Şimdi Ara

Novnes (AMETHYST) Nov1453 Bluetooth Speaker 50TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
3.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence fiyat hatali ayni markanin tek hoparlorlu olani 129 iken bunun 50 olmasi mantiksiz. Alip almamakta cok kararsiz kaldim bu yuzden

Edit. Fiyat harika dayanamayip kaptim bir tane cekle 35 liraya geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet_tr -- 20 Temmuz 2015; 2:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girdik bi maceraya aldik bakalim ne cikacak gelince gorecegiz. ama ben hb'nin gorselleri kullanip cakma urun satacagini sanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse de yazmamış. Bu ürün üst seviye Bluetooth 4.0 ürünleri tasarlayan Amerikan markası Jawbone'un Jambox ürününün kötü bir taklidi. Jambox'lar 449 TL'den satılıyordu. Şu anda TR piyasasında pek yok. Turkcell'in iPhone 5S ile hediye ettiklerinden ucuza almıştım. 1,5 yıldır evde, yolda, doğada vs. kullanıyorum. Ses kalitesi ve pil ömrü, iOS uyumluluğu mükemmel.

https://jawbone.com/speakers/jambox/overview

• Ben de kaptım bir tane.Gelmesini merakla bekliyorum nasıl bir şey çıkacak acaba.Şu sıralar zaten bunun gibi bir şey arıyordum bu çok iyi oldu
  • radyosu da olsaydı kaçmazdı
  • Alıcam ama niye bu kadar ucuz diye düşünmeden edemiyorum.
  • Pazar gunu aldim urun halen tedarik surecinde gozukuyor hb dark kasalar gibi olmasa bari

• Alsak mı fiyat iyi gibi çakma bile olsa sonuçta bluetooth u var iş yapmaz mı?

• CKorhan kullanıcısına yanıt
    Ben de konuyu görmeden dün gece siparis vermiştim. Tedarik 3 gün diyor sizinkinin yarın verilmesi lazım. Durumdan haberdar ederseniz sevinirim

• Yalan olacak gibi geliyor bana.

• quote:

Seçmiş olduğunuz ürünün, tahmini kargoya veriliş tarihi 23.07.2015 olup, tedarik edilme süreci devam etmektedir. Tedarik süresi ve durumunu takip edebilmek için sipariş takip sayfanızı ziyaret edebilirsiniz. Sipariş takip sayfanıza gitmek için lütfen tıklayınız .
    yazıyor ama bakalım ne olacak. Hala hazırlanıyor diyor bakalım ne olacak.
  • 19 unda sipariş vermiştim 22 sinde kargoya verilmesi lazımdı sözde ama daha tedarikçiden ürün bekleniyor.
  • Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam beğenmediğiniz ürünü faturası ile birlikte 15 gün içinde hiç bir sebep göstermeden iade etme hakkınız mevcut.

Mağaza ya da internet farketmez bütün alışverişler için geçerli bu durum. Yanlışım varsa düzeltilebilir.

Ben de bu ürünü D&R'dan alırken bunu düşünerek aldım ve inceleme sayfasını açtım. Ama çok memnun kaldığım için iade etmedim tabii.
  • Bugun de bir hareket yok.

• sanırım fiyat yanlış.tedarikçi de göndermiyor?
  • İlginç bir detay dikkatimi çekti

Aynı marka ürünün başka bir modeli D&R da 42.9 TL iken HB de 129.9 TL

D&R linki

http://www.dr.com.tr/Marka/novnes/m=5914

HB linki

http://www.hepsiburada.com/novnes/speaker-hoparlorler-c-256

• 1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor.Tahmini kargoya veriliş tarihi: Siparişinizin vaat edilen kargoya veriliş tarihi (22.07.2015) geçmiştir, özür dileriz.

Hala daha bekliyorum bakalım ne olacak 19 unda sipariş vermiştim... inşallah bir sorun çıkmaz
  • iptal mi etsek ne yapsak
  • Cidden ne kadar dallandırıp budaklandırmışsınız yahu? Standart, 2x5W Çin malı bir bluetooth hoparlör işte.

Yok ametist, yok komünist; bu kadar basit bir üründe ayrı ayrı bas, tiz, mid sürücü falan mı bekliyorsunuz? Ses bombası dedikleri zımbırtılardan az daha kuvvetli, hepsi bu.
  • alper2 kullanıcısına yanıt
    yüksek ihtimalle fiyatları birbirine karıştırmışlar.

küçük olanlar hoparlörler 49,9 , büyük olanlar da 129,9 olması gerekiyor sanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.