boyle bisi cıkıyor denemedigim sey kalmadı google dns nortonuda deactivate eettim . ve isin ilginci kimsenin basına gelmemis tek cozum format mı format bile atsam korkuyorum gene olmayacak diye bios en eski halinde ve arada 3 sürüm fark var yapılmıyor update
quote:
Orijinalden alıntı: zotokan
arkadaslar olmuyor ya kafayı yiyecegim bu biosu nasıl yukleyebilirim????
boyle bisi cıkıyor denemedigim sey kalmadı google dns nortonuda deactivate eettim . ve isin ilginci kimsenin basına gelmemis tek cozum format mı format bile atsam korkuyorum gene olmayacak diye bios en eski halinde ve arada 3 sürüm fark var yapılmıyor update
3 sürüm fark var demişsin sırayla gelen sürümlerini yüklemeyi denedinmi ve yükleme yapmadan önce bios ayarlarını restore default yap oda olmazsa format at dene ama çokda zorlama bios çökerse açılmaz bilgisayar.
valla diger arkadas bi üst modeli olan arkadasta ondaki bioslar farklı fakat indirdi acılan cince sayfada ondada cıktı son umudum samsungun sitesinde dosyanın eksik yada sunucu hatası olması :)
Bende aynı sorunu yaşıyorum. vercenix53'dü galiba arkadaşın rumuzu, o çözebilir belki sorunu.
serverlarında bir sorun olabilir gecen gun easy update bile yapmıyodu bugun yaptı . bu arkadası aradım ama bulamadim umarım kendisi gorur ozaman. koca forumu talan etttim sonuc alamadım :)