< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Novocaine (2025 )

-
-
beş para etmez bir film olmuş. klişe.
-
bence orijinaldi. film kesinlikle izletiyor kendini. o değilde başroldeki eleman Dennis Quaid ile Meg Ryan'ın oğlu . kötü adam rolündeki Aktör ise Jack Nicholson ve aktris Rebecca Broussard'ın oğlu. hollywood çocuklara kaldı
-
Bunlar babadan oğula nesil.
Ama Hollywood'da çocukların da anne-babaları gibi ünlü olmaları, ailelerin bunların ellerinden tutmaları yeni bir şey değil. Geçmişte de vardı, muhtemelen gelecekte de olacaktır.
Bu arada filmi attım listeye konusu basit de olsa ilginç geldi. Ama şahsen böyle acıya dayanıklı bir elemanın fiziksel olarak daha acı verici, tehlikeli işlerde yer almasını senaryolaştırırdım şahsen. Basit bir ofis çalışanı değil böyle boksör, kafes dövüşçüsü ya da ne bileyim asker, paralı asker, ajan vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çok beğendim, keyifle yağ gibi aktı. Umarım devamı gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada ve altyazi.org'da övüldüğü için listeme alıp izlemiştim ama film ne yazık ki o kadar iyi olamamış. Aslında konusu itibariyle iyi bir potansiyeli varmış ama diyalog ve karakter derinliği yazma özürlü senarist filmdeki potansiyelin içine etmiş. La oğlum filmdeki karakterler bu kadar mı itici olur, bu kadar mı kendilerini izletmez. Başroldeki eleman zaten izletmiyor, The Boys dizisinde de izletmiyordu, Companion filminde de izletmiyordu; gelenek değişmemiş: burda da izletemedi kendini. Uğruna izlenecek bir tane oyuncu, bir tane karakter yok maalesef. Ray Nicholson'da o babasındaki ışık ve sahne çekciliği yok. Diyaloglar çok tıraş. Eğlenceli film yapılmaya çalışılsa da diyaloglar, karakter motivasyonları hiç olmamış.
Bu dediğim saçmalıklar olmasa motivasyona, diyaloglara, karakter altyapılarına kafa patlatsalar, bir de üstüne en azından bir tane sağlam bir karakter, sağlam bir yıldız koysalar bu film efsane olabilirmiş ama bunu yapmayıp ana senaryoyu ve güzelim sahneleri hiç etmişler, asidi kaçan kola gibi olmuş. Zaten filmin ilk 20 küsür dk'sı da bu yüzden sıkıcı, aksiyon ve sahneler olmayınca diyalogsuzluk ve boş karakterlerle film kendini izletmeyi başaramıyor. Ortalama aksiyonu, sahneler ve senaryosunun çıkış noktası hatrına 6/10. Potansiyele yazık olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Mayıs 2025; 9:23:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X