Şimdi Ara

Noxramma'nın sizlere ihtiyacı var.(Noxramma Bayrağı ve İmzası Seçildi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
9.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki

Noxramma'nın sizlere ihtiyacı var.(Noxramma Bayrağı ve İmzası Seçildi)

(En Son Oy Tarihi: 31.5.2019)
Giriş
  • fenerliso yani noxramme 'ın inşaat mühendisinden yardım alabilirsiniz...
  • @ciko_janx merhaba noxramma kaplanlarının lideri isterseniz biz kurt adam birliğine katılabilirsiniz bu sayede 2 grubun birlik olması sayesinde yeni adımız normaxxa Canavarları olur bu sayede gücümüze güç katmış oluruz ne düşünüyorsunuz siz ve kaplan ordunuzu yanımızda görmeyi çok isteriz

@_Kutup_Ayısı_ bu sizin içinde geçerlidir noxramma ayılarının lideri grubumuza katılıp dahada güçlenebiliriz yanımızda görmeyi çok isteriz sizide

Birini sevmeyi ögrendiginde, nefret etme riskini de göze almalisin. Uchiha MADARA

Eger birinin acisini paylasmazsan, onu anlayamazsin. Ama sadece onlari anladin diye, onlarla ayni fikirde de olamazsin. Pain

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Doğu Nordia sınırlarını çevreleyen surların zayıf olduğunu , gelebilecek saldırı ve tehlikelere açık olduğunun farkına vardım! Kafamda bir plan var. Surların yapımında yardımcı olabilecek ya da yetkili olan birisinden yardım bekliyorum.

Nasıl yardımcı olabilirim size?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    Ne yazik ki brnim kaplan ordum yok ben endemik bir tur olan yalniz bir gizemli beyaz kaplanim
    Narnia gunluklerindeki gbi yalniz olan aslan gibi noxramma insanlarina zor durumlarinda arada yardim ederim ve kotuluklere karsi butun kuzeyi korurum :-)

Orijinalden alıntı: ciko_janx

Ne yazik ki brnim kaplan ordum yok ben endemik bir tur olan yalniz bir gizemli beyaz kaplanim
    Narnia gunluklerindeki gbi yalniz olan aslan gibi noxramma insanlarina zor durumlarinda arada yardim ederim ve kotuluklere karsi butun kuzeyi korurum :-)

o halde bizim gruba katıl bizde asker birlikleri dışında 2 kişiyiz

Birini sevmeyi ögrendiginde, nefret etme riskini de göze almalisin. Uchiha MADARA

Eger birinin acisini paylasmazsan, onu anlayamazsin. Ama sadece onlari anladin diye, onlarla ayni fikirde de olamazsin. Pain
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    Kendimi tedavi ettim. Bundan sonra ölene kadar Noxramma ve insanları için çalışacağım. O kan emicilerden olmak istemiyorum.

Orijinalden alıntı: Nightful

Noxramma Gece Avcısı Fucuklu Sumurta , Noxramma ajanı acengiz6 tarafından düşman grup içerisinde olduğu açığa çıkarılmıştır

Fucuklu Sumurta'nın görevine son verilip Noxramma zindanlarına gönderilmiştir.

acengiz6 başarısından dolayı ajanlık rütbesi yükselmiştir.

Fucuklu Sumurta'nın yapacağı savunma işin geleceğini belirleyecektir !

Sayın liderim ben ve ekibim sırf noxrammalılar geceleri güvenle uyusun diye evlenmedik, işe girmedik sadece geceleri o mahluklara karşı ülkemizi savunarak geçirdik. Kara büyücülere karşı yaptığımız son çatışmada birçok askerim ölümden döndü ama hiçbiri ölümü aldırmıyordu çünkü arkasında güvenli bir noxramma bıraktıklarını biliyorlardı. Ölümü bile göze almış böyle yiğit ve vatansever bir ekibi nasıl ihanetle suçlayabilirler!

Edit: görsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fucuklu Sumurta -- 23 Mayıs 2014; 7:40:53 >

• Anarşisti yoksa benide yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

quote:

Orijinalden alıntı: bonjavides

quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Orijinalden alıntı: bonjavides

Kumungu Çölü Savunma Generali olarak, Kumungu çöllerine askeri yardım istiyorum. Zayıf bölgelerimizi bizden önce düşmanların tespit edip saldırmasına göz yumamam.

Ve görevlerimi bekliyorum.

Size destek adına Mr.Kaan ( Noxramma Özel Kuvvetler Generali ) görevlendiriyorum.

Kumungu Çöllerinde tüm Noxramma için risk taşıyan biri var. Kumungu Golemi. Bu yaratığın icabına bakacağınıza eminim ancak elinizi çabuk tutmanız gerekmekte çünkü Noxrammaya verdiği zararlar zaman geçtikçe artıyor. Kaya gibi sert derisi bu yaratığı neredeyse ölümsüz yapıyor ! Daha fazla destek isterseniz bana ulaşın !

eğer izin verirseniz ben ve bir grup (5-10 kişilik) paralı askerimle onların icabına bakmaya gidebilir ve onu yakalamaya çalışabilirim fakat efendim bu tarz askerler genelde birleri tarafından kandırılır bu işin arkasında kim var araştırmalıyız

@bonjavides emirlerinizi bekliyorum general

dağ trolünü hallettim hemen yardıma geliyorum general kurt adam dönüşümümle ve sizinle kumungu golemini halledebiliriz aracım çok hızlı en kısa sürede yanınıza geliyorum

@StillDre araçlarınız çok hoşuma gitti özellikle V-22 Osprey bu görev içinde bu aracı kullanma izini istiyorum efendim

Araçların Gerekli Bakımları Üssümüzde Yapıldı. Yakıt İkmalleri Ve Pervane Bakımları Yapıldı Kullanıma Hazır

# İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ | 2018 GİRİŞLİLER #

• Ödül avcısıyım, paralı asker sayılırım.. Yok mu ihtiyacı olan?
    Nothing matters noone else
  • Noxramma Kurtadam Klani bayragini hazirliyorum çok yakinda paylascam konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autopilot -- 15 Temmuz 2017; 15:55:44 >

# İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ | 2018 GİRİŞLİLER #
  • Pangerr ( Noxramma Şifacısı ) iyileştirilmeye ihtiyacı olan vampirlerimiz var. Sizden yardım bekliyorlar. Bollizard ve Fucuklu Yumurta. Şifacının büyüyü hazırlamasını bekleyin fazla uzun sürerse konuyla ben ilgileneceğim.

Orijinalden alıntı: Bollizard

İyileştikten sonra görevime devam edebilirmiyim komutanım ?

Tabii ki edebilrsiniz. Şimdilik şifacıyı bekleyin. Bayrak anketi tamamlanana kadar yardım etmezse ben ilgileneceğim. Şuan Noxrammayla ilgili büyük projelerim var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.