Şimdi Ara

NP350V5C-S0ATR BİOS UPDATE SORUNU LUTFEN BİRİ COZSUN SU PROBLEMİ :) TUM SAMSUNG LAPTOP KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar olmuyor ya kafayı yiyecegim bu biosu nasıl yukleyebilirim????

http://g1209.hizliresim.com/11/u/df0ks.jpg

boyle bisi cıkıyor denemedigim sey kalmadı google dns nortonuda deactivate eettim . ve isin ilginci kimsenin basına gelmemis tek cozum format mı format bile atsam korkuyorum gene olmayacak diye bios en eski halinde ve arada 3 sürüm fark var yapılmıyor update

• quote:

Orijinalden alıntı: zotokan

arkadaslar olmuyor ya kafayı yiyecegim bu biosu nasıl yukleyebilirim????

http://g1209.hizliresim.com/11/u/df0ks.jpg

boyle bisi cıkıyor denemedigim sey kalmadı google dns nortonuda deactivate eettim . ve isin ilginci kimsenin basına gelmemis tek cozum format mı format bile atsam korkuyorum gene olmayacak diye bios en eski halinde ve arada 3 sürüm fark var yapılmıyor update

3 sürüm fark var demişsin sırayla gelen sürümlerini yüklemeyi denedinmi ve yükleme yapmadan önce bios ayarlarını restore default yap oda olmazsa format at dene ama çokda zorlama bios çökerse açılmaz bilgisayar.

• valla diger arkadas bi üst modeli olan arkadasta ondaki bioslar farklı fakat indirdi acılan cince sayfada ondada cıktı son umudum samsungun sitesinde dosyanın eksik yada sunucu hatası olması :)
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum. vercenix53'dü galiba arkadaşın rumuzu, o çözebilir belki sorunu.
  • serverlarında bir sorun olabilir gecen gun easy update bile yapmıyodu bugun yaptı . bu arkadası aradım ama bulamadim umarım kendisi gorur ozaman. koca forumu talan etttim sonuc alamadım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Sorunum Var Lenovo
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.