Şimdi Ara

Npc Hırsız vada Npc Hunter Neden yoq?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Npc Hırsız vada Npc Hunter Neden yoq?Bilen varmı???

• npc hırsızda var hunterda ama npc hunter japon versiyonunda var
  • bizde ni yoq kadeşim yawwwwwwwwwwww burdan japon halkına;Bizde npc hunter isteriz
  • eceline susamış adam
  • yakında gelcek onlarda
  • bence bi daha ki updateyle onlarıda koycaklar
    bak yawas yawas benzeo japon serwerine
  • inşallah bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Istanbul Thief NPC si Nerede
    18 yıl önce açıldı
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Thief vs Hunter hangisi !!!!!!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ulen bu hunterlar da dengesiz çıkcak gibi bi his var içimde thief die alayımıza dalarsa adamlar ... npc thiefler biliyonuz yıkım ekibi gibi önüne çıkanı biçiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

ulen bu hunterlar da dengesiz çıkcak gibi bi his var içimde thief die alayımıza dalarsa adamlar ... npc thiefler biliyonuz yıkım ekibi gibi önüne çıkanı biçiyo

hec sorma traderlik yapiyom bi anda yanda gercek thifeler geldi ben korktum onlar deveyi indircek die sonra ncp thifeler cikti guclu olanlarindan 3 birden giristi deve yatti sonra gercek thifeler npcleri kesti mallari aldi gidiyodu arkadan polisler geldi(hunterlar )4-5 kisiydi küt pat çat indirdiler thifeleri saolsunlar mallari geri aldim yaf cektigimiz işkence

• bazen bırakıolar jangandaki ilk köpruye herkes yeoha keserken okları yiyolar soykırım oluo ortamda ama bn gülmekten yatıyorum ya
  • Sanirim en buyuk soykirimi ben yapmistim :) aldim thiefimi bandit kalesine goturdum :)
    lvl 50 bot kuran kurmayan tum bandit kalesini tertemiz yapti :) geldi :)
    bana tyesil oldugu icin fazla vurmuyordu cok eglenceliydi diceksinizki noobsun ama diil sadece orada bot kuran adamlara gicigim ben resmen belli bot kurdugu daha yaratik spawn olmadan attack basliyordu :)
    bir daldi benim thief pir daldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.