Şimdi Ara

Noxramma'nın sizlere ihtiyacı var.(Noxramma Bayrağı ve İmzası Seçildi) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
9.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

Noxramma'nın sizlere ihtiyacı var.(Noxramma Bayrağı ve İmzası Seçildi)

(En Son Oy Tarihi: 31.5.2019)
Giriş
  • Noxramma Ajanı Bollizard , Noxramma ajanı acengiz6 tarafından düşman grup içerisinde olduğu açığa çıkarılmıştır

Bollizard'ın görevine son verilip Noxramma zindanlarına gönderilmiştir.

acengiz6 başarısından dolayı ajanlık rütbesi yükselmiştir.

Bollizard'ın yapacağı savunma işin geleceğini belirleyecektir !

Fucuklu Sumurta'nın görevine son verilip Noxramma zindanlarına gönderilmiştir.

acengiz6 başarısından dolayı ajanlık rütbesi yükselmiştir.

Fucuklu Sumurta'nın yapacağı savunma işin geleceğini belirleyecektir !
  • Benim bir sorunum var ve bunu size bildirmek istiyorum . Ajan listesinin yerinin esnafların ve endemik türlerin altı olması bence ajanlığa layık değil . Bundan dolayı çok uğraştırmamak için bu listenin kaldırılmasını talep ediyorum . Ayrıca ajan kimlikleri gizli tutulmalı ve belirtilen tek ajan kimliğinin liderler listesinde belirtilmesini öngördüğüm liderin kimliği olması daha iyi olur bence . CIA ya da MİT gibi düşünün başkanı belli fakat ajan kimlikleri gizli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acengiz6 -- 22 Mayıs 2014; 23:27:57 >

İstasyonumuz tamamıyla hazırlandı. Üzerine ek olarak NOSA çalışanlarındanda yardım alarak birkaç tane uzay teleskopu ekledim ki diğer galaksilere ve gezegenlere göz atabilelim....

Eğer liderimiz izin verirse İstasyonu uzaya gönderebiliriz... Tabiiki uzaya gönderilecek istasyonda çalışanlarıda belirlemeniz lazım yüce Liderim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobustoGrande -- 22 Mayıs 2014; 23:30:09 >

Orijinalden alıntı: RobustoGrande

Petroleum gerekebilir fakat Elektrik enerjisi ile deneyebiliriz isterseniz. Eğer elinizde azda olsa petroleum var ise Elektrik enerjisi ile güçlendirerek istasyonumuzu uzaya yollayabiliriz.

İstasyonumuz tamamıyla hazırlandı. Üzerine ek olarak NOSA çalışanlarındanda yardım alarak birkaç tane uzay teleskopu ekledim ki diğer galaksilere ve gezegenlere göz atabilelim....

Eğer liderimiz izin verirse İstasyonu uzaya gönderebiliriz... Tabiiki uzaya gönderilecek istasyonda çalışanlarıda belirlemeniz lazım yüce Liderim...

Henüz NOSA genel merkezini yeni tamamladık. Uzayda bir üs kurmak çok büyük bir bütçe gerektiriyor. Ondan önce ben yeryüzünde bir fırlatma kampüsü kurup ilk mekiklerimizi yollamamız gerektiğini düşünüyorum. İlk uydumuz NOXSAT fırlatmaya hazır. 15 dakika içinde yollayacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz NOSA yı kurarken bende Liderimizden aldığım emirle uzay üssümüzü planladım ve Uzay ile ilgili bilgisi olanlarla istasyonumuzu inşaa ettik... Bence mekiklerden önce istasyonu göndermeliyiz. Sonucta mekiklerin uzayda bir üsse ihtiyacı olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acengiz6

Benim bir sorunum var ve bunu size bildirmek istiyorum . Ajan listesinin yerinin esnafların ve endemik türlerin altı olması bence ajanlığa layık değil . Bundan dolayı çok uğraştırmamak için bu listenin kaldırılmasını talep ediyorum . Ayrıca ajan kimlikleri gizli tutulmalı ve belirtilen tek ajan kimliğinin liderler listesinde belirtilmesini öngördüğüm liderin kimliği olması daha iyi olur bence . CIA ya da MİT gibi düşünün başkanı belli fakat ajan kimlikleri gizli .

Bayrak anketi tamamlanır tamamlanmaz ilgileneceğim. Kimliğinizi dilediğiniz gibi değiştirip , sizi liderler listesine ekleyeceğim.

Orijinalden alıntı: RobustoGrande

Siz NOSA yı kurarken bende Liderimizden aldığım emirle uzay üssümüzü planladım ve Uzay ile ilgili bilgisi olanlarla istasyonumuzu inşaa ettik... Bence mekiklerden önce istasyonu göndermeliyiz. Sonucta mekiklerin uzayda bir üsse ihtiyacı olacak...

Uzay ve Galaksiler Arası Araştırma ve İnceleme Başkanı olarak uzay üssünü fırlatma izin belgelerini şimdilik imzalamayacağımı üzülerek bildiriyorum. Ayrıca asıl göreviniz olan uzay teknolojileri bölümüne dönmenizi ve uzay mekiği üretimimiz için yapılan teknoloji araştırmalarına katılmanızı rica ediyorum

• Üzülerek söylüyorum ki ben uzay teknolojileri araştırma bölümünde görevli değilim. Sadece Liderimiz gerekli uzay üssünün teknolojisini hazırlama görevini verdiği için bu projeyi hazırladım ve uzay istasyonumuz inşa edildi.

Şuan gördermeme sebebinizi anlayamıyorum fakat dediğiniz gibi olsun.

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Orijinalden alıntı: acengiz6

Benim bir sorunum var ve bunu size bildirmek istiyorum . Ajan listesinin yerinin esnafların ve endemik türlerin altı olması bence ajanlığa layık değil . Bundan dolayı çok uğraştırmamak için bu listenin kaldırılmasını talep ediyorum . Ayrıca ajan kimlikleri gizli tutulmalı ve belirtilen tek ajan kimliğinin liderler listesinde belirtilmesini öngördüğüm liderin kimliği olması daha iyi olur bence . CIA ya da MİT gibi düşünün başkanı belli fakat ajan kimlikleri gizli .

Bayrak anketi tamamlanır tamamlanmaz ilgileneceğim. Kimliğinizi dilediğiniz gibi değiştirip , sizi liderler listesine ekleyeceğim.

Peki teşekkürler

• İlk uydumuz olan NOXSAT'ı uzaya yolladık

Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

İlk uydumuz olan NOXSAT'ı uzaya yolladık

hayırlı olsun eğer keşif ekibi gönderirseniz koruma olarak katılabilirim

Birini sevmeyi ögrendiginde, nefret etme riskini de göze almalisin. Uchiha MADARA

Eger birinin acisini paylasmazsan, onu anlayamazsin. Ama sadece onlari anladin diye, onlarla ayni fikirde de olamazsin. Pain

• Bayrak anketi tamamlandıktan sonra Noxramma tanıtımında büyük bir güncellemeye gidilecektir !

Birini sevmeyi ögrendiginde, nefret etme riskini de göze almalisin. Uchiha MADARA

Eger birinin acisini paylasmazsan, onu anlayamazsin. Ama sadece onlari anladin diye, onlarla ayni fikirde de olamazsin. Pain
  • İlk Keşif ekibimizi yarın uzaya fırlatacağımız LADY NOXİE adlı uzay mekiğimiz ile yolluyoruz. Eğer siz de mürettebata katılmak istiyorsanız benimle irtibata geçin @GorThaurS

İlk Keşif ekibimizi yarın uzaya fırlatacağımız LADY NOXİE adlı uzay mekiğimiz ile yolluyoruz. Eğer siz de mürettebata katılmak istiyorsanız benimle irtibata geçin @GorThaurS

eğer ülkemizde herhangi bir sıkıntı çıkmazsa katılırım elbette ama her türlü askeri hazırlığı yapın iniceğimiz her hangi bir gezegende saldırgan yaratıklarla karşılaşabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

quote:

İlk Keşif ekibimizi yarın uzaya fırlatacağımız LADY NOXİE adlı uzay mekiğimiz ile yolluyoruz. Eğer siz de mürettebata katılmak istiyorsanız benimle irtibata geçin @GorThaurS

eğer ülkemizde herhangi bir sıkıntı çıkmazsa katılırım elbette ama her türlü askeri hazırlığı yapın iniceğimiz her hangi bir gezegende saldırgan yaratıklarla karşılaşabiliriz

Siz orasını merak etmeyin. NOSA ,Noxrammanın en yüksek bütçeli askeri kuruluşudur. Bünyesinde henüz 100 kadar rütbeli asker bulunmasına karşın en gelişmiş savaş teknolojileri bizim birliğimizde kullanılmaktadır.

• Doğu Nordia sınırlarını çevreleyen surların zayıf olduğunu , gelebilecek saldırı ve tehlikelere açık olduğunun farkına vardım! Kafamda bir plan var. Surların yapımında yardımcı olabilecek ya da yetkili olan birisinden yardım bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GorThaurS

bu arada kralım kumungu çölündeki kum golemini avcı dirkules ve general bonjavides ile hallettik başka bir emriniz var mı ?

Aynen, yeni emirlerinizi bekliyoruz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.