiber ile beslenen baz istasyonu sayısını arttırıyorlar.

    Alt yapı olarak Vodafone u zaten çoktan geçti. Turkcell de eskisi gibi değil. Devlet mantığı ile yönetilmeye başladı çoktan.

    Bu da başka bir istatistik

    https://twitter.com/kemalettin/status/1439184666838409219?s=19

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Vodafone yine kalitesini konuşturmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Eylül 2021; 13:25:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nperf de turk telekom'un iş ortağı de mi yerseniz :)

  • Valla telekomdan vodafona gectim hızda ve cekim kalitesinde bir düşüş hissettim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.